Γιάννενα: Πρωτιά στην Ανακύκλωση για σχολείο των Ιωαννίνων Γιάννενα: Πρωτιά στην Ανακύκλωση για σχολείο των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πρωτιά στην Ανακύκλωση για σχολείο των Ιωαννίνων

Γιάννενα: Πρωτιά στην Ανακύκλωση για σχολείο των Ιωαννίνων
«Πρωταθλητές» στην Ανακύκλωση, αναδεικνύονται για μια ακόμη φορά οι Γιαννιώτες μαθητές. 
Ειδικότερα, το Α3 από το 10ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος και συμμετείχε στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό, ανακύκλωσε 487.181 συσκευασίες και αναδείχθηκε νικητής! 
Οι μαθητές του, κερδίζουν ταξίδι 4 ημερών στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας με επίσκεψη στο χωριό του Άι Βασίλη και ένα Tablet
Δεύτερο, αναδείχθηκε τo A3 από το Μαρούλειο Λύκειο Κατσικά Ιωαννίνων, που ανακύκλωσε 184.111 συσκευασίες και κερδίζει ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο και ένα Smartwatch.
Tέλος, τo ΣΤ2 από το 13o Δημοτικό Σχολείο Ρόδου ανακύκλωσε 151.537 συσκευασίες και κερδίζει ένα ποδήλατο και μία Action Camera (όλα τα δώρα αφορούν σε όλους τους μαθητές των σχολικών τμημάτων). 
Τα παιδιά ανακύκλωσαν και μας απέδειξαν ότι η Ανακύκλωση είναι παιχνίδι και χαρά και το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας!
Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που βρίσκονται στα σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης και να συγκεντρώνουν τα κουπόνια συμμετοχής του Διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου και σε συνεργασία με την «Αποστολή».
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρωτιά στην Ανακύκλωση για σχολείο των Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7529527158797156181
Σχόλια
item