Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Μεταξύ καθήκοντος και διασκέδασης!

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα προβλήματα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου κι επειδή από ό,τι φαίνεται δεν έχεις να κάνεις με συνηθισμένες καταστάσεις, ο τρόπος που θα χειριστείς το όλο θέμα πρέπει να είναι σχετικά πρωτοποριακός. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σου και γενικότερα στην κοινωνική σου παρουσία, οφείλεις να είσαι «εντός πλαισίων», αφού έτσι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα ελκύσεις άτομα με ισχύ. Επιπλέον, αν δεν κατέχεις κάτι, καλό είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς, πριν «πελαγώσεις» στις λεπτομέρειες.
Ερωτικά
Το ανοικτό πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο προκλητική, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστείς κάτω από «ακραίες» συνθήκες!

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε προσανατολίζει σε οικογενειακά θέματα, ίσως μάλιστα να προκύψουν έκτακτα περιστατικά στο σπίτι σου. Επιπλέον, στα οικονομικά σου, μια ξαφνική έμπνευση ή μια αλλαγή των δεδομένων μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου ή να ανατρέψει τα σχέδιά σου, τελικά όμως πιθανόν και να αξίζει τον κόπο, αφού θα απελευθερωθείς από τις δεσμεύσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να επιμεληθείς προσεκτικά την εξωτερική σου εμφάνιση, δίνοντας σημασία σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!
Ερωτικά
Εντάσεις και διαξιφισμοί σε «απειλούν», αλλά αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές, που έχουν εγωιστικά κίνητρα και τρέφονται από την αμηχανία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου, φέρνει τους άλλους πιο κοντά και είναι βέβαιο πως θα καλύψεις… μπόλικα κενά στην περιέργειά σου, είτε πρόκειται για επουσιώδεις λεπτομέρειες είτε για ζητήματα αιχμής. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει και μια πρόταση ή συνεργασία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια ή επαφές με διαφορετικά είδη ανθρώπων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, με συνέπεια να διευρυνθούν και οι καταναλωτικές επιλογές σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις», κάνοντας από κοινού κάποια καινούρια πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία στη δουλειά σου ή με άτομο που σου παρέχει υπηρεσίες, που θα έχει απρόσμενη, όσο και… ραγδαία εξέλιξη! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στη βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, δοκιμάζοντας ενίοτε και «καινοφανείς» πρακτικές. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου, ευνοεί τις συνεργασίες και τις συμφωνίες, ενώ ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σου γνωρίσει άτομα με ειδικές γνώσεις, που θα συνδράμουν θετικά στη δουλειά σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται να προκύπτουν νέες προοπτικές, ίσως μάλιστα δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, διευρύνοντας τον κύκλο των εργασιών σου.
Ερωτικά
Αναμφίβολα σήμερα βρίσκεσαι ψηλά στην λίστα επιλογών των άλλων, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ελκύεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από μια σεξουαλική επαφή. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, τη γοητεία σου, αλλά μέχρις ενός σημείου! 

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου κι επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις, προσπάθησε να «βγάλεις» τον δημιουργικό εαυτό σου, ώστε να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν το θεωρείς δυσπρόσιτο. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη είδηση για ένα προσωπικό σου θέμα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε θέλει λιγότερο συναισθηματικό/η και περισσότερο ρεαλιστή/α στα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Αφήσου, λοιπόν, στη «ροή» των γεγονότων κι… όπου βγει! Ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου, αφού αναμένονται έκτακτες επισκέψεις, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε ένα «ξένο» περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο από τις εξωτερικές δράσεις σου για να ασχοληθείς με το «μέσα» σου, αλλά και οποιοδήποτε θέμα υγείας ή διατροφής σε απασχολεί. Επιπλέον, με τον Άρη στον Σκορπιό, δε θέλει και πολύ για να προκύψει ένα μικρό ατύχημα ή μια ζημιά στα μέσα ή εργαλεία που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Ένα μάλλον επιπόλαιο άτομο θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις σταθερές σου, από την στιγμή όμως που έχεις κι εσύ τα επιχειρήματά σου, απλάδιασκέδασε την όλη κατάσταση. Εξ άλλου, έχεις στην απόλυτη διάθεσή σου και μια πιο «καθώς πρέπει» επιλογή!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως όμως να διαταραχθεί προσωρινά και μια τρέχουσα φιλία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και «ταξιδιάρη/α» κι είναι πιθανό να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα, αλλά και να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Ανάλογα θετικές προδιαγραφές έχει όμως και μια «οικογενειακού τύπου» επιλογή, αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο «εγγυάται». Μονά-ζυγά δικά σου, δηλαδή, κάτι που με τον Δία στον τομέα των οικονομικών σου, δεν έχει μόνον συμβολικό χαρακτήρα!
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία προσπαθεί να σου αλλάξει γούστα και μυαλά και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να «αμυνθείς», υπερασπίζοντας τις αρχές σου. Μήπως όμως έχει κάπου δίκιο; Έτσι κι αλλιώς, είσαι πολύ κοντά στο να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να προκύψουν επαφές και «ζυμώσεις» με ισχυρά πρόσωπα. Φαίνεται, ωστόσο, ότι από αλλού το περιμένεις και από αλλού θα σου έρθει! Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα σου δοθεί η αφορμή για να προωθήσεις αλλαγές, είτε στον εξοπλισμό είτε στο οργανόγραμμά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει ένα ευχάριστο ταξίδι.
Ερωτικά
Ο δρόμος της αναζήτησης είναι ανοικτός κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι δε θα αφήσεις αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψουν σκηνές ζήλειας και μάλλον ακραίες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου τονίζουν την ανάγκη σου για επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Επιπλέον, αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, μη διστάσεις να την υλοποιήσεις άμεσα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βάζει σε ένα διατροφικό πρόγραμμα, ενώ σε καλεί να οργανωθείς στη δουλειά σου, δρώντας με βάση τη λογική και όχι τοσυναίσθημά σου. Αν μάλιστα μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδιά σου με κάποιον ειδικό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.
Ερωτικά
Η «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου κορυφώνεται, φρόντισε, ωστόσο, να απευθυνθείς σε πρόσωπα που εκτιμούν το… θεατρικό παιχνίδι, χωρίς να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, θα πέσεις θύμα παρεξήγησης ή μιας κριτικής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τη γοητεία σου, συνάμα όμως σε θέλει πιο χρήσιμο/η απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάς, οπότε άσε τις «πόζες» και κινήσου με βάση αυτό που επιτάσσει το κοινό συμφέρον! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις σε απαιτήσεις ή ανάγκες της τελευταίας στιγμής. Ίσως, όμως, να λάβεις κι ένα έκτακτο «επίδομα». Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικό.
Ερωτικά
Ο δείκτης αποδοχής σου βρίσκεται πολύ ψηλά και η ικανότητά σου να προσφέρεις πρακτικές και λειτουργικές λύσεις σε διάφορα ζητήματα θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να σας ενώσει και ένα επαγγελματικό εγχείρημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει αλλαγές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που μάλλον θα σου αρέσουν, αν μάλιστα επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία στη διαφορετικότητα, τότε θα καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας «παράδοξης», αλλά άκρως αποτελεσματικής συμμαχίας. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη εμπλουτίζει τη ζωή σου με νέες γνωριμίες, αλλά και ενδιαφέροντα που σε βγάζουν από τα συνηθισμένα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν κάτι πολύτιμο.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι ασταθής κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε ξεκίνα κι όπου σε… βγάλει, αφού η περιπέτεια σε περιμένει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο να κινηθείς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας… πονηρούς σκοπούς!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη ενισχύει τις πιθανότητες ενός επαγγελματικού ταξιδιού, αλλά και της «μύησής» σου σε τεχνολογικά επιτεύγματα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε «φορτώσει» με εργασίες εκτός προγράμματος κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για τα... εύκολα και «αναμενόμενα» είναι που πρέπει να ανησυχείς! Αντίθετα, απέναντι στις δυσκολίες ίσως έχεις μια απρόσμενη εύνοια. Επιπλέον, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια «αρρυθμία» στην υγεία σου, γι’ αυτό μη «ζορίσεις» τον εαυτό σου, πέραν των ορίων αντοχής του.
Ερωτικά
Μια -κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποκτήσει έναν πιο «προσωπικό» χαρακτήρα, το πιθανότερο όμως είναι κάθε ερωτική διάθεση να εξαντληθεί τελικά σε λεκτικά παιχνίδια και ερωτικά υπονοούμενα, αφήνοντας τη συνέχεια… μετέωρη!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7604925131293140807
Σχόλια
item