Ραγδαίες εξελίξεις: «Την Ειρήνη την σκότωσαν για οικονομικούς λόγους» Ραγδαίες εξελίξεις: «Την Ειρήνη την σκότωσαν για οικονομικούς λόγους» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις: «Την Ειρήνη την σκότωσαν για οικονομικούς λόγους»

Ραγδαίες εξελίξεις: «Την Ειρήνη την σκότωσαν για οικονομικούς λόγους»
Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 44χρονης Ειρήνη Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία. Στο φως έρχονται και νέες αποκαλύψεις, νέες μαρτυρίες και στοιχεία που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι τελικά αυτοκτονία αλλά δολοφονία.

Μιλώντας στο Star, 23 ημέρες μετά τον θάνατό της, μια φίλη της επιμένει ότι τη δολοφόνησαν:
«Ξέρω πολύ καλά ότι ετοιμαζόντουσαν να έρθει να μείνει η Ειρήνη μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά της. Ξέρω πολύ καλά ότι ετοιμαζόταν να φύγει για Γαλλία με την άλλη κόρη της. 

Έκανε πολλά όνειρα για τη ζωή της. Κωλυόταν μόνο στο τι θα πει ο κόσμος γιατί είναι μια πολύ κλειστή κοινωνία εδώ. Θα την έλεγα ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη» λέει η κυρία Αθανασοπούλου.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άτυχης μητέρας.
Αυτό που γνωρίζουν από μαρτυρίες είναι ότι στις αρχές Δεκεμβρίου η Ειρήνη Λαγούδη πούλησε 40 στρέμματα αντί 75.0000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο ημέρες μετά δάνεισε 55.000 ευρώ σε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.Τα χρήματα δόθηκαν μαύρα χωρίς να υπάρχει τραπεζική συναλλαγή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο άνθρωπος ο οποίος πήρε τα δανεικά από την άτυχη γυναίκα το αρνείται και στις τρεις καταθέσεις του στις αρχές.

Η επιστήθια φίλη της Ειρήνης , τονίζει πως «κάποιοι αρμόδιοι δε βλέπουν τα εμφανέστατα σημάδια που οδηγούν στη δολοφονία. Δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση για κανένα λόγο».

Τις επόμενες ημέρες πραγματογνώμονες  της οικογένειας θα μετάβουν εκ νέου στο Αγρίνιο για να εξετάσουν πάλι το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ραγδαίες εξελίξεις: «Την Ειρήνη την σκότωσαν για οικονομικούς λόγους»
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6107388004086683333
Σχόλια
item