Γιάννενα: ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Επόμενο βήμα η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού Γιάννενα: ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Επόμενο βήμα η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Επόμενο βήμα η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού

              Γιάννενα: ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Επόμενο βήμα η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού
Σε μια νέα πορεία φαίνεται πως έχει εισέλθει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, μετά και τα πρώτα βήματα που έγιναν με ενίσχυση του προσωπικού.
Όπως είναι ήδη γνωστό το Κέντρο ενισχύθηκε σε πρώτη φάση με επικουρικό προσωπικό νοσηλευτών, με αποτέλεσμα να υπάρξει βελτίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες στο παράρτημα ΑμεΑ Ιωαννίνων του Κέντρου.
Άλλωστε, η Διοίκηση του Κέντρου, είχε δεσμευθεί ότι πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έγκρισης του νέου Οργανισμού, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια πρόσληψης επικουρικού προσωπικού, μια δέσμευση που αποδεικνύεται πως υλοποιήθηκε και ήδη οι νοσηλευτές εργάζονται στη δομή, που φιλοξενεί 55 συνανθρώπους μας, με τεράστιες ανάγκες περίθαλψης.
Μετά και τα σημαντικά αυτά βήματα, χθες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η πρόεδρος του Κέντρου, Κατερίνα Μιτοπούλου, αναφέρθηκε στους στόχους για το επόμενο διάστημα.
Εκτός από τον νέο Οργανισμό, η έγκριση του οποίου είναι ικανή από μόνη της να βάλει σε μία νέα τροχιά τη δομή, η διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
Μέχρι όμως να γίνει αυτό έχουν ήδη εγκριθεί οι διαδικασίες για τη συμμετοχή του Κέντρου στο πρόγραμμα «55 άνω» του ΟΑΕΔ και ήδη έχει ξεκινήσει η ροή εν δυνάμει εργαζομένων από τον ΟΑΕΔ προς το Κέντρο, προκειμένου να καλύψουν θέσεις βοηθητικού και υγειονομικού προσωπικού και τραπεζοκόμους.
Η κα Μιτοπούλου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το σύνολο των εργαζομένων που καταθέτουν ψυχή καθημερινά όπως είπε, σε δύσκολες συνθήκες και αντιμετωπίζοντας εξαιρετικά βαριά περιστατικά.
Τις ευχές του έδωσε και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η επίσκεψη σε τέτοιες δομές «δίνει κουράγιο σε όλους».
Epirusblog Gr
5 of 5
              
Γιάννενα: ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Επόμενο βήμα η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού
Epirusblog Gr
5 of 5
              
Ιωάννινα 7196810023757680594
Σχόλια
item