Τι είναι οι ενεργειακές κοινότητες που «έρχονται» στην Ελλάδα (Βίντεο)

Τι είναι οι ενεργειακές κοινότητες που «έρχονται» στην Ελλάδα (Βίντεο)
Σύμφωνα με τον κύριο Γιώργο Σταθάκη ο οποίος είναι ο υπουργός περιβάλλοντος, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καινοτομεί με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων.

Σύμφωνα με τον υπουργό όλοι οι τοπικοί φορείς, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να έχουν δημαρχεία, πολυκατοικίες, πανεπιστήμια κλπ τα οποία θα παράγουν ενέργεια (τα κτίρια). Όλα τα παραπάνω για κάποιον ο οποίος δεν το ψάχνει είναι καλά και εξελιγμένα. 

Τι κρύβεται όμως πίσω από τις ενεργειακές κοινότητες; κρύβεται η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ένα μεγαλεπήβολο βάση του οποίου θα πληρώνουμε μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε, όμως δεν είναι μόνο αυτό και αν προχωρήσει θα δούμε ανθρώπους κλεισμένους σε τεραστίων διαστάσεων φυλακές οι οποίες θα είναι οικολογικές.

Φυλακές σαν αυτή:



Όλα φαίνονται όμορφα αλλά κανείς δεν βλέπει την «Παγίδα». Αυτές οι οικολογικές πόλεις θα είναι ενεργειακά αυτόνομες και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θα ζούνε σε ομάδες και φυσικά δεν θα έχουν αυτοκίνητα με πετρέλαιο και βενζίνη για να πάνε όπου θέλουν αλλά θα έχουν μόνο ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς τα οποία απλά θα κάνουν «βόλτα» όλη την φυλακή χωρίς όμως ποτέ κανείς να μπορεί να βγει από αυτή.

Ας μην γελιόμαστε οι λεγόμενες ενεργειακές κοινότητες είναι απλά η αρχή και το αν θα καταφέρει η Νέα Τάξη να εφαρμόσει το σχέδιο της για τον απόλυτο έλεγχο, μένει να το δούμε!

ΠΗΓΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Τι είναι οι ενεργειακές κοινότητες που «έρχονται» στην Ελλάδα (Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4075049284880538238
item