Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Εντάσεις και ζημιές.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Τα καλά νέα έρχονται από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που ευνοεί τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα σχέδιά σου για αναβάθμιση του χώρου σου. Κατά τα άλλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, αναγκάζοντάς σε να αναπροσαρμόσεις την πολιτική σου. Και με τον Κρόνο να σε επηρεάζει συνολικά, δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων ή να προκύψουν έντονες διαφωνίες για τον χειρισμό μιας υπόθεσης που -κακώς- ανέλαβες να διεκπεραιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά


Η αθέτηση των όρων μιας συμφωνίας είναι βέβαια για σένα «κόκκινο πανί», ωστόσο με τον Άρη στον Σκορπιό, αν η κατάσταση «ξεφύγει», μπορεί να κάνεις και... ζημιές που δε διορθώνονται εύκολα, κάτι που δεν ισχύει μόνον για τις σχέσεις σου, αλλά και για τεχνικά ή εργασιακά ζητήματα. Επιπλέον, στα οικονομικά σου οφείλεις να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες και τα«ψιλά γράμματα». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να μοιραστείς τις σκέψεις σου με πρόσωπα που σε εκτιμούν πραγματικά.
Ερωτικά
Κάτι «παίζεται» στον χώρο της εργασίας σου, αλλά να θυμάσαι ότι τα κίνητρα δεν είναι υγιή, αλλά ανταγωνιστικά. Στην περίπτωση, δε, που είσαι ήδη σε μια σχέση, μια αλυσίδα παρεξηγήσεων μπορεί εύκολα να συμβάλλει σε μια «ξεγυρισμένη» κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά


Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να ωφεληθείς οικονομικά, αποκτώντας μια σχετική άνεση κινήσεων και βέβαια δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε αναταράξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να προκληθεί μια σημαντική ζημιά στον εξοπλισμό σου, γι’ αυτό πρόσεξε τους χειρισμούς σου. Επιπλέον, προστάτεψε τον εαυτό σου από ενδεχόμενες μολύνσεις ή προσβολές στην υγεία σου, πριν σε βρει το… κακό!
Ερωτικά
Ο Ερμής απέναντί σου διεγείρει την περιέργεια αλλά και την αστάθειά σου. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να ενδώσεις σε έναν «πειρασμό», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό που να μπορεί να σε «κρατήσει» για πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά


Η Αφροδίτη απέναντί σου έχει τον τρόπο να σε «ξελασπώσει» μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία, μάλιστα σε αυτήν τη φάση ίσως είναι σκόπιμο να ακούς περισσότερο τους άλλους. Από την άλλη πλευρά όμως, φαίνεται πως η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να διαταραχθεί με αφορμή κι αιτία κάποιες λεπτομέρειες που αποκτούν πρωτεύουσα σημασία. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», ώστε να προστατέψεις τους δικούς σου ανθρώπους από ενδεχόμενους κινδύνους.
Ερωτικά
Μπορεί η κοινωνική σου παρουσία να «καίει καρδιές», αλλά μια… συναισθηματική ταραχή θα την περάσεις. Ίσως μάλιστα να ευθύνεται γι’ αυτό ένα «δικό σου» άτομο, που δρα «ανεύθυνα», χωρίς να σε υπολογίζεικαι κόντρα σε ό,τι έχετε συμφωνήσει. 

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει σε θέση μάχης, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις, που έχουν να κάνουν είτε με επαγγελματικά είτε με οικογενειακά ζητήματα, έχοντας ως κοινή συνισταμένη μια τεχνική ανεπάρκεια. Επιπλέον, αν σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες, αφού κάποιες από αυτές θα αποδειχθούν κομβικής σημασίας. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει το δικαίωμα να… ξεκουραστείς!
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο ανοικτό/η στους άλλους, σου δίνει ωστόσο και την ευκαιρία να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου τα της σχέσης σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε αποκλείεται να… πλήξεις, ίσα-ίσα που φαίνεται δύσκολο να έχεις την ησυχία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά


Ο Άρης στον Σκορπιό «πασχίζει» να ταράζει την ηρεμία σου με κάθε τρόπο, ξεκινώντας ίσως από μια απρόσμενη συμπεριφορά γνωστού ή συγγενή ή μια σύγκρουση με ακραία χαρακτηριστικά στον χώρο της εργασίας σου. Ακόμη, ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» την ψηφιακή τεχνολογία. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει πρόθυμη να σε αποζημιώσει μέσω μιας ζεστής αγκαλιάς!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να διευθετήσεις ένα σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με πράγματα που θες, αλλά δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αν πάλι είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό δε θα κρατήσει για πολύ ακόμη, αρκεί να το θες κι εσύ. 

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά


Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει κοινωνικά και επαγγελματικά πλεονεκτήματα, ικανά να σε κάνουν να ξεχάσεις κάθε «αναποδιά». Ίσως μάλιστα να διαμορφώσεις ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σου. Ωστόσο, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει κάποια «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας ζημιάς που πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα είτε εξ αιτίας μιας έντονης διαφωνίας με συνεργάτες σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ξεσπάσει μια ένταση με έναν συνδικαλιστικό φορέα.
Ερωτικά
Από την στιγμή που έχεις δώσει το δικαίωμα σε «τρίτα πρόσωπα» να εμπλέκονται στα προσωπικά σου, οι «παρεξηγήσεις» είναι θέμα χρόνου. Κι αν όντως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, που θα έπρεπε να γνωρίζεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν είναι απαραίτητα αυτές που σου «σερβίρουν»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σκοπεύει να δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σου, είτε με ένα θέμα υγείας είτε στα εργασιακά σου. Πάντως, αν δεις ότι δε βγάζεις άκρη, μην επιμείνεις στις διαβουλεύσεις, αφού δεν θα φέρουνκανένα αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς κι από ένα τεχνικό πρόβλημα, υπάρχει ωστόσο και η λύση των ειδικών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει εκείνα τα «κονέ» που θα σε βοηθήσουν να βρεις εναλλακτικές λύσεις και βοήθειες σε ό,τι σε απασχολεί.
Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται κι αν βάλεις κάτω τη λογική σου, τότε θα αποκαλυφθούν αλήθειες που μπορεί και να… ενοχλούν! Ίσως μάλιστα πίσω από όλα τα «περίεργα» που συμβαίνουν, να «παίζει» και μια αντιζηλία με επαγγελματικό ή οικονομικό κίνητρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποιες αλλαγές ή εναλλακτικές, που φαίνεται να σε συμφέρουν οικονομικά. Παράλληλα, όμως, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται στη δουλειά σου και μπορεί να σε βλάψουν. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι είσαι επιρρεπής σε τεχνικές βλάβες και εργατικά ατυχήματα, εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι μια ενδεχόμενη προσβολή από ένα... επιθετικό μικρόβιο.
Ερωτικά
Για την ώρα η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή δείχνει να είναι κάπως αβέβαιη, αφού πολλά μπορούν να συμβούν από στιγμή σε στιγμή. Αντί, λοιπόν, να καταστρώνεις σχέδια επί σχεδίων, ίσως είναι προτιμότερο να αφεθείς στις εξελίξεις κι όπου σε βγάλει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι ακριβώς αυτό που… χρειάζεσαι για να αναδείξεις τα προσόντα σου και να διακριθείς κοινωνικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «βγουν στην φόρα» και κάποιες «αμαρτίες» σου, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αντιμετωπίσεις μάλλον επιθετικά όποιον/α ή ό,τι θεωρείς ότι παραβιάζει τα όριά σου, ιδιαίτερα σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Η ημέρα λοιπόν αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις, οπότε… υπομονή!
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε θέλει «χαλαρό/η», κάποιος/α… επιμένει να σε «δέσει» σε μια επίσημη σχέση και σίγουρα σε μια τέτοια περίπτωση το δίλημμά σου θα είναι μεγάλο. Ωστόσο, κανείς δεν σε υποχρεώνει να δηλώσεις όλη την αλήθεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό τεστάρει την ετοιμότητα και τις ικανότητές σου στη διαχείριση κρίσεων και το πεδίο δράσης σου μπορεί να είναι από τη δουλειά σου, μέχρι την προστασία σου από ποικίλους… ενοχλητικούς, όσο και μικροσκοπικούς «εισβολείς». Επιπλέον, αν δεν τα πας καλά με την τεχνολογία, απευθύνσου στους ειδικούς. Από την άλλη πλευρά, θα έχεις και τα «τυχερά» σου, ίσως μάλιστα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός πολύτιμου μυστικού.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, η Δήμητρα απέναντί σου θα… φροντίσει να σε ικανοποιήσει με νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά, ωστόσο για την ώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, ούτε καν ως προς τις προθέσεις σου, γι’ αυτό μην υπόσχεσαι πράγματα που δε μπορείς να τηρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα κύρους, που έχουν την πρόθεση να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, μια νομική υπόθεση με οικονομικές προεκτάσεις ή μια «αβαρία» τεχνικής φύσεως μπορεί να σε βάλει να… τρέχεις και να μη φτάνεις! Ίσως, πάλι, να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μικρά τεχνολογικά μυστικά, είτε ιδία βουλήσει είτε λόγω ανάγκης.
Ερωτικά
Από το μεσημέρι, η Σελήνη στον 7ο φυσικό σου οίκο θα δώσει μια αστάθεια τόσο στα θέλω σου, όσο και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις καταστάσεις, αφού κάποια στιγμή όλα θα επιστρέψουν στο… σημείο απ’ όπου ξεκίνησαν!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7567134967238214397
Σχόλια
item