Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Κυκλώματα και συμφέροντα.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη θα σου φέρει ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σχετική πρόταση, φρόντισε ωστόσο ώστε η αναβάθμισή σου να μην έχει ένα βαρύ τίμημα ως προς τις ελευθερίες σου, αφού σε «πολιορκούν» κυκλώματα. Αν πάντως είσαι… απλά τυχερός/η, τότε θα ωφεληθείς από μια ζημιά ή απώλεια άλλου/ης. Επιπλέον, μπορεί να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο, που θα σε διαφωτίσει πλήρως για τα τεκταινόμενα.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα απογοητευτείς! Αντίθετα, η μοναχικότητα σε «συμφέρει», αφού απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη.




ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη θα σου φέρει ένα απρόβλεπτο δώρο ή έσοδο. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή «κόβοντας μαχαίρι» τις «τοξικές» σχέσεις. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις τη «μεγάλη απόφαση», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου, είτε αφορούν σε μια συνεργασία είτε στην καθημερινότητά σου. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως παραιτηθείς από μια σημαντική προσπάθεια, λίγο πριν την ολοκλήρωσή της.
Ερωτικά
Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις «δίνουν και παίρνουν», χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από τη στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή, όχι όμως με… αγνώστους!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη κάνει την Κυριακή σου πιο ενδιαφέρουσα μέσα από νέες γνωριμίες και ταξίδια. Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνασε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα και μάλλον θα κληθείς να τοποθετηθείς απέναντι σε «τετελεσμένα». Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βοηθήσεις ένα άτομο που κρίνεις ότι αξίζει.
Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε καλή επιτυχία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», με απρόβλεπτες συνέπειες. Πάντα, ωστόσο, μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά


Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου, αλλάζοντας το κλίμα προς το καλύτερο. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με συμφέροντα και κυκλώματα κι εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μην μπλέξεις σε καταστάσεις από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να αποτραβηχτείς. Ίσως πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα πρόσωπο που αγαπάς.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση, αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε, τουλάχιστον, να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής ακόμη και σε άτομα «υπεράνω υποψίας».

ΛΕΩΝ ♌ 
Ο Ερμής στον Τοξότη σου υπόσχεται μια χαρούμενη και ξέγνοιαστη Κυριακή. Από την άλλη πλευρά όμως, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό τομέα, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που, έτσι κι αλλιώς, δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεσμευτείς οριστικά.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις ή υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου, αλλά και για ένα νομικό ζήτημα, στο οποίο εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον όμως, ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα. Ίσως μάλιστα πέρα από τις καθαρά επιμορφωτικές δραστηριότητές σου, να «ξεσκεπάσεις» τελικά ένα κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τους άλλους.
Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον και τη συναισθηματική αναγέννησή σου. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας… πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να κάνεις νέες γνωριμίες. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα και την κάλυψη των αναγκών σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ποικίλα «αρπακτικά» κι εδώ θα «μετρήσουν» τόσο τα αντανακλαστικά σου, όσο και οι «άκρες» που διαθέτεις. Επιπλέον, μη δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να ανταποκριθείς μελλοντικά.
Ερωτικά
Η πρόθεσή σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτά σου με ένα μοναδικό δώρο, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου… δυσκολέψει τη ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα απρόσμενο δώρο. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση, μη βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Επιπλέον, καλείσαι να αποκρούσεις μια αυτοκαταστροφική διάθεση ή μια αίσθηση ματαιότητας, που απειλεί να σε κυριεύσει.
Ερωτικά
Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις τη διάθεση για μια περιπέτεια, το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις το ταίρι σου, απέναντι σε αντίζηλους/ες! 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου προδιαθέτει σε μια «παιχνιδιάρικη» Κυριακή! Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει ή προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου, που καλό είναι να χρησιμοποιήσεις. Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε μια ριζική ανανέωση του εξοπλισμού σου, ενώ ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που επιθυμείς, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε πονηρές δοκιμασίες, ώστε «να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές». Αν πάντως είσαι μόνος/η, θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα, αλλά και κρυφά! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού ή την ανεύρεση ενός αντικειμένου που θεωρούσες χαμένο. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, αλλά ίσως αυτό δημιουργήσει αντιδράσεις σε άτομα του περιβάλλοντός σου. Μπορεί μάλιστα να υπάρξουν υπόγειες «τριβές» και κακεντρεχή σχόλια, αλλά σε κάθε περίπτωση εσύ μη «λερωθείς». Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει κάτι δυσάρεστο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δε θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σου φέρνει νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σε καλεί να μοιραστείς μαζί τους όμορφες στιγμές. Κατά τα άλλα, όμως, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα, όπου κάτι «ύποπτο» συμβαίνει, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πεδίο σύγκρουσης μεγάλων συμφερόντων. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαλύψεις «βρώμικες» συναλλαγές, αλλά και να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα όσων δεν χρειάζεσαι πια.
Ερωτικά
Η ανάμιξή σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει… επαρκώς απασχολημένο/η, αλλά η κατάσταση είναι τόσο μπερδεμένη και με κρυφές παραμέτρους που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη σου αποκαλύπτει νέες επαγγελματικές και κοινωνικές προοπτικές. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, παρέχοντάς σου πολύτιμες πληροφορίες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, την ίδια στιγμή, ωστόσο, στην καθημερινότητά σου, «κινδυνεύεις» να αναλωθείς με κακεντρεχή σχόλια, γι’ αυτό κράτα μακριά τους «καλοθελητές».
Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς τη διορατικότητά σου. Όση όμως εμπιστοσύνη έχεις στη δική σου κρίση, άλλες τόσες επιφυλάξεις θα πρέπει να έχεις για όλα εκείνα που σου «ψιθυρίζουν».
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 6079939893228574205
item