Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Αλλαγή... βάρδιας!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ταύρο σου συνιστά να περιορίσεις τα περιττά έξοδα και τις αγορές «στον βρόντο», δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και προνοώντας για το «αύριο». Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο αναζήτησης, είτε έχει να κάνει με σπουδές και τη βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου είτε με ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες. Επιπλέον όμως, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες εντάσεις, προερχόμενες από άτομα «εκτός εαυτού».
Ερωτικά
Μπαίνεις σε μια μάλλον ευαίσθητη φάση, όπου παίρνεις πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα που μπορεί να λέγονται και για αστείο! Πριν, λοιπόν, αρχίσεις να «φορτώνεις», βάλε το μυαλό σου σε μια τάξη κι ασχολήσου με εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα και το ταίρι σου.ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά


Μέχρι να νυχτώσει, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτωθείς με αμαρτίες άλλων! Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι μετοχές σου είναι ανεβασμένες και ίσως η προσωπική σου παρουσία αρκεί για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σε ωθεί να κυνηγήσεις το χρήμα, έχοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να κερδίσεις και κάτι παραπάνω από αυτά που υπολόγιζες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου ζητηθεί και μια έκτακτη εισφορά που θα σε κάνει «τούρμπο»!
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που λειτουργούν υπέρ σου, ενώ, είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, θα νιώσεις την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η… επιμονή σου σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία, από αυτές που συμβαίνουν μόνο μια φορά! 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά


Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σίγουρα θα χρειαστεί να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω. Ίσως, μάλιστα, θυμώσεις ή πληγωθείς από τη συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, ενώ είναι πιθανό να προκύψει μια διαφωνία με έναν συνεργάτη σου. Από την άλλη πλευρά όμως, οι συνθήκες ευνοούν τη δρομολόγηση μιας προσωρινής συνεργασίας «ειδικού σκοπού». Παράλληλα, μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία ή τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Με τον Άρη, πλέον, απέναντί σου οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, αλλά δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να θεωρήσεις πως είναι και οι τελειωτικές. Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα, αποφεύγοντας να επενδύσεις στη μονιμότητα, αλλά και την… αξιοπιστία! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά


Κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, οι εξελίξεις θα περιστρέφονται γύρω από τις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή, με νέες «αφίξεις» προσώπων, αλλά και… αποχωρήσεις «δι’ ασήμαντον αφορμήν»! Καλό είναι πάντως να μην επηρεάζεσαι αρνητικά από καταστάσεις, που είναι μάλλον προσωρινές. Το «ζουμί» όμως είναι για σένα το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, αφού σε ωθεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών, με τη διαδικασία του... κατεπείγοντος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επίκαιρα ή χρόνια προβλήματα, είτε στη δουλειά σου είτε σε σχέση με την υγεία σου.
Ερωτικά
Κατά κάποιο… περίεργο τρόπο όλοι φαίνεται να νοιάζονται για σένα, πριν από σένα και φυσικά «για το καλό σου». Τελικά, όμως, μάλλον τις δικές τους επιθυμίες θέλουν να εκπληρώσουν, αφού πρώτα σε φορτώσουν με ενοχές και μια μονομερή –δηλαδή δικιά σου- αίσθηση καθήκοντος. 

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε δουλειές και καθήκοντα που δε μπορούν να περιμένουν, με συνέπεια να περιοριστεί αισθητά ο ελεύθερος χρόνος σου. Το καλό βέβαια είναι ότι η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σου παρέχει περισσότερα κίνητρα, αλλά και την ώθηση για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου παντού, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Ωστόσο, ξέρεις κι εσύ ότι το δύσκολο είναι η συντήρηση της επιτυχίας και όχι μόνο το να την φτάσεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις ή παρεξηγήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από μια έξωθεν διεκδίκηση ή από μια ακραία ή αψυχολόγητη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου. Αν όμως είσαι «ελεύθερος/η κι ωραίος/α», τότε δικαιούσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά


Μια οικογενειακή ένταση μπορεί να σε ταράξει, αλλά, ακόμη κι αν πρόκειται για μια «χοντρή» παρεξήγηση, όλα θα διορθωθούν, αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν προβείς σε «ακρότητες». Επιπλέον, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στο σπίτι σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αυτοπροσώπως. Παράλληλα και μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ταύρο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που το οργανωτικό πνεύμα σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η!
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα… νέα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, αφού μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή ανταγωνισμοί που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Επιπλέον, ίσως ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός οικείου σου προσώπου, που βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο! 

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά


Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην οικονομική σου διαχείριση, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει μια έκτακτη, όσο και επιτακτική ανάγκη. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σε ωθεί να ταξιδέψεις και να εμπλουτίσεις άμεσα τις γνώσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως, σε κάνει πιο επιρρεπή σε ατυχήματα, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, καλείσαι να διαχειριστείς ορθά κάποια «υπερβολικά» αιτήματα ή ιδιοτροπίες των άλλων, κρατώντας τις ισορροπίες όπου χρειαστεί.
Ερωτικά
Πολύ το «ψάχνεις» κι αν συνεχίσεις σε μια τέτοια λογική, είναι μάλλον απίθανο να καταλήξεις κάπου γιατί, προσπαθώντας να αναλύσεις αυτά που... δεν αναλύονται, το πιθανότερο είναι να μείνεις «μετέωρος/η» σε μια κατάσταση, όπου δεν πας ούτε μπροστά, ούτε πίσω. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να γίνεις πιο πρακτικός/η στα προσωπικά, αλλά και τις συνεργασίες σου, πολύ περισσότερο που κάποιος/α στο περιβάλλον σου φαίνεται ότι δεν ξέρει τι θέλει! Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη μπορεί να πριμοδοτήσει μια έκτακτη ενίσχυση των οικονομικών σου, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις ή να ρισκάρεις σε μια αβέβαιη επένδυση. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα ή να βρεθείς στη λεπτή θέση να αποκρούσεις ένα υπερβολικό αίτημα από έναν δικό σου άνθρωπο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις τον άνθρωπό σου σε μια κρυφή, όσο και ζεστή «φωλιά». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «απομονωθείς» με το ταίρι σου κάπου μακριά από εντάσεις και παρενοχλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά


Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου ίσως σου προκαλέσει μια αδημονία ή έναν προσωρινό εκνευρισμό, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι πλέον ενδεδειγμένες. Το «κλειδί», όμως, για να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις, καβγάδες και απροσεξίες, που θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά, είναι να στραφείς έγκαιρα σε ένα πεδίο δράσης που κατέχεις καλά, ώστε να εκτονώσεις δημιουργικά το περίσσευμα της ενέργειάς σου. Κι επειδή η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να σου φορτώσει επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά σου… ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από πολλά συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να «πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα» κι εδώ βέβαια το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος, που θα σε «φτιάξει» ακόμη περισσότερο και δεν θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά


Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κάλυψη των αναγκών ενός αγαπημένου σου προσώπου. Ίσως, μάλιστα, νιώσεις μια συναισθηματική αβεβαιότητα, που με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε μάλλον σπασμωδικές ενέργειες. Γρήγορα, όμως, το σκηνικό θα αλλάξει, αφού το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με την υγεία σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μαστορέματα ή την αποκατάσταση μιας ζημιάς.
Ερωτικά
Η Σελήνη σε καλεί να αντιμετωπίσεις γκρίνιες και παράπονα που ίσως να μην έχουν λογική, αλλά δε μπορείς να αγνοήσεις. Σε κάθε περίπτωση, φέρσου ψύχραιμα και υπομονετικά, χωρίς να «κοντράρεις» στα ίσια και ποντάροντας στο φιλότιμο των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να πάρεις θέση σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, που σίγουρα έχει και κάποιες λεπτές ισορροπίες. Κι εδώ είναι που η λογική σου θα σε βοηθήσει να τηρήσεις μια ακριβοδίκαιη στάση. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις και αντιδικίες στο φιλικό σου περιβάλλον, με αφορμή και αιτία κάποια πράγματα που δεν προχωρούν ή αντίθετα «αρμενίζουν στραβά»! Κι οφείλεις να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά, αλλά να αναζητήσεις κοινά σημεία επαφής, ώστε κάθε παρεξήγηση να λυθεί άμεσα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν μπορεί να σου στείλει μια δύσκολη περίπτωση, αφού φαίνεται να είναι εμπλεκόμενο κι ένα φιλικό σου άτομο, που ξέρεις ότι θα στενοχωρηθεί, αν «ενδώσεις». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως προβληματιστείς από ανάλογες... επιθυμίες φίλων!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά


Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη βάζει «φωτιά στα τόπια» και σε ωθεί να καταπιαστείς με μια «κατεπείγουσα» διαδικασία, αφήνοντας κατά μέρος οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί. Ενδέχεται, όμως, να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο, ιδιαίτερα αν κινηθείς, χωρίς να το ενημερώσεις, γι’ αυτό σκέψου, πριν πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο. Παράλληλα βέβαια και μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Ταύρο σε συμβουλεύει να μην άγεσαι και φέρεσαι από εντυπώσεις ή από γνώμες και σχόλια ασχέτων, αφού ο καθένας λέει «το μακρύ και το κοντό του»!
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να καλύψεις πρώτα τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αυστηρά προσωπική σου ζωή. Κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως τελικά ο άνθρωπός σου παρεξηγηθεί, θεωρώντας ότι δεν του δίνεις τη δέουσα σημασία.
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7262425755987180188
Σχόλια
item