Σχεδόν 3 ώρες κράτησε το κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός για το Σκοπιανό [εικόνες] Σχεδόν 3 ώρες κράτησε το κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός για το Σκοπιανό [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σχεδόν 3 ώρες κράτησε το κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός για το Σκοπιανό [εικόνες]

]Σχεδόν 3 ώρες κράτησε το κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός για το Σκοπιανό [εικόνες]
Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός.
Οι δύο ηγέτες αναμένεται να κάνουν δηλώσεις.
Περίπου στις 18:30 στη συνάντηση μπήκαν και οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νικολά Ντιμιτρόφ.
Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύτηκε από φωτογραφία με τη θερμή του χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα, έγραψε: «Μιλάμε ανοιχτά και οικοδομούμε αμοιβαία εμπιστοσύνη προς το συμφέρον των πολιτικών».
Το tweet του Αλέξη Τσίπρα:
Η συνάντηση αυτή, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, αναμένεται να κρίνει τα επόμενα βήματα της διαπραγμάτευσης για την ονομασία της ΠΓΔΜ, ενώ αναμένεται αυτό το τετ α τετ να ξεκαθαρίσει αν τελικά θα υπάρξει ευκαιρία για την επίλυση του ζητήματος.
Η κυβέρνηση ήθελε να διαπιστώσει τις προθέσεις της άλλης πλευράς, σχετικά με τα σενάρια για την ονομασία, όπως επισήμαναν στο iefimerida πηγές που έχουν πολύ καλή γνώση των συζητήσεων που γίνονται.
Αν κριθεί αναγκαίο, επιστρέφοντας από το Νταβός- αργά το βράδυ της Πέμπτης- ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα πράξει το ίδιο και με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Epirusblog Gr
5 of 5
Σχεδόν 3 ώρες κράτησε το κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός για το Σκοπιανό [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8174111252101254647
Σχόλια
item