Πώς θα πλησιάσεις και θα ρίξεις εκείνη την απρόσιτη τύπισσα

Πώς θα πλησιάσεις και θα ρίξεις εκείνη την απρόσιτη τύπισσα

Bλέπεις μια πολύ όμορφη γυναίκα. Φιλοδοξείς να την πλησιάσεις, να της μιλήσεις και -ασφαλώς- να την γοητεύσεις σαν άλλος...James Bond, αλλά τελικά η προσπάθειά σου έχει τα ίδια αποτελέσματα με τα αυτό του (συμπαθέστατου κατά τ' άλλα) Pepe Le Pew.

Το μυστικό στην όλη διαδικασία είναι η προσέγγιση και αυτό στο γράφει ο Αδαμάντιος, που αμέτρητες γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή και το κρεβάτι του. 


Μάθε λοιπόν πως οι γυναίκες λατρεύουν την πρόκληση, ακόμη κι αν αρχικά παρουσιάζονται διστακτικές ή ακόμη και απρόσιτες. Βάδισε στα χνάρια μου λοιπόν και παίξε την μπαλίτσα σου, τόσο μαεστρικά ως ένας Ronaldinho του φλερτ.

Βήμα 1ο: Δύσκολη ή απλά δεν ενδιαφέρεται;
Μια πολύ σημαντική πληροφορία που εφόσον γνωρίζεις θα κάνει απλούστερη τη δουλειά σου. Άκου λοιπόν, αν θέλεις κράτα και σημειώσεις. Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν πως μια γυναίκα μπορεί να ενδιαφέρεται/ ψάχνεται/ είναι ανοιχτή σε μια νέα πρόκληση. 


Το να παίζει με τα μαλλιά της ή να έχει το κορμί της στραμμένο προς εσένα ή ακόμη και να συλlάβεις το βλέμμα της προς το μέρος σου είναι ελπιδοφόρες ενδείξεις.

Βήμα 2ο: Γιατί μοιάζει όμως απρόσιτη;
Η αμέσως επόμενη σκέψη που θα έρθει στο μυαλό σου, όταν ξεπεράσεις τον προηγούμενο σκόπελο. Υπάρχουν ένα σωρό θεωρίες γι' αυτό: Ίσως έχει γκόμενο, ίσως την επηρεάζει μια άσχημη προηγούμενη εμπειρία, ίσως νιώθει ανασφαλής. 


Όλες έχουν θέσει κάποια standards για τον επόμενο σύντροφό τους, όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι εδώ είναι πως στις περισσότερες την πέφτουν αρκετά συχνά, κάτι που ενδεχομένως τις κουράζει. Στην πλειοψηφία όμως των γυναικών, αν αυτό το «κυνήγι» γίνει με σωστό τρόπο, τις κάνει να νιώθουν κολακευμένες.

Βήμα 3ο: Έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες
Αν κάτι δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις, είναι να διαβάσεις το μυαλό της. Ξέρεις όμως τι περνά από το χέρι σου; Να δείχνεις, να μυρίζεις και να νιώθεις ωραία. Κάτι τέτοιο θα σε φέρει στην pole position στον δύσκολο ομολογουμένως αυτό αγώνα.

Βήμα 4ο: Πώς να της μιλήσεις
Το κλειδί είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, να είσαι ειλικρινής και κυρίως να είσαι ο εαυτός σου (φρόντισε δηλαδή να μην είσαι τελείως μαλάκας, γενικότερα αυτό). Επιστράτευσε το χιούμορ σου και οπλίσου με φυσικότητα. Άκου τι σου λέει και μίλα της πάνω σε αυτά.

Aυτές είναι κάποιες πολύ βασικές οδηγίες. Το πώς θα εξελιχθεί η όλη φάση εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Όπως και να έχει, εσύ φρόντισε να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Ακόμη κι αν δεν καταλήξετε σπίτι σου, θα έχεις αφήσει μια πολύ θετική εντύπωση. Κοινώς, θα έχεις αποσπάσει θετικό σκορ για τη ρεβάνς, if you know what I mean.


Πηγή
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα πλησιάσεις και θα ρίξεις εκείνη την απρόσιτη τύπισσα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8102579042353128453
item