Πρέβεζα: Ξεχωριστό φινάλε για το 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού - Ραντεβού για το 5ο Πρέβεζα: Ξεχωριστό φινάλε για το 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού - Ραντεβού για το 5ο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ξεχωριστό φινάλε για το 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού - Ραντεβού για το 5ο

Ξεχωριστό φινάλε για το 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού  - Ραντεβού για το 5ο
Με μία ξεχωριστή εκδήλωση με τον μάγο 'καπελά', το 'ξωτικό' των Χριστουγέννων, τον Άγιο Βασίλη, τον ξυλοπόδαρο και τα καλικαντζαράκια που ήταν όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν, έκλεισε προχτες το 4ο 'Μαγικό Χωριό' Δήμου Ζηρού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του 'Μαγικού Χωριού' στη Φιλιππιάδα, κάτω από στέγαστρο καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. 
Τα παιδιά διασκέδασαν με την καρδιά τους με τα εντυπωσιακά κόλπα του μάγου, ενώ μικροί και μεγάλοι, αφού αντάλλαξαν ευχές για το 2018 ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα Χριστούγεννα.
Το 5ο “Μαγικό χωριό” όπως προανήγγειλε και ο αντιδήμαρχος κ. Κατραχούρας ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και ευχήθηκε για το νέο έτος, θα επιστρέψει στην ανακαινισμένη και αναβαθμισμένη κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας και θα είναι πολύ πιο εμπλουτισμένο από το φετινό.  
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεχωριστό φινάλε για το 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού - Ραντεβού για το 5ο
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 1323566315076188695
Σχόλια
item