Ήγουμενίτσα: Ιδρύεται πανεπιστημιακό τμήμα στην Ηγουμενίτσα, τίτλοι τέλους για το υπάρχον ΤΕΙ... Ήγουμενίτσα: Ιδρύεται πανεπιστημιακό τμήμα στην Ηγουμενίτσα, τίτλοι τέλους για το υπάρχον ΤΕΙ... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Ιδρύεται πανεπιστημιακό τμήμα στην Ηγουμενίτσα, τίτλοι τέλους για το υπάρχον ΤΕΙ...

Ήγουμενίτσα: Ιδρύεται πανεπιστημιακό τμήμα στην Ηγουμενίτσα, τίτλοι τέλους για το υπάρχον ΤΕΙ...
Ιδρύεται πανεπιστημιακό τμήμα στην Ηγουμενίτσα, το Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας, ενώ τίτλοι τέλους πέφτουν για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ!  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που στηρίζονται σε πηγές του υπουργείου Παιδείας, πρόκειται σύντομα να ανακοινωθεί ότι στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, που συνενώνεται με το ΤΕΙ Ηπείρου,  και θα αποτελεί το Πανεπιστήμιο Ηπείρου, προστίθενται 12  τμήματα του ΤΕΙ, ενώ καταργούνται όσα υπολειτουργούν. 

Ακόμη στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας  θα δημιουργηθούν δύο διετή κέντρα επαγγελματικής εκπαίδευσης με αντικείμενα την ιχθυοκαλλιέργεια και την εφοδιαστική αλυσίδα

Ειδικότερα όσο αφορά στη νέα ακαδημαϊκή οργάνωση των Σχολών και των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η επιτροπή προτείνει:

• Την ίδρυση δύο νέων Σχολών: της Σχολής Γεωπονίας, Τροφίμων και Διατροφής (Αρτα), και της Σχολής Εφαρμογών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Αρτα).
• Την ίδρυση επτά νέων Τμημάτων, εκ των οποίων τα πέντε εντάσσονται σε υφιστάμενες Σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα δύο εντάσσονται στις νέες Σχολές: του Τμήματος Νοσηλευτικής (Ιωάννινα), του Τμήματος Λογοθεραπείας (Ιωάννινα), του Τμήματος Μουσικών Σπουδών (Αρτα), του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Πρέβεζα), του Τμήματος Γεωπονίας (Αρτα), του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Αρτα) και του Τμήματος Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας (Ηγουμενίτσα).
• Την ίδρυση τριών νέων Τμημάτων, εξαρχής, εκ των οποίων τα δύο εντάσσονται σε υφιστάμενες Σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ένα εντάσσεται σε νέα Σχολή: του Τμήματος Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής (Αρτα), του Τμήματος Ειδικής Αγωγής (Ιωάννινα) και του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (Ιωάννινα).
katoci.blogspot.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Ιδρύεται πανεπιστημιακό τμήμα στην Ηγουμενίτσα, τίτλοι τέλους για το υπάρχον ΤΕΙ...
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1533483949618199695
Σχόλια
item