Γιάννενα: Ανάπλαση πρασίνου σε Λιθαρίτσια, παρεμβάσεις στο Ρολόι Γιάννενα: Ανάπλαση πρασίνου σε Λιθαρίτσια, παρεμβάσεις στο Ρολόι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ανάπλαση πρασίνου σε Λιθαρίτσια, παρεμβάσεις στο Ρολόι

Γιάννενα: Ανάπλαση πρασίνου σε Λιθαρίτσια, παρεμβάσεις στο Ρολόι
H αντιδήμαρχος πρασίνου Ελένη Bασιλείου για τις εργασίες που γίνονται
Σε εγρήγορση ο τομέας του Πρασίνου του δήμου Ιωαννίτων που με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Ελένη Βασιλείου, προχωρά σε σημαντικές παρεμβάσεις που στόχο έχουν να αποδοθούν στους πολίτες οι κοινόχρηστοι χώροι και να αναδειχτούν μικρά και μεγάλα πάρκα. 
Τα αποτελέσματα αυτής της οργανωμένης προσπάθειας έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται με πρώτο παράδειγμα τον χώρο απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.
Η αντιδήμαρχος, την Παρασκευή το πρωί με την βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου, προχώρησε σε μια σημαντική παρέμβαση καθώς καθάρισε το χώρο μπροστά από το κεντρικό ρολόι και μετέφερε δέντρα τα οποία μεταφυτεύτηκαν στο πάρκο Λιθαρίτσια που και εκεί  βρίσκεται σε εξέλιξη ανάπλαση.
Και οι δυο παρεμβάσεις είναι σημαντικές καθώς το πρώτο σημείο όπου βρίσκεται το ρολόι είναι σημείο αναφοράς για τα Γιάννενα ενώ το πάρκο είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους της πόλης που προσφέρει πολλά σε όλους τους επισκέπτες.
Τα συνεργεία καθάρισαν και την πλευρά κάτω από τα Λιθαρίτσια ενώ τα δέντρα που μεταφέρθηκαν τοποθετήθηκαν στο πάρκο. Έτσι, με τις ενέργειες αυτές υπήρξε διπλός στόχος. 
Η κα. Βασιλείου θα συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή τη κατεύθυνση προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε, να αυξηθεί το πράσινο αλλά παράλληλα οι κοινόχρηστοι χώροι να καθαριστούν, να πρασινίσουν και να είναι ανοικτοί σε όλους.
«Το πράσινο είναι ένας δυναμικός τομέας. Θα συνεχίσουμε τις φυτεύσεις και θα εργαζόμαστε με στόχο την ανάδειξη όλων των χώρων πρασίνου», κατέληξε.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ
proinanea.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ανάπλαση πρασίνου σε Λιθαρίτσια, παρεμβάσεις στο Ρολόι
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2540501895424065160
Σχόλια
item