Κατερίνα Παπουτσάκη: “ Τα χρήματα τα εκτιμώ και τα “πονάω” γιατί τα δουλεύω” Κατερίνα Παπουτσάκη: “ Τα χρήματα τα εκτιμώ και τα “πονάω” γιατί τα δουλεύω” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Παπουτσάκη: “ Τα χρήματα τα εκτιμώ και τα “πονάω” γιατί τα δουλεύω”

Κατερίνα Παπουτσάκη: “ Τα χρήματα τα εκτιμώ και τα “πονάω” γιατί τα δουλεύω” | tlife.gr
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μάς έχει δείξει πολλές φορές πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Πιο πρόσφατο παράδειγμα η συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, αποκαλύπτοντας, ανάμεσα σε άλλα ότι κάνει ψυχοθεραπεία.
Η αγαπημένη ηθοποιός είναι το cover girl του νέου τεύχους του κυπριακού περιοδικού και δηλώνει, ανάμεσα σε άλλα, πως ποτέ δεν ένιωσε σταρ.
«Δεν είμαι άνθρωπος που δανείζεται εύκολα, δεν θυμάμαι κιόλας να το έχω κάνει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσα σε μια οικογένεια η οποία σίγουρα δεν ήταν πλούσια, αλλά ήταν σε ένα καλό οικονομικό επίπεδο. 
Δηλαδή, τόσο σε εμένα, όσο και στον αδελφό μου, δεν μας έλειψε ποτέ κάτι. Από την άλλη, οι δικοί μου δεν μας έκαναν “κακομαθημένα”. Εγώ ξεκίνησα νωρίς να ανεξαρτητοποιούμαι και να δουλεύω ως ηθοποιός”, υποστήριξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και συνέχισε: “Από τα 19 μου ζω με τα δικά μου χρήματα και, αν και δεν κάνω αποταμίευση -είμαι ο χειρότερος οικονομικός σύμβουλος του εαυτού μου- τα χρήματα τα εκτιμώ και τα “πονάω” γιατί τα δουλεύω. Είμαι σπάταλη, αλλά μόνο για τους άλλους. 
Δηλαδή, όταν θα βγούμε έξω, θα πληρώσω εγώ, θα κεράσω τους φίλους μου, θα ψωνίσω για το σπίτι, τον Παναγιώτη, τον Μάξιμο. Το μόνο έξοδο που κάνω για τον εαυτό μου, είναι τα μαθήματα τραγουδιού και η ψυχοθεραπεία μου. Δεν τα χαλάω σε λούσα, κοσμήματα, κρέμες ακριβές κλπ».
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Παπουτσάκη: “ Τα χρήματα τα εκτιμώ και τα “πονάω” γιατί τα δουλεύω”
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 491129351948800977
Σχόλια
item