Γιάννενα: Η Ήπειρος ανοίγει τα «φτερά» της και στη Ρωσία Γιάννενα: Η Ήπειρος ανοίγει τα «φτερά» της και στη Ρωσία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η Ήπειρος ανοίγει τα «φτερά» της και στη Ρωσία

Γιάννενα: Η Ήπειρος ανοίγει τα «φτερά» της και στη Ρωσία
Στην Ρωσία αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη, ο Αντιπεριφερειάρχης υπεύθυνος για τον Τουρισμό, Στράτος Ιωάννου, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνεται υπό την εποπτεία του υπουργείου για την παρουσίαση της Ηπείρου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης έπειτα από συνεννοήσεις που είχε με τα αρμόδια υπουργεία, θα βρεθεί στη συνάντηση με μοναδική προτεραιότητα να παρουσιάσει και να αναδείξει όλα τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου επιδιώκοντας να προσελκύσει ρώσους τουρίστες.
Η αγορά της Ρωσίας είναι μεγάλη και ο στόχος τολμηρός αλλά ο κ. Ιωάννου εμφανίστηκε σίγουρος για την προετοιμασία μιας και έχουν δουλέψει στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου που έχει πολλαπλές δυνατότητες και προσφέρει δράσεις για όλους.
Ο κ. Ιωάννου αναμένεται να αναδείξει όλες τις περιοχές της Ηπείρου και όλα τα χαρακτηριστικά των εκάστοτε περιοχών για να βάλει στον χάρτη των προορισμών της Ρωσίας και την Ήπειρο.
«Παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού της Ρωσίας αλλά και 21 ρώσων από τις αντίστοιχες περιφέρειες, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε την Ήπειρο», είπε μεταξύ άλλων σημειώνοντας τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης συνάντησης στην οποία αναμένεται να μετέχουν και ρώσοι τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Ήπειρος ανοίγει τα «φτερά» της και στη Ρωσία
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2229915712393500974
Σχόλια
item