Εκατοντάδες αλλοδαποί βαφτίστηκαν Χριστιανοί στη Λαμία! (φωτό,βίντεο) Εκατοντάδες αλλοδαποί βαφτίστηκαν Χριστιανοί στη Λαμία! (φωτό,βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εκατοντάδες αλλοδαποί βαφτίστηκαν Χριστιανοί στη Λαμία! (φωτό,βίντεο)

Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στο Βαπτιστήριο δεκάδων  Ενηλίκων  Αλλοδαπών στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία, από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιεράς Μητρόπολης συνολικά στη Φθιώτιδα, έχουν βαπτιστεί 410 νέοι χριστιανοί γεγονός που αποδεικνύει το σημαντικό έργο που γίνεται στη σχολή κατηχήσεως.
Σε κλίμα χαράς και μυσταγωγίας τελέσθηκαν οι Βαπτίσεις δεκαέξι 16 νέων κατηχουμένων ενηλίκων αλλοδαπών αδελφών μας, το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου , στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων και Αλλοδαπών, το οποίο ευρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαμίας.
Το Μυστήριο του Βαπτίσματος ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος πλαισιούμενος από ιερείς και τον Αρχιδιάκονό του , παρουσία πολλών συγγενών και φίλων των νεοφωτίστων και των αναδόχων τους.

Epirusblog Gr
5 of 5
Εκατοντάδες αλλοδαποί βαφτίστηκαν Χριστιανοί στη Λαμία! (φωτό,βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1278650573919068182
Σχόλια
item