Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Δημόσιες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά


Η Σελήνη στους Διδύμους «ακονίζει» τις επικοινωνιακές σου αρετές και σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου με κάθε τρόπο ή μέσο που διαθέτεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις, ενώ ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας σου ανοίγει τον δρόμο για να γνωρίσεις «σημαίνοντα» πρόσωπα, αλλά και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο. Το μόνο «ενοχλητικό» μπορεί να είναι η δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων» σου.
Ερωτικά
Το ευχάριστο κλίμα που δημιουργείται έχει κυρίως επικοινωνιακό χαρακτήρα και δε συνδέεται απαραίτητα με κάτι πιο «βαθύ». Αν, όμως, ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, θα έχεις πάμπολλες ευκαιρίες να κάνεις την «βολιδοσκόπησή» σου, προσβλέποντας σε μια ευτυχή κατάληξη! 

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά


Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας σηματοδοτεί μια θετική κινητικότητα, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως, μάλιστα, συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση «κλέβοντας» τις εντυπώσεις. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται μια περιουσιακή-νομική ρύθμιση ή μια συνεργασία που θα σε «απογειώσει» κοινωνικά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους διαμορφώνει πιο θετικές συνθήκες για τα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται, δε, να προβείς σε κάποιες εμπορικές πράξεις που θα σε δικαιώσουν.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία, εκτός από το συναισθηματικό ενδιαφέρον που θα σου προκαλέσει, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε αφορά. Ανάλογες βοήθειες όμως ενδέχεται να λάβεις ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αξιοποιώντας τη γοητεία σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου παραπέμπει σε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση να επιστρατεύσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, «βγάζοντας» τον καλύτερο εαυτό σου και βέβαια να μην αρκεστείς μόνον σε... κουτσομπολιά! Σε ανάλογη κατεύθυνση, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει θετικά στη δικτύωσή σου με πρόσωπα ή κύκλους που έχουν τη διάθεση και την ικανότητα να βοηθήσουν στην προώθηση του έργου και των ιδεών σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής, με καλή και εκλεκτή παρέα!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν έντονες διαφωνίες ή προστριβές με τον άνθρωπό σου με αφορμή το παραμικρό, αλλά ο «πόλεμος» μπορεί εύκολα να «γυρίσει» σε έρωτα. Αν, πάλι, είσαι διαθέσιμος/η, τότε θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες που σου αξίζουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά


Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να συνεισφέρει σε μια επωφελή οικονομική συμφωνία, ίσως όμως να δημοσιοποιηθούν και κάποια οικονομικά δεδομένα σου, που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε αγορές ρούχων και αξεσουάρ, που βελτιώνουν τη δημόσια εικόνα σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις τη δέουσα σημασία και σε όσα διαμείβονται στο παρασκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις κι ένα ενδιαφέρον μυστικό ή να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα «καθώς πρέπει» πρόσωπο της καλής κοινωνίας και σε ένα άλλο που σε σκανδαλίζει με τις προκλήσεις του! Σε κάθε περίπτωση όμως, μη ζορίζεσαι κι άφησε την τύχη να αποφασίσει για σένα.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά


Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, αλλά και σε μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία με έναν συλλογικό φορέα. Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να συμμετάσχεις «στα κοινά», θα έχεις τις ευκαιρίες και τις προτάσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αύξηση των επαφών και των μετακινήσεών σου, όμως, με την πιο παραγωγική της διάσταση να κρύβεται στις πνευματικές αναζητήσεις σου κι όχι βέβαια στα σχόλια για τις ζωές των άλλων!
Ερωτικά
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, ωστόσο στην πλειοψηφία τους τα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα χαρακτηρίζονται από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που δεν αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας ή αξιοπιστίας, οπότε «παίξε», χωρίς να νοιώθεις κάποια υποχρέωση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά


Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας σηματοδοτεί μια σημαντική επαγγελματική ή κοινωνική διάκριση. Επιπλέον, αναμένεται να δικτυωθείς και να πετύχεις περισσότερα μέσα από συμφωνίες ή συνεργασίες με επίσημο χαρακτήρα, αλλά και συμμετέχοντας σε μια κοινωνική εκδήλωση, όπου παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους προσφέρεται για οικονομικές διεργασίες, καθώς θα σου ανοίξει τον δρόμο για να βρεις πηγές χρηματοδότησης ή να μάθεις κάποιες χρήσιμες λεπτομέρειες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε ένα καλαίσθητο και μάλλον πολυτελές περιβάλλον, για να ζήσεις τον έρωτά σου, όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκες. Αν, μάλιστα, είσαι μόνος/η, τότε ο Δίας στο ζώδιό σου θα οδηγήσει τα βήματά σου στον κατάλληλο για σένα… προορισμό!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά


Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η. Επιβάλλεται, ωστόσο, να βάλεις κάποιο «φίλτρο» στις γνωριμίες σου, μέχρι τουλάχιστον να μάθεις «τι καπνό φουμάρει» ο καθένας. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας σε παραπέμπει σε μια επιτυχημένη αναζήτηση συμμάχων ή συνοδοιπόρων στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι, που πραγματικά θα σου μείνει αξέχαστο! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη ή διασκεδαστική είδηση.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε όχι, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για κάτι που θα κρατήσει πολύ. Αντικειμενικά, λοιπόν, η πολιτική που ανταποκρίνεται περισσότερο στα δεδομένα σου είναι του τύπου «κτυπάω και φεύγω»! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

 Γενικά


Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας μετατοπίζει τις προτεραιότητές σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου αναμένονται «ενισχύσεις», επίσημες ρυθμίσεις και συμφωνίες. Ίσως, μάλιστα, γίνουν όλα τυχαία, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις κάποια προσπάθεια, οπότε χαλάρωσε κι απόλαυσέ το! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον στη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Αυτό «το κάτι» που έχεις, θα προσελκύσει ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, που ασχολείται με τα οικονομικά και με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Παράλληλα, όμως, φαίνεται πως κάποιος/α που σε ζηλεύει «βάζει λόγια», ώστε να μην ευοδωθούν οι επιθυμίες σου. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά


Η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητρας έχει για σένα δεσπόζουσα σημασία, αφού, πέραν της αναμενόμενης δικτύωσής σου με ισχυρά ή «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το πλαίσιο των συνεργασιών σου. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για τη νομική κατοχύρωσή σου ή κάποιες διαπραγματεύσεις που θα επικυρώσουν τον ισότιμο ρόλο σου σε μια υπόθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμουςσε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», αλλά και δημιουργικό, με συνέπεια να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των άλλων.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε ευνοϊκά διακείμενα πρόσωπα κι αν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι… ανοικτός! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα πιο «επίσημο» δέσιμο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά


Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή να οργανώσεις μια κοινωνική εκδήλωση στον χώρο σου. Ενδέχεται βέβαια και να μετακινηθείς, προκειμένου να παρευρεθείς σε ένα δρώμενο «εκτός έδρας». Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δήμητραςπριμοδοτεί θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, μέσα από συμφωνίες, αλλά και τη σύναψη μιας σύμβασης που θα σε «σιγουρέψει». Αν, μάλιστα, η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό, τότε το πλεονέκτημά σου γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.
Ερωτικά
Μια έντονη, όσο και κρυφή επιθυμία μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς, αν όμως περιμένεις να μη μαθευτεί τίποτε, σίγουρα θα απογοητευτείς! Ίσως, λοιπόν, σε συμφέρει να αρκεστείς σε εκμυστηρεύσεις για προσωπικές υποθέσεις άλλων. 
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 496289769860748572
Σχόλια
item