Ποτάμι: Επικίνδυνα όσα είπε η Μπαζιάνα για την εξουσία -Εδώ δεν είναι Βενεζουέλα ή Β. Κορέα Ποτάμι: Επικίνδυνα όσα είπε η Μπαζιάνα για την εξουσία -Εδώ δεν είναι Βενεζουέλα ή Β. Κορέα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ποτάμι: Επικίνδυνα όσα είπε η Μπαζιάνα για την εξουσία -Εδώ δεν είναι Βενεζουέλα ή Β. Κορέα

Ποτάμι: Επικίνδυνα όσα είπε η Μπαζιάνα για την εξουσία -Εδώ δεν είναι Βενεζουέλα ή Β. Κορέα
Με έντονο αλλά και δηκτικό τρόπο αντέδρασε το Ποτάμι στα όσα είπε η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα στην συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη υποστηρίζει ότι είναι επικίνδυνα όσα υποστήριξε η Περιστέρα Μπαζιάνα σχετικά με την εξουσία.
«Το πιο επικίνδυνο από όσα είπε η σύζυγος του πρωθυπουργού στη 4σέλιδη συνέντευξή της είναι ο ισχυρισμός της ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία". Το ίδιο λένε και πολλά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ότι το κόμμα πρέπει να ελέγχει το δημόσιο, τη δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές, τις εφημερίδες και τα κανάλια. 
Μόνο έτσι θα αποκτήσει την πλήρη εξουσία το κόμμα και όσοι βέβαια δεν συμφωνούν μαζί μας πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν από πειθήνιους κομματικούς υπαλλήλους. Όμως εδώ δεν είναι βόρεια Κορέα, ούτε Βενεζουέλα. Εδώ είναι Ευρώπη και η διάκριση των εξουσιών και αποκομματικοποιημένο κράτος είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές» σημειώνει το Ποτάμι.
Δεν παραλείπει δε να παραθέσει και άλλες φράσεις της κα Μπαζιάνα: «Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας είναι... η τιμωρητική, φασιστική μπότα που προσπαθεί να σου λιώσει το κεφάλι... είναι οι δανειστές-δυνάστες... είναι εκείνοι που εκβιάζουν και οδηγούν στην ασφυξία έναν λαό» μεταξύ αυτών. 
Το Ποτάμι σχολιάζει ότι «όλα αυτά τα λέει η γυναίκα του Έλληνα Πρωθυπουργού και σύνοδος του στις χαμογελαστές του συναντήσεις με τους ηγέτες της Ευρώπης και του Κόσμου! 
Αυτούς που τώρα αποκαλεί φασίστες και δυνάστες! Αλλά κάθε 5η Ιουλίου, όπως η ίδια τονίζει "θυμάται το δημοψήφισμα και κλαίει από νεύρα, από οργή" - προφανώς για να ξεσπάσει. Πάντως έναν χρόνο μετά το καταστροφικό δημοψήφισμα, στις 5 Ιουλίου 2016, κατά την επίσκεψή τους στην Κίνα με τον κ. Τσίπρα ήταν και εκεί μόνο χαμογελαστή».

Epirusblog Gr
5 of 5
Ποτάμι: Επικίνδυνα όσα είπε η Μπαζιάνα για την εξουσία -Εδώ δεν είναι Βενεζουέλα ή Β. Κορέα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6122391607922010448
Σχόλια
item