Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  «Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

ΚΡΙΟΣ ♈ 

ΓενικάΟ Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δεν επιτρέπουν «ανοίγματα» στην καριέρα σου, αντίθετα σηματοδοτούν μια περίοδο προσαρμογής στον ρεαλισμό. Ωστόσο, αν είσαι τυχερός/η, τότε είναι πιθανό να ευνοηθείς από ζημιές ή ατυχίες άλλων ή από ένα γύρισμα της τύχης. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας θα σε φέρει μεν πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, από την άλλη πλευρά όμως, οι «τριβές» ενδέχεται να λάβουν κι έναν ακραία ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μη σε καταλάβουν αρνητικά συναισθήματα.
ΕρωτικάΕπιθυμίες που «φουντώνουν» ξαφνικά, αλλά και ξεθυμαίνουν το ίδιο γρήγορα μπορεί να σε παρασύρουν σε επιλογές χωρίς συνέχεια. Το όλο θέμα βέβαια αφορά κυρίως στην σεξουαλικότητά σου κι αν πρόκειται για «παιχνίδια» με το ταίρι σου, τότε… ουδέν πρόβλημα!

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
ΓενικάΟ Πλούτωνας υποστηρίζει κάθε διερευνητική προσπάθειά σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε «φτηνές» υποθέσεις της καθημερινότητας, αλλά με κάτι πολύ πιο «μεστό» σε νόημα και περιεχόμενο. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή την αναδιάταξη του χώρου σου, με σκοπό να εξυπηρετηθούν κάποιες επείγουσες ανάγκες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν «τριβές» με «δικούς σου» ανθρώπους, όλα αυτά όμως θα περάσουν σύντομα και δεν είναι σκόπιμο να τους προσδώσεις μεγάλη διάσταση.
ΕρωτικάΜε τον Άρη στον «οίκο» των σχέσεών σου, ο «χορός» των διεκδικήσεων καλά κρατεί και σίγουρα η πληρέστερη ενημέρωσή σου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις και τα αισθήματα των άλλων θα σε βοηθήσει να μη σπαταλήσεις τις δυνάμεις σου σε μια υπόθεση που είναι εκ προοιμίου χαμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
ΓενικάΟ Πλούτωνας και ο Κρόνος στον «οίκο» των οικονομικών σου, μπορεί να σου αποκαλύψουν υπόγειες διεργασίες ή «διαπλοκές» που κατευθύνουν ή χειραγωγούν τις εξελίξεις, ώστε να λάβεις τα μέτρα σου! Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως σου «κόψουν» οριστικά μια πηγή χρηματοδότησης. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να είναι όλες τους ευχάριστες ή εκούσιες. Ενδεχομένως μάλιστα να προκύψει μια μεγάλη ένταση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιον γείτονά σου.
ΕρωτικάΟι διαθέσεις σου αλλάζουν γρήγορα κι αυτή η συναισθηματική αστάθεια μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, αφού κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Το χειρότερο ωστόσο θα ήταν να αναλωθείς σε έναν κύκλο υποθετικών σεναρίων, κλείνοντας τα μάτια μπροστά σε μια ξεκάθαρη πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
ΓενικάΟ Πλούτωνας απέναντί σου σε ωθεί να δικτυωθείς με πρόσωπα ή κύκλους που έχουν τις «άκρες» τους. Μπορεί, λοιπόν, να ωφεληθείς, ωστόσο, υπάρχει κι ένας αστερίσκος που αφορά στο ηθικό υπόβαθρο και την μεθοδολογία τους. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας φέρνει μια οικονομική αστάθεια ή αβεβαιότητα, που καλό είναι να μην την πάρεις και πολύ στα σοβαρά, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν αρκετά σύντομα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να έχεις ένα μάλλον απροσδόκητο κέρδος ή όφελος, το οποίο επίσης θα «εξανεμιστεί» γρήγορα.
ΕρωτικάΗ προσπάθειά σου να «αποδείξεις» εμφατικά το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο μπορεί να σε παρασύρει σε επιλογές με σημαντικό οικονομικό κόστος, χωρίς μάλιστα να συμβεί το ποθητό! Ό,τι κάνεις λο

ΛΕΩΝ ♌
ΓενικάΟ Πλούτωνας και ο Κρόνος σε καλούν να βάλεις σε μια τάξη τον εξοπλισμό σου, αφήνοντας στην άκρη ό,τι δεν σου κάνει πια, αλλά και να ορίσεις τις βασικές επαγγελματικές σου προτεραιότητες σε μια ρεαλιστική βάση. Επιπλέον, μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά σημάδια στην υγεία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας προμηνύει σημαντικές προκλήσεις για σένα κι αν θες να βγεις κερδισμένος/η από αυτές, τότε θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δεξιότητές σου, αλλά και να μην εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων.
ΕρωτικάΤα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον αναμενόμενο τρόπο κι ίσως μια επιλογή που έδειχνε «σίγουρη» να ακυρωθεί στην πράξη, εξ αιτίας μιας έντασης ή διαμάχης. Αντίθετα όμως, μπορεί να υπάρξει μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη εξέλιξη με ένα πρόσωπο που… καραδοκεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
ΓενικάΟ Κρόνος και ο Πλούτωνας στον φυσικό 5ο «οίκο» σου, σε καλούν να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις σου από άτομα που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου κι αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, αποσύρσου διακριτικά από το προσκήνιο. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για ενδεχόμενα ατυχήματα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις μια δυνατή «μεταφυσική» εμπειρία, που θα σε αφυπνίσει.
ΕρωτικάΟι πιέσεις που δέχεσαι αυξάνονται, ίσως μάλιστα να είναι στο «κόλπο» κι ένα τρίτο πρόσωπο που δρα εν αγνοία σου για να σε φέρει πιο κοντά με κάποιον/α, που «καίγεται» για σένα. Και φυσικά με όλα αυτά δεν αποκλείεται τελικά να «υποκύψεις» στο «μοιραίο»!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στον φυσικό 4ο «οίκο» σου, «απαιτούν» να απαλλαγείς από τις εξαρτήσεις σου ή να βάλεις ένα τέλος σε οικογενειακές καταστάσεις που σε «κρατάνε» πίσω. Επιπλέον, φαίνεται να αρχίζει «η αντίστροφη μέτρηση» για ένα περιουσιακό θέμα σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας θα ανακατέψει την «τράπουλα» τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στις φιλίες σου, με συνέπεια να μη μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που θα ήθελες, αλλά να παρασύρεσαι από τα συναισθήματα ή τις επιθυμίες και τα «καπρίτσια» των άλλων.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι βέβαιο ότι θα κολακευτείς από το ενδιαφέρον κάποιου/ας, αλλά το τι ακριβώς θα πράξεις, επαφίεται σε σένα, αφού μάλλον πρόκειται για μια ερωτική περιπέτεια χωρίς συνέχεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως «χαλάσεις» τη σχέση σου για ένα καπρίτσιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μια δυσάρεστη είδηση πιθανόν αρχικά να σε «ρίξει» ψυχολογικά, στην ουσία όμως σε βοηθά να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα. Επιπλέον, δεν ευνοούνται οι μετακινήσεις με ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να εξωτερικεύσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου και να «τριφτείς» με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί μεν να είναι «στην κόντρα», αλλά σίγουρα θα συμβάλλουν στο να βρεις μια λύση κάτω από πίεση.


ΕρωτικάΜε τον Άρη στο ζώδιό σου δεν παίρνεις από συμβουλές και κάνεις «του κεφαλιού σου»! Μακάρι βέβαια να σου βγει σε καλό, αλλά ακόμη κι αν πέσεις σε «τοίχο» θα ωφεληθείς, αφού είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβεις το μέχρι πού «σε παίρνει» και πού όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
ΓενικάΟ Πλούτωνας σου ανοίγει δρόμους στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε όμως μήπως την «πατήσεις» από την πλεονεξία σου ή μπλέξεις με παράνομα κυκλώματα. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας μπορεί να «αλιεύσεις» σημαντικές πληροφορίες γύρω από ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αλλά ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημά σου να είναι η συχνή εναλλαγή των καταστάσεων, αφού δεν θα σου επιτρέψει να κατασταλάξεις σε σχέση με το τι ακριβώς ζητούν οι άλλοι από σένα.
ΕρωτικάΜια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το τι «παίχτηκε» σε μια προσωπική σου υπόθεση, την ίδια στιγμή όμως μπορεί και κάποιος/α άλλος/η να κινείται παρασκηνιακά κι όχι απαραίτητα με καλό σκοπό, γι’ αυτό έχε τον νου σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
ΓενικάΟ Πλούτωνας και ο Κρόνος στο ζώδιό σου ορίζουν το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητραςφέρνει έντονες διακυμάνσεις στα οικονομικά σου, αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, με συνέπεια να μη δείχνεις καθόλου σίγουρος/η για αυτά που θέλεις ή… δε θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, καλό είναι να αποφύγεις τις πολύ παρορμητικές κινήσεις, αφού τελικά η μια μπορεί να ακυρώνει την άλλη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την επιμονή σου δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που πάντα επιθυμούσες.
ΕρωτικάΦαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη προσπαθεί να σε παρασύρει σε μια μάλλον «αμαρτωλή» επιλογή, προκειμένου να αποκτήσει «άλλοθι» για τη δική του/της αδυναμία. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις να «κολυμπήσεις» σε άγνωστα «νερά», αφού κρύβουν κινδύνους και παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
ΓενικάΟ Πλούτωνας και ο Κρόνος στον 12ο φυσικό «οίκο» σου, σε θέλουν πιο εγκρατή στη διατροφή σου αλλά και προσεκτικό/η σε θέματα υγείας, ιδιαίτερα σε σχέση με το δέρμα και τα οστά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας δίνει μια νέα δυναμική στην καριέρα σου, σε κάνει όμως και πολύ πιο ανυπόμονο/η ή επιτακτικό/η. Επιπλέον, προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σίγουρα όμως θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις κι ύστερα να πάρεις τις αποφάσεις σου, αφού «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»!
ΕρωτικάΟι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου αλλάζουν αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα σου, αφήνοντάς σου μια αίσθηση αβεβαιότητας. Ίσως όμως να υπάρξει και μια ερωτική πρόκληση-πρόκληση από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον κοινωνικό σου περίγυρο και κάνει τα πάντα για να… ενδώσεις!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
ΓενικάΟ Πλούτωνας και ο Κρόνος στον φυσικό 11ο «οίκο» σου σε καλούν να διερευνήσεις για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια «αστραφτερή βιτρίνα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να διεκπεραιώσεις εργασιακά ζητήματα, αλλά και ποικίλες υποθέσεις της καθημερινότητας, επιταχύνοντας τους ρυθμούς σου. Κάποια στιγμή, ωστόσο, δεν αποκλείεται να νοιώσεις μια αδιαθεσία, που θα σε αναγκάσει να «κόψεις ταχύτητα» και να επικεντρωθείς στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.
ΕρωτικάΤο ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε υποθέσεις των άλλων, όπου πραγματικά υπάρχουν δυσκολίες κι ίσως η διαμεσολαβητική στάση σου να αποδειχθεί τελικά πολύτιμη. Πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» για να εκπληρωθούν κάποιοι δόλιοι σκοποί.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1064041658713931540
item