Γιώργος Λύρας: «Το ότι ζω σήμερα και δεν είμαι δολοφόνος το χρωστάω στην τύχη» Γιώργος Λύρας: «Το ότι ζω σήμερα και δεν είμαι δολοφόνος το χρωστάω στην τύχη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Λύρας: «Το ότι ζω σήμερα και δεν είμαι δολοφόνος το χρωστάω στην τύχη»

Γιώργος Λύρας: «Το ότι ζω σήμερα και δεν είμαι δολοφόνος το χρωστάω στην τύχη» | tlife.gr
Μια τρομακτική εμπειρία έζησε ο γνωστός μάνατζερ και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα. Ο Γιώργος Λύρας όπως έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook παραλίγο να γίνει πρωταγωνιστής ενός τροχαίου που ίσως να είχε στοιχίσει τη ζωή του ή τη ζωή κάποιου άλλου.
«Το ότι ζω σήμερα και δεν είμαι δολοφόνος το χρωστάω στην τύχη. Ένας νεαρός παραβίασε το “STOP” και παραλίγο να τον εμβολίσω με τραγικές συνέπειες. Πήγα την επόμενη ημέρα για να δω ποιος ήταν ο λόγος που το παραβίασε και είδα αυτό…
Το χειρότερο βέβαια είναι ότι από αυτόν το δρόμο περνούν δεκάδες σχολικά.
«Μπράβο» Δήμαρχε του Κορωπίου!!! έγραψε ο Γιώργος Λύρας ο οποίος έζησε όντως μια δύσκολη στιγμή την ώρα που οδηγούσε..
Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λύρας ένας νεαρός παραβίασε το stop και ευτυχώς δεν έγινε το τροχαίο που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες. 
Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Λύρας επέστρεψε στο σημείο όπου ανακάλυψε πρόβλημα στη σήμανση αφού το στο Stop ήταν σβησμένο! Επεσήμανε μάλιστα πως από το συγκεκριμένο σημείο περνούν πολλά σχολικά! 
Δες τις φωτογραφίες
Το σβησμένο «STOP» το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα στο σημείο..
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιώργος Λύρας: «Το ότι ζω σήμερα και δεν είμαι δολοφόνος το χρωστάω στην τύχη»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7504871670562085774
Σχόλια
item