Μαριάντα Πιερίδη: Νέες φωτογραφίες από το μαγικό της ταξίδι στο Μεξικό!

Μαριάντα Πιερίδη: Νέες φωτογραφίες από το μαγικό της ταξίδι στο Μεξικό! | tlife.gr
Η Μαριάντα Πιερίδη έζησε τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής της, δίπλα στην θάλασσα! Η Μαριάντα και ο Δημήτρης Κατριβέσης λατρεύουν τα ταξίδια και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές επέλεξαν το Μεξικό.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ – λίγο πριν κλείσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους – συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή και δεν σταματούν τις αποδράσεις.
Έτσι, αυτή την φορά η Μαριάντα και ο Δημήτρης πήραν τον μικρό Νικόλα και απέδρασαν ως την Νότια Αμερική, με σκοπό να ζήσουν μαγευτικές στιγμές! 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και η οικογένειά της γιόρτασαν έτσι τα Χριστούγεννα δίπλα στην θάλασσα, με πολλές βουτιές. Μάλιστα, το ζευγάρι έμεινε για αρκετό διάστημα στο Μεξικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε ο γνωστός σεφ σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής.
Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης επέστρεψαν τελικά στην Αθήνα, αφού υποδέχτηκαν το 2018 σε μία από τις πιο μαγευτικές παραλίες του Μεξικού. 
Μπορεί, βέβαια, να βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά το σίγουρο είναι ότι το μυαλό τους ταξιδεύει στα όμορφα μέρη που βρέθηκαν οικογενειακώς!
Δες τις τελευταίες φωτογραφίες από τις μαγευτικές διακοπές τους:



epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάντα Πιερίδη: Νέες φωτογραφίες από το μαγικό της ταξίδι στο Μεξικό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5275490855376641016
item