ΥΠΕΘΑ «Έτος Μέριμνας Προσωπικού το 2018 » …Ίσως σας δώσουμε και τα αναδρομικά που σας χρωστάμε !

ΥΠΕΘΑ «Έτος Μέριμνας Προσωπικού το 2018 » …Ίσως σας δώσουμε και τα αναδρομικά που σας χρωστάμε !
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρέστη στην επίσημη κήρυξη του 2018 ως «Έτος Μέριμνας Προσωπικού».
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην ομιλία του είπε τα εξής:
«Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην αίθουσα που φέρει το όνομα του Ιωάννη Καποδίστρια, κατά τη θητεία του οποίου τέθηκαν τα πρώτα θεμέλια για τη μέριμνα του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους, για να ανακηρύξουμε το 2018, ως «Έτος Μέριμνας Προσωπικού».
Το 2017 ήταν το «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλακής», το οποίο ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Θέλω να συγχαρώ τους Αρχηγούς, όλους τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Στρατεύσιμους και τους Εθνοφύλακες, που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια και δημιούργησαν αυτό που υπήρχε παλαιότερα σε ανώτερο σχεδιασμό, την Παλλαϊκή Άμυνα.
Αυτή τη στιγμή, σε όλη την παραμεθόριο, στα νησιά μας, σε όλη την Ελλάδα, οι δυνάμεις της Εθνοφυλακής ενσωματωμένες στο μόνιμο προσωπικό έχουν κάνει θαύματα. Η οργάνωση της Εθνοφυλακής θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
Η απόφαση να ορίσουμε το 2018 ως «Έτος Μέριμνας Προσωπικού» είναι ένα ηθικό χρέος απέναντι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ανταπεξέρχεται με τεράστια επιτυχία στο απαιτητικό του έργο υπηρετώντας την πατρίδα σε κάθε μονάδα του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού.
Επιπρόσθετα, το 2018 θα καταβληθεί προσπάθεια για την πληρωμή τόσο στα εν ενεργεία όσο και στα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πολύ μεγάλου ποσοστού του υπολοίπου 50% των αναδρομικών τους σε υλοποίηση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, μέσω επιδομάτων και αναβάθμισης του μισθολογίου που ήδη έχει ψηφιστεί από τη Βουλή.
Σχόλιο:Αν περισσέψουν βέβαια  κάτι από τα χρήματα που πρέπει να δοθούν σε  Πρόσφυγες ,λαθρομετανάστες ,ΜΚΟ, αλληλέγγυους και λοιπούς αναξιοπαθούντες,  γιατί πρέπει  να χτίσουμε και  θέσεις για τις εκλογές  που έρχονται!!
 http://veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
ΥΠΕΘΑ «Έτος Μέριμνας Προσωπικού το 2018 » …Ίσως σας δώσουμε και τα αναδρομικά που σας χρωστάμε !
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2488205065057044094
item