Μαριάντα Πιερίδη: Μίνι απόδραση στη Μαδρίτη για την επέτειό τους Μαριάντα Πιερίδη: Μίνι απόδραση στη Μαδρίτη για την επέτειό τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριάντα Πιερίδη: Μίνι απόδραση στη Μαδρίτη για την επέτειό τους

Μαριάντα Πιερίδη: Μίνι απόδραση στη Μαδρίτη για την επέτειό τους

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και δεν σταματούν να το δείχνουν.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από ένα χρόνο περίπου και πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την πρώτη του επέτειο. 

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια, με πιο πρόσφατο το ταξίδι τους στο Μεξικό για τα Χριστούγεννα.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και η Μαριάντα Πιερίδη, είναι πάντα δίπλα του.

Αυτές τις ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη, με αφορμή το δημοφιλές στην παγκόσμια γαστρονομική κοινότητα συνέδριο «Madrid Fusion». 

Μάλιστα, η Μαριάντα και ο Δημήτρης έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου, κάτι το οποίο φυσικά γιόρτασαν στο εξωτερικό.Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, κατά τη διάρκεια παραμονής τους στη Μαδρίτη.Epirusblog Gr
5 of 5
Μαριάντα Πιερίδη: Μίνι απόδραση στη Μαδρίτη για την επέτειό τους
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3855537506309680004
Σχόλια
item