Γιάννενα: Τα Ιωάννινα υποδέχτηκαν και επισήμως το 2018 Γιάννενα: Τα Ιωάννινα υποδέχτηκαν και επισήμως το 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τα Ιωάννινα υποδέχτηκαν και επισήμως το 2018

Γιάννενα: Τα Ιωάννινα υποδέχτηκαν και επισήμως το 2018
Με κάθε επισημότητα υποδέχτηκε η πόλη τον νέο χρόνο. Η Περιφέρεια και ο Δήμος Ιωαννιτών άνοιξαν όπως είθισται, τις πύλες του Διοικητηρίου και του Δημαρχείου, για να στείλουν και ένα… θεσμικό μήνυμα στο 2018 ότι είναι καλοδεχούμενο.
Πρώτη η περιφερειακή αρχή στις 11 το πρωί υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών στο γραφείο του Περιφερειάρχη με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, και τους αντιπεριφερειάρχες να δέχονται ευχές για μία δημιουργική χρονιά. 
Στη λιτή αυτή τελετή, παρέστησαν ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, οι βουλευτές Μερόπη Τζούφη και Γιάννης Στέφος, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ Μάξιμος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης, η ηγεσία των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ και αρκετοί πολίτες ήταν εκείνοι που βρέθηκαν για να στείλουν τις δικές τους ευχές.
Ακολούθησε μία ώρα μετά μία ανάλογη εκδήλωση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και τους Αντιδημάρχους να υποδέχονται επίσης τις τοπικές αρχές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Και σε αυτήν την περίπτωση δημότες βρέθηκαν στο δημαρχείο για τις δικές τους ευχές ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία για σύντομες συζητήσεις που περιελάμβαναν και κάποια θέματα της πόλης, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας όπως επιβάλλει η μέρα. 
ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Τα Ιωάννινα υποδέχτηκαν και επισήμως το 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6397124098776105282
Σχόλια
item