Το 2020 ξεκινά ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το 2020 ξεκινά ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Σε προηγούμενο άρθρο μας κάναμε νύξη στο φιλόδοξο πρόγραμμα που ονομάζεται «Σουέ Λιανγκ», δηλαδή «έντονα μάτια» και στόχος είναι να εφαρμοστεί από την Κίνα σε όσες χώρες ανήκουν στην σφαίρα επιρροής αυτού που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση.

Στόχος του είναι να διασυνδέσει τις κάμερες ασφαλείας που ήδη σκανάρουν τους δρόμους, τα εμπορικά κέντρα και τους σταθμούς των μεταφορών με ιδιωτικές κάμερες στα κτίρια!

Όλα σε ένα εθνικό σύστημα παρακολούθησης και μια πλατφόρμα δεδομένων, προκειμένου να τα διαχειρίζεται μία παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία κατά καιρούς έχουν ζητήσει πολιτικοί από όλες τι χώρες για να… «λύσει» τα όποια προβλήματα υπάρχουν ή τεχνηέντως δημιουργούνται.

Οι Κινέζοι έδωσαν στην δημοσιότητα κι άλλες λεπτομέρειες.

Η Κίνα είχε ανακοινώσει δύο χρόνια πριν ένα «Σχέδιο για την Κατασκευή ενός Κοινωνικού Συστήματος Αξιοπιστίας»!

Φανταστείτε ένα ψηφιακό σύστημα επεξεργασίας δεδομένων όπου το κράτος συλλέγει τα δεδομένα όλων των πολιτών από εφαρμογές που χρησιμοποιούν καθημερινά όπως το Tinder, το Beat, το Twitter, το Fitbit, επεξεργάζεται το ψηφιακό αποτύπωμα των ταινιών που επιλέγουν να δούνε, τις διαδικτυακές παραγγελίες, τα τρόφιμα που ψωνίζουν με χρήση κάρτας από το σουπερμάρκετ, ενημερώνεται για το πότε πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, ποιοι είναι οι φίλοι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποιες απόψεις αναρτούν ώστε να τους αξιολογήσει ως πολίτες και να βαθμολογήσει την αξιοπιστία τους. 

Η ένταξη στο σύστημα αυτό θα καταστεί υποχρεωτική για κάθε πολίτη και νομικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στην Κίνα από το 2020!

Η κινεζική κυβέρνηση, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο των ΗΠΑ σε σχέση με την πρωτοκαθεδρία στα μέτρα Μεγάλου Αδελφού, παραχώρησε σε οκτώ πολυεθνικές εταιρείες ειδική άδεια για να αναπτύξουν τα δικά τους πιλοτικά προγράμματα.

Σε αυτά τα δοκιμαστικά προγράμματα οι πολ
ίτες συμμετέχουν προκειμένου να βαθμολογηθούν!!!

Όλοι θα έχουν έναν μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης και θα λαμβάνουν «κοινωνική βαθμολογία».

Περιμένετε! Ακόμα δεν έχετε διαβάσει τίποτα!

Εκτός από τους πολίτες, σε κάθε οργανισμό, εταιρεία, ΜΚΟ αλλά και κυβερνητικό φορέα θα αποδοθεί εξίσου ένας μοναδικός αριθμός ταυτοποίησης ώστε να διευκολύνεται η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους!!! 

Η θυγατρική της γιγαντιαίας πολυεθνικής εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba (έχει έρθει και στην Ελλάδα), Sesame Credit, συμμετέχει στο πρόγραμμα και θα εξετάζει την πιστοληπτική ικανότητα των πολιτών, αν «εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους», αν δηλώνουν ορθά τα προσωπικά τους στοιχεία, τις συμπεριφορές και προτιμήσεις τους και τέλος τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. 

Είπατε τίποτα; Ναι θα καταγράφουν τα πάντα! Όχι μόνο τα γραφειοκρατικά! «Τι προτιμάμε, πως συμπεριφερόμαστε, τι τρώμε, τι πίνουμε που πάμε και…».

Όλα θα καταγράφονται και θα ζυγιάζονται, προκειμένου η εξουσία να μας βαθμολογεί και να αποφανθεί αν είμαστε καλοί πολίτες ή όχι. Ένας παγκόσμιος σέρβερ θα δικτυώσει και θα αξιολογεί όλους τους ανθρώπους.

Έχει κι άλλο περιμένετε!

Το νέο σύστημα δεν θα παρακολουθεί μόνο τις συμπεριφορές αλλά θα τις κατευθύνει κιόλας. Όπως αναφέρει ο Li Yingyun, Διευθυντής Τεχνολογίας της Sesame, αν για παράδειγμα τα δεδομένα δείχνουν πως δαπανάς γύρω στις 8 ώρες ημερησίως παίζοντας κάποιο μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών (MMORPG), ο αλγόριθμος σε θεωρεί τεμπέλη και ανεύθυνο, ενώ αν αγοράζεις συχνά πάνες, ως γονέας, κερδίζεις πόντους αξιοπιστίας.

Το ακόμα πιο τρομακτικό στοιχείο είναι πως η βαθμολογία του καθενός δεν θα επηρεάζεται μόνο από όσα λέει και κάνει ο ίδιος αλλά και από όσα λένε και κάνουν οι online φίλοι του!

Τι λέει δηλαδή το κουτσομπολιό ή αλλιώς ο «γείτονας ρουφιάνος».

Αν δε, διατηρεί κάποιος ψηφιακή φιλία με κάποιον που αναρτά αρνητικά ή επικριτικά σχόλια για την κυβέρνηση, τότε η βαθμολογία θα πάει πάτο μαζί με την δική του.

Τι προβλέπεται για όσους δεν θεωρούνται «καλοί» και «αξιόπιστοι» πολίτες;

Όσοι έχουν χαμηλή βαθμολογία θα τιμωρούνται με συνδέσεις χαμηλότερης ταχύτητας στο διαδίκτυο, περιορισμένη πρόσβαση σε εστιατόρια και χώρους διασκέδασης και αναψυχής και την αφαίρεση του δικαιώματος να ταξιδεύουν ελεύθερα εκτός της χώρας.

Πολύ καλά διαβάζετε! Σύγχρονος κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Από την βαθμολογία θα εξαρτώνται τα πάντα: Η ασφάλιση, η αποδοχή ή όχι στα σχολεία, η εργασία!

Σε όσους έχουν ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία θα απαγορεύεται η απασχόληση στον δημόσιο τομέα και σε επαγγέλματα όπως του δημοσιογράφου ή του δικηγόρου, καθώς το σύστημα θέλει υπάκουα «πιόνια».

Όποιος δεν συμμετέχει στην ψηφιακή κοινότητα που ετοιμάζεται και δεν αναβαθμίζει το προφίλ του, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Στην καλύτερη φυγάς ή σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ανυπάκουων πολιτών.



ΠΗΓΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Το 2020 ξεκινά ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8801870590485413381
item