Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Έντονος τρόπος ζωής.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να… μην αφήσεις ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία των «δικών σου» ανθρώπων, μην περιμένεις, ωστόσο, να έχεις θετική ανταπόκριση απ’ όλους, ιδιαίτερα αν προσπαθήσεις να επιβληθείς. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν ζήλειες και ανταγωνισμοί μεταξύ φίλων, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να λάβεις ένα δώρο, ως απόδειξη των συναισθημάτων που τρέφει κάποιος/α για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία σου και να αποφύγεις πλεονασμούς και καταχρήσεις στη διατροφή σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση η έμφαση πέφτει κυρίως στις φιλίες σου, όπου γίνεται «πανικός», αλλά με δεδομένη τη διεύρυνση του κύκλου σου και τα νέα πρόσωπα που αρχίζουν να σε περιτριγυρίζουν, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει και σε σένα! 
ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά


Ο Άρης απέναντί σου βάζει στο «παιχνίδι» τους άλλους και φαίνεται ότι μαζί με τις δικές σου επιθυμίες θα πρέπει να υπολογίσεις και τις δικές τους. Ωστόσο, μια τρέχουσα συνεργασία μπορεί να δοκιμαστεί από εντάσεις, προερχόμενες από ζήλειες, εγωισμούς ή μια κακώς εννοούμενη ευθιξία. Αν, μάλιστα, επιδείξεις «ειδικό» ενδιαφέρον για κάποιον/α, μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς πιθανόν να σε φέρει κοντά σε φίλους/ες ή ομάδες που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν και να σε εμψυχώσουν.
Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου ούτε εσύ είσαι σίγουρος/η για αυτά που θέλεις, αλλά ούτε και οι άλλοι, αφού όλα ορίζονται από παρορμήσεις της στιγμής! Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να προκύψουν έντονες μεν καταστάσεις, οι οποίες όμως θα αλλάξουν γρήγορα, γι’ αυτό μη «δένεις κόμπο» τίποτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς δρομολογεί εξελίξεις στην καριέρα σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις εγγυήσεις ή υποσχέσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο. Αυτό, βέβαια, δε θα γίνει, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις από κάποιον/α που θεωρεί ότι αδικείται. Σε ανάλογη κατεύθυνση κινείται και ο Άρης στον Σκορπιό, αφού μπορεί να προκαλέσει εντάσεις τόσο στις μετακινήσεις σου, όσο και στο εργασιακό σου περιβάλλον, με αφορμή ένα προσωπικό ζήτημα, ίσως, μάλιστα, πέσεις κι εσύ θύμα μιας παρενόχλησης. Παράλληλα, οφείλεις να αποφύγεις υπερβολές στη διατροφή σου.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι σχετικά «εύφλεκτο», αν, μάλιστα, δεν τηρήσεις τις αναγκαίες αποστάσεις, το πιθανότερο είναι να γίνεις μέρος του προβλήματος, εξ αιτίας της περιέργειάς σου. Γι’ αυτό, αν δεις το κακό να πλησιάζει, από μακριά κι αγαπημένοι! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Από την μια πλευρά, ο ενεργός Άρης θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά και να δράσετε από κοινού, από την άλλη όμως δε θα λείψουν και οι έντονες αντιδράσεις από κάποιους/ες, που σε ζηλεύουν ή σε... διεκδικούν για λογαριασμό τους. Επιπλέον, ενδέχεται να ανησυχήσεις για τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να δώσεις έμφαση και στη βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου.
Ερωτικά
Έντονες επιθυμίες σε κυριεύουν κι αν ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α, το πιθανότερο είναι τελικά να πάρεις αυτό που θέλεις, έστω και μετ’ εμποδίων! Στον αντίποδα, δρώντας παθητικά, μπορεί να πέσεις θύμα μιας επίμονης «σεξουαλικής παρενόχλησης».

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στο σπίτι ή την οικογένειά σου και στο «πρόγραμμα» είναι, από καβγαδάκια, μέχρι σπασίματα ή τεχνικά προβλήματα, που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Επιπλέον, πιθανόν να υπάρξουν διαξιφισμοί με αφορμή ένα προσωπικό θέμα ή μια περιουσιακή σου υπόθεση. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς ίσως προκληθούν κάποια οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», που όμως δεν θα έχουν σοβαρές συνέπειες, ενώ κάποιες στιγμές θα φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι ζητάς!
Ερωτικά
Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με μόνη επιφύλαξη τη χρονική διάρκεια του εγχειρήματός σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ίσως υπάρξουν κλυδωνισμοί, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης που θα πάρει έκταση!   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα, ενώ φέρνει και μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε εμψυχώσει, σίγουρα όμως θα χρειαστείς κάτι περισσότερο από ένα ευχολόγιο. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως πίσω από τα ωραία ή παρηγορητικά λόγια υπάρχουν άδηλες προθέσεις, που τελικά δεν σε εξυπηρετούν. Παράλληλα, ο ενεργός Άρηςμπορεί να προκαλέσει εντάσεις τόσο στο εργασιακό σου περιβάλλον, όσο και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου, ίσως, μάλιστα, προκύψει κι ένα ζήτημα ζήλειας ή σεξουαλικής παρενόχλησης.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο στη δουλειά σου ενδιαφέρεται έντονα για σένα, ίσως όμως τα πράγματα να μην μείνουν στο επίπεδο του φλερτ ή των απλών φιλοφρονήσεων και τελικά να έρθεις σε δύσκολη θέση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ζήσε τον έρωτά σου μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Ο Άρης στον 2ο φυσικό «οίκο» σου μπορεί να συμβάλλει σε μια δραστική βελτίωση των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν «κυνηγήσεις» την τύχη σου. Από την άλλη πλευρά, πιθανόν να προκύψουν έκτακτα έξοδα για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και μια έξωθεν διεκδίκηση που θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά σου, θέλοντας και μη. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί κάποιες «ενοχλητικές» μεταβολές στην υγεία αλλά και τα εργασιακά σου, ωστόσο, παρά τις όποιες ανησυχίες ή αμφιβολίες που θα σου δημιουργηθούν, «τέλος καλό, όλα καλά»!
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια προσωπική επιτυχία και μόνον η αναποφασιστικότητά σου μπορεί να αναβάλλει ή να καθυστερήσει μια εξέλιξη, που σε φέρνει πλησιέστερα στην ευτυχία σου. Βλέπεις, ο «ζυγισμένος» δρόμος δεν είναι πάντα κι ο… σωστός! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, νέες προκλήσεις σε «ζωντανεύουν», καλό είναι όμως να υλοποιήσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι ή να «αρπάξεις» την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ίσως, μάλιστα, καταφέρεις να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, γίνεσαι επιρρεπής σε πάθη και αντιζηλίες κι εδώ το… κακό είναι πως η Σελήνη στους Ιχθύς δεν σου επιτρέπει να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα. Αν, δε, αναλάβουν τα «ηνία» η ζήλεια με την καχυποψία σου, δεν θέλει και πολύ για να μεταμορφωθεί το «τοπίο» σε γης μαδιάμ!
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν σε βοηθούν να ηρεμήσεις, αντίθετα οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε χαλάλι σου, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι ζήλειες και οι ανταγωνισμοί μπορεί να αποδειχθούν ένα μεγάλο πρόβλημα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένειά σου και στη φροντίδα του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν επισκέψεις, που θα σου χαλάσουν την ησυχία, φαίνεται όμως ότι τελικά θα αποκατασταθεί η ηρεμία. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, αφού είναι βέβαιο πως ό,τι διαδραματίζεται σε αυτό θα το βρεις μπροστά σου, είτε πρόκειται για ένα καθαρά δικό σου ζήτημα είτε αφορά σε κάποιον/α γνωστό/η ή συγγενή. Ίσως, μάλιστα, «πέσεις» επάνω σε μια ερωτική αντιζηλία.
Ερωτικά
Ενώ κοντά σου βρίσκεται ένα πρόσωπο, πρόθυμο να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, εσύ φαίνεται να έχεις το μυαλό σου σε κάτι πιο δύσκολο που σε «εξιτάρει», ακριβώς επειδή σε «κοντράρει». Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως πέσεις σε παγίδα κι ύστερα «το φυσάς και δεν κρυώνει»! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την έλευση νέων φίλων στη ζωή σου ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε όμως, μήπως πάνω στον ενθουσιασμό, το πράγμα «ξεφύγει», με συνέπεια να γίνουν διάφορα που δεν αρμόζουν με τα πρέπει και την ηθική σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα σου φέρει έκτακτες μετακινήσεις, αλλά και πάμπολλες ειδήσεις ή πληροφορίες, που θα πρέπει οπωσδήποτε να αξιολογήσεις για να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα «σκέρτσα» του καθενός!
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι όμορφο. Αλλά κι αν είσαι μόνος/η, ίσως κερδίσεις μια ερωτική «μάχη», πλειοδοτώντας σε έναν άτυπο διαγωνισμό ενδιαφέροντος! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνεις θα σε βοηθήσουν να «ξεκολλήσεις» από μια σχετική απραξία, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα ερωτικό κίνητρο! Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό θα σε φέρει σε επαφή με ισχυρά ή «διακεκριμένα» πρόσωπα, που όμως μπορεί να έχουν και τις αντιρρήσεις τους για τα όσα σχεδιάζεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά κυρίως ζητήματα, αλλά και στο πώς θα ικανοποιήσεις συναισθηματικές ανάγκες, είτε δικές σου είτε των άλλων. Μην ανησυχείς, ωστόσο, αφού τελικά όλα θα έρθουν στα «ίσα» τους.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, είτε αυτό αφορά στην ανανέωση μιας υπάρχουσας σχέσης είτε σε κάτι καινούριο και… συναρπαστικό! Όλα αυτά, όμως, με την προϋπόθεση να έχεις «καθαρίσει» με παλιότερες ιστορίες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα συμβάλλει στην ανάδειξή των προσόντων σου, αλλά και των αδυναμιών σου, ιδιαίτερα των συναισθηματικών. Πριν, λοιπόν, πάρεις υπό την προστασία σου τον κάθε κατατρεγμένο, εξέτασε το ενδεχόμενο να έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης ή χειραγώγησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι η διαίσθηση που θα σε βάλει στον σωστό δρόμο κι όχι η λογική σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να μάθεις περισσότερα, αλλά, όσον αφορά στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, ενδέχεται να μπλέξεις σε περιπέτειες, αφού δεν έχουν όλοι τις δικές σου αγνές προθέσεις.
Ερωτικά
Με τη συνδρομή του Ποσειδώνα είσαι έτοιμος/η να «ταξιδέψεις» στον ερωτικό παράδεισό σου, ανεξάρτητα μάλιστα από το αν τα «αντικειμενικά» δεδομένα συνηγορούν για το αντίθετο! Επιπλέον, φαίνεται να «ψήνεται» κάτι στο παρασκήνιο. 
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 3725549780052101768
Σχόλια
item