Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σέξι κι όποιος… αντέξει!

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά


Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ζυγό σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού οι άλλοι σου προσφέρουν «στο πιάτο» τη δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σου. Ίσως μάλιστα να προβείς και στην επίσημη σύναψη μιας συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να προσεταιριστείς άτομα με κριτήριο την ισχύ τους ή να υιοθετήσεις μεθόδους, που μέχρι πρότινος θεωρούσες «επιλήψιμες».
Ερωτικά
Η έντονη διάθεσή σου να «παίξεις» μπορεί να βρει μεν ανταπόκριση, αλλά από ένα πρόσωπο που έχει στο μυαλό του μια «σοβαρή» σχέση διαρκείας και δεν είναι διατεθειμένο να σου προσφέρει αυτά που ζητάς, αν δεν αποδείξεις έμπρακτα ότι κι εσύ επιδιώκεις κάτι ανάλογο.
ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει πιο προσηλωμένο/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ώστε να αποφύγεις μια ενδεχόμενη ταλαιπωρία. Επιπλέον, σε καλεί να εξετάσεις τους όρους μιας εργασιακής σύμβασης, αφού σε κάθε περίπτωση μπορεί να υπάρξει πρόοδος μέσα από διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου, υποκινούμενος/η από αρνητικές σκέψεις και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες. Πιθανόν βέβαια να σου φέρει και μια δυσάρεστη είδηση.
Ερωτικά
Σήμερα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και μάλιστα κάτω από «αντίξοες» συνθήκες, αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική ή εργασιακή πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό «ξυπνάει» τα κοινωνικά ενδιαφέροντά σου και σε φέρνει σε επαφή με κόσμο που σε καλύπτει εγκεφαλικά και συναισθηματικά, με τη συνέχεια να είναι ανοικτή, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ! Μπορεί, ωστόσο, να υπάρξουν και κάποιες μεταπτώσεις στη σεξουαλική απόδοσή σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον, η συνέχεια όμως εξαρτάται από το κατά πόσον θα προλάβεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τα… υπόλοιπα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά


Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επιδείξεις πνεύμα συνεννόησης με τους οικείους σου. Κατά τα άλλα, μπορεί να διοργανώσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια αντίστοιχη «εκτός έδρας». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας πιθανόν να συμβάλλει σε μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις αλλά κάποιοι άλλοι. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική δραματοποίηση και βγες έξω από το πρόβλημα για να βρεις την ηρεμία σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον άνθρωπό σου, από έξωθεν διεκδικήσεις, μάλλον όμως πρόκειται για ένα «καθρέφτισμα» της δικής σου διάθεσης, που όσο περνούν οι μέρες γίνεται ολοένα και πιο «ζωηρή»! 

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η ημέρα απαιτεί περισσότερη διπλωματία, αφού μόνον μέσω αυτής θα δικαιωθείς σε πολλά. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό «γεννά» νέες προοπτικές μέσα από «κομβικές» επαφές, ενώ θα πολλαπλασιάσει τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί τετελεσμένα στα εργασιακά και τα οικογενειακά σου. Ακόμη σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες στη δουλειά σου και να λάβεις ρεαλιστικές αποφάσεις, με κριτήριο την αποδοτικότητα κι όχι τη συμπάθεια.
Ερωτικά
Όσο κι αν οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, υπάρχει αρκετός χώρος και για τα προσωπικά σου, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν κοινά συμφέροντα είτε με κάποιον/α που κινείται στον χώρο της εργασίας σου 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά


Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να προσδίδει στο συναίσθημά σου «απόλυτες» διαστάσεις, δεν θες και πολύ για να «χάσεις το μυαλό σου» και να αφήσεις στην τύχη τους αρκετές από τις υπόλοιπες υποθέσεις σου. Μπορεί, ωστόσο, να πρόκειται και για κάτι που αφορά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπα και θα σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θέτει κυρίως οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο συνεργάσιμος/η, αφού τελικά μόνον να κερδίσεις έχεις από αυτό.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπό σου. Όλα αυτά όμως απλά σε καθυστερούν και σου «κόβουν» την τύχη, γι’ αυτό μην τους δίνεις σημασία!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά


Μέχρι το βράδυ, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, αλλά και να τους δώσεις προοπτική, αφού η Σελήνη στον Ζυγόλειτουργεί ενθαρρυντικά για σημαντικές επενδυτικές κινήσεις και για οικονομικές συμφωνίες-ρυθμίσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό, που συνδέεται με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου φέρει κι έναν νέο φίλο ή μια φίλη με… μυστικές διασυνδέσεις!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με γνωστούς/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού το ενδεχόμενο να σε «φορτώσει» με προβλήματα είναι μεγάλο. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ερωτική «κρούση» σε παρέα ή από φίλο/η.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5680008495747006662
Σχόλια
item