Πρέβεζα: Λύση μέσω… Βασιλειάδη για να έχουν οι Πρεβεζάνοι Κολυμβητήριο για 6 μήνες… Πρέβεζα: Λύση μέσω… Βασιλειάδη για να έχουν οι Πρεβεζάνοι Κολυμβητήριο για 6 μήνες… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Λύση μέσω… Βασιλειάδη για να έχουν οι Πρεβεζάνοι Κολυμβητήριο για 6 μήνες…

Πρέβεζα: Λύση μέσω… Βασιλειάδη για να έχουν οι Πρεβεζάνοι Κολυμβητήριο για 6 μήνες…
Έχουμε επισημάνει αρκετές φορές σε ρεπορτάζ την εμφατική αδυναμία του Δήμου Πρέβεζας να εκμεταλλευτεί χρηματοδοτικά εργαλεία και να βελτιώσει σημαντικά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις δίνουν μία εικόνα ντροπής για την τοπική μας κοινωνία.
Κατά κοινή ομολογία οι αθλητικές εγκαταστάσεις πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι σε… κακά χάλια, αν και ο νέος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου για θέματα αθλητισμού Μάκης Ντίτσος προσπάθεί να... μπαλώσει τα κενά που υπάρχουν.
Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως έπειτα από αλλεπάλληλες γκάφες στον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων, ίσως στο «μέτωπο» του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις στο προσεχές μέλλον ελέω… Βασιλειάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στο βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, ώστε να προχωρήσει η χρηματοδότηση μελέτης αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου που έχει παραδοθεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Υπουργείου από το Δήμο Πρέβεζας και έχει να κάνει με τρεις βασικούς άξονες (μηχανολογικά, εξοπλισμός, ενεργειακή αναβάθμιση).
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, παρά τις όποιες ατέλειες στη μελέτη, υπάρχει η πρόθεση από τον κ. Βασιλειάδη να χρηματοδοτηθεί μέσω του ΠΔΕ προς υλοποίηση έστω ένα μέρος της μελέτης και να μπορέσει έτσι να λειτουργήσει παραπάνω από 2 μήνες (ενδεχομένως και 6 μήνες) η μεγάλη πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου, κάτι που εύχονται όλοι οι Πρεβεζάνοι.
Έως τότε… οψόμεθα!
atpreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Λύση μέσω… Βασιλειάδη για να έχουν οι Πρεβεζάνοι Κολυμβητήριο για 6 μήνες…
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 3160110568461116614
Σχόλια
item