Μαξίμου για Τσαβούσογλου: Να σκέφτεται πριν μιλήσει

Μαξίμου για Τσαβούσογλου: Να σκέφτεται πριν μιλήσει
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσαβούσογλου (σ.σ. ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης) προκαλεί με δηλώσεις και ενέργειές του. 
Τού ευχόμαστε στο νέο έτος, aεφόσον θέλει να τιμά τη θέση που κατέχει, να σκέφτεται και μετά να ομιλεί», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Τσαβούσαγλου σχετικά με την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου για τον Τούρκο αξιωματικό.
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είχε κάνει λόγο για μη φιλική στάση εκ μέρους της Αθήνας, ενώ χαρακτήρισε την κατάσταση εκρηκτική.
 Αντιπρόεδρος της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου, εκτοξεύει απειλές κατά της Ελλάδας με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό: «Η απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση. Οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε». 
 
Όπως αναφέρει μέσω του κοινωνικού δικτύου ο Τσαβούσογλου, «εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά, αλλά η  απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση». 
epirusblog.gr
5 of 5
Μαξίμου για Τσαβούσογλου: Να σκέφτεται πριν μιλήσει
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3436241624472212469
item