Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ανατρεπτικές καταστάσεις!

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι, λοιπόν, στο πρόγραμμα, ενώ δε θα λείψουν οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα. Ίσως μάλιστα μυηθείς και σε ένα πολύ ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, μια απρόσμενη είδηση ή συνάντηση θα σε χαροποιήσει και θα σε «φρεσκάρει» ψυχικά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει πιο συνετό/η στη διατροφή σου, ενώ αν δεις τις φυσικές δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν, μην επιμείνεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προβληματίζεσαι από κάποιες «περίεργες» εξελίξεις, σκέψου μήπως πίσω από αυτές κρύβεται ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον/την φίλο/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να σου τύχει κάτι... ξαφνικό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ξένο/η.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Παράλληλα, με την συνδρομή της Σελήνης στην Παρθένο, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου προσφέρει τις λύσεις και τις διεξόδους που θα σε ανακουφίσουν.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις», αφού όλα εκείνα που σε ικανοποιούσαν μέχρι χθες, δεν ισχύουν πια!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να συμβάλλει σε αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε φιλοξενήσεις κόσμο είτε μεταβείς εσύ σε μια διαφορετική «έδρα». Και όλα αυτά στο όνομα της εύρυθμης λειτουργίας των πραγμάτων. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ίσως κληθείς να διαχειριστείς «παραξενιές» και απρόοπτα, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει».
Ερωτικά
Με τον Ερμή απέναντί σου να μην έχει ούτε ταμπού, ούτε όρια, η ημέρα θυμίζει «παιδική χαρά» και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να «παίξεις», αφήνοντας τις υποσχέσεις να αιωρούνται και –το κυριότερο– χωρίς κανένα προσωπικό κόστος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δημιουργεί νέα δεδομένα στην ζωή σου, κάτι που σίγουρα θα σε «ταράξει», αν θεωρείς ότι τα πάντα είναι διασφαλισμένα κι έχουν μπει στον «αυτόματο πιλότο»! Ίσως μάλιστα σε αυτό να παίξει ρόλο κι ένα άτομο με «προχωρημένες» αντιλήψεις. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ξαφνική βελτίωση. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο να επεκτείνει τα όρια της δράσης σου, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να μυηθείς σε καινούργια ενδιαφέροντα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι πως μέσα στις πολλές επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προκύψει και κάποια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κι αν το θες πραγματικά, μπορείς να ζήσεις μια «συναρπαστική» περιπέτεια, με… άγνωστη ωστόσο συνέχεια!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Μια νέα δημιουργική πρόκληση δοκιμάζει τις ικανότητές σου σε «άγνωστα νερά». Ακόμη όμως κι αν τα πράγματα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού έχεις τον τρόπο και τα μέσα να πετύχεις κάτι το μοναδικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να «σοκαριστείς»! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε στηρίζει οικονομικά και δεν αποκλείεται να ευνοηθείς, παίρνοντας κι εσύ ένα μερίδιο από τις θετικές εξελίξεις στη ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως… δυσκολευτείς να αντισταθείς στον πειρασμό να ζήσεις μια περιπέτεια, που -γιατί όχι- θα μπορούσε να έχει και συνέχεια. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν κάπο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αξιοποιήσεις το ιδιαίτερο ταλέντο σου ως προς τον εντοπισμό λεπτομερειών που «κάνουν τη διαφορά». Ίσως μάλιστα να κριθούν πολλά από αυτήν ακριβώς την ικανότητά σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα περάσεις… πολλά! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία, προκαλώντας αλλαγές όπου χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση μάλιστα, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε βαραίνουν.
Ερωτικά
Με δεδομένη την ανάγκη σου για κάτι σταθερό και αξιόπιστο φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι κρυφές ή «επιπόλαιες» ματιές που ρίχνεις και σου ρίχνουν! Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως αξίζει τον κόπο να «γευθείς» μια ξεχωριστή απόλαυση, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα βοηθήσει, ώστε να περιέλθουν στην κατοχή σου μυστικά ή πληροφορίες για το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο. Επιπλέον όμως, σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που αφορά στην υγεία ή τη διατροφή σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου κι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση, πολύ περισσότερο που φαίνεται να είναι στα σκαριά κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι, που θα συνδυάζει διασκέδαση και δουλειά.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε με αφορμή ένα θέμα υγείας ή μια τρέχουσα υπόθεση στα εργασιακά σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Κι ίσως τελικά από κουβέντα σε κουβέντα να προκύψει και το ποθούμενο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά


Με την Σελήνη στην Παρθένο ένα άτομο μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή με τους χαμηλούς τόνους που κρατά, παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του και στην χειρότερη περίπτωση θα κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δρομολογεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή αποκτήσεις κάτι σπάνιο.  
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση και μάλιστα «εν θερμώ», αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε βαραίνει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού παρά την αποφασιστικότητά σου, θα υπάρξουν και έξωθεν αντιρρήσεις, που θα σε «κλονίσουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνισή σου είτε στον τρόπο ζωής σου. Και βέβαια, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να παραμείνεις στην ίδια «τροχιά», αφού τότε είναι που θα εκτροχιαστείς, από αστάθμητους παράγοντες! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βρεις λειτουργικές λύσεις στα επαγγελματικά σου, εξαντλώντας ίσως την εφευρετικότητά σου.
Ερωτικά
Κόσμος και κοσμάκης περιμένει ένα «νεύμα» σου κι αν θες απλά να περάσεις όμορφα, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις, αφού τώρα έχουν προτεραιότητα οι πειραματισμοί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στις εργασιακές σου σχέσεις. Από τη στιγμή μάλιστα που, πηγαίνοντας «by the book», δεν είχες τα επιθυμητά αποτελέσματα, αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις ένα μυστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι να μην «φθαρείς», αφιερώνοντας όλο σου τον χρόνο στο τι είπε ή έκανε ο ένας κι ο άλλος!
Ερωτικά
Παρά τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα που σου δίνονται, ως προς το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών σου, ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου, χωρίς να σε ρωτήσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία. Επιπλέον, σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου προσφερθούν οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, που μέχρι πρότινος έδειχναν απίθανες, γι’ αυτό έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στην… τύχη σου! Αν μάλιστα την «κυνηγήσεις», το πιθανότερο είναι να εκπλαγείς από τα θετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις πολλές επαφές που θα έχεις προσθέσει στο «καρνέ» σου. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις κάνει τις «βολιδοσκοπήσεις» και τα… πειράματά σου, ώστε να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητές σου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα κύρους, που έχουν την πρόθεση να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, μια νομική υπόθεση με οικονομικές προεκτάσεις ή μια «αβαρία» τεχνικής φύσεως μπορεί να σε βάλει να… τρέχεις και να μη φτάνεις! Ίσως, πάλι, να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μικρά τεχνολογικά μυστικά, είτε ιδία βουλήσει είτε λόγω ανάγκης.
Ερωτικά
Από το μεσημέρι, η Σελήνη στον 7ο φυσικό σου οίκο θα δώσει μια αστάθεια τόσο στα θέλω σου, όσο και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις καταστάσεις, αφού κάποια στιγμή όλα θα επιστρέψουν στο… σημείο απ’ όπου ξεκίνησαν!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 3595051816882778885
item