Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η ανυπομονισία για το μωρό τους και η ξεχωριστή Πρωτοχρονιά στα χιόνια!

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η ανυπομονισία για το μωρό τους και η ξεχωριστή Πρωτοχρονιά στα χιόνια! | tlife.gr
Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ζουν ένα παραμύθι! Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του. Μέχρι τότε απολαμβάνουν όμορφες στιγμές οι δυο τους αλλά και με τους φίλους τους. 
Κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν κάνουν αποδράσεις αφού αγαπούν και οι δύο πολύ τα ταξίδια. 
Για την Πρωτοχρονιά αποφάσισαν να πάνε στα χιόνια. Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να μην αποκάλυψε μέσα από τα social media της τον προορισμό τους αλλά μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα. 
Σε όλα ήταν φανερό πόσο ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του νεαρού επιχειρημαρία κα συζύγου της. Για εκείνη ειναι ο ροκ σταρ της, όπως τον αποκάλεσε σε μία από τις κοινές τους φωτογραφίες που ανέβασε.
Μια δική τους φωτογραφία ανέβασε και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους καλή χρονιά. Δεν διστάζει να δείξει στην σύζυγό του πόσο πολύ την αγαπάει.
Την ίδια ώρα, η Δούκισσα Νομικου έκανε τον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς. «Αυτός ο χρόνος που έφυγε ήταν ο πιο γενναιόδωρος μαζί μου. 
Μου χάρισε επιτυχία στη δουλειά μου, πολλές συνεργασίες -ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο- που δεν είχα καν ονειρευτεί, μα πάνω από όλα μου χάρισε ένα θαύμα που δημιουργήσαμε μαζί με τον άντρα της ζωής μου, μια μικρή καρδούλα που χτυπάει και αυτή δυνατά μαζί με τη δική μου. 
Ειλικρινά, δεν έχω να ζητήσω κάτι άλλο. Δεν θέλω τίποτα άλλο. Το μόνο που θέλω είναι να έχουμε την υγεία μας, όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας, όλα τα άλλα μπορούμε να τα φτιάξουμε, να τα αλλάξουμε», έγραψε στο Blog της.
epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η ανυπομονισία για το μωρό τους και η ξεχωριστή Πρωτοχρονιά στα χιόνια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 807917538847473513
item