Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Με όπλο την διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Με την Δήμητρα στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ανταλλάξεις απόψεις και να δικτυωθείς με άτομα που μπορεί να έχουν κι ένα πιο… προσωπικό ενδιαφέρον για σένα! Ωστόσο, στα επαγγελματικά σου η εικόνα που έχεις δεν είναι «καθαρή» κι αν λάβεις σήμερα μια σημαντική απόφαση, το πιθανότερο είναι να λαθέψεις. Επιπλέον, φαίνεται πως σε προσεγγίζει ένα άτομο με κρυφές προθέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να εμφανιστεί και ο «φύλακας άγγελός σου», έστω και την τελευταία στιγμή!
Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι «παιχνιδιάρικη», κάτι όμως που μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα στους άλλους. Φρόντισε, λοιπόν, κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, πριν μπλέξεις σε ένα φαύλο κύκλο παρεξηγήσεων ή κάνεις «γκάφες» που δε διορθώνονται!

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να σταθείς περισσότερο στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ίσως, μάλιστα, τελικά είναι προτιμότερο να χαθείς στις σκέψεις σου ή να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ένα θέαμα ή ακρόαμα, από το να ματαιοπονείς με διάφορα πρακτικά θέματα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να… εξαφανιστούν μυστηριωδώς αντικείμενα, έγγραφα ή αρχεία! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε φέρει πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ενώ ευνοεί και μια περιουσιακή ρύθμιση.
Ερωτικά
Η ευτυχία σου κτυπά την πόρτα, όμως όσο υπέροχο κι αν δείχνει το σήμερα, άλλο τόσο απογοητευτικό μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον, είτε επειδή οι άλλοι σε παραπλανούν, είτε γιατί έχεις εξιδανικεύσει υπερβολικά πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται βέβαια για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, ίσα-ίσα που σε προειδοποιεί να μην έχεις εμπιστοσύνη σε όσους/ες σου «τάζουν», αφού το κίνητρό τους είναι να σε ξεγελάσουν ή να σε «κοιμίσουν». Επιπλέον, είναι πιθανό να χάσεις χρήματα από λάθος ή αφηρημάδα. Από την άλλη πλευρά όμως, «ακούγοντας» τη διαίσθησή σου, θα γλιτώσεις από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα αναμένεται να σου ανοίξει νέους δρόμους στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο».
Ερωτικά
Όταν τίθεται άμεσα ένα θέμα εμπιστοσύνης και θέλεις να αποφύγεις το να γίνεις είτε το «θύμα» είτε ο/η «θύτης», μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: Είτε θα ψάξεις για να βρεις έγκαιρα τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, είτε να αρκεστείς στα... όνειρά σου! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Όταν η πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύει, το να ονειρεύεσαι τα καλύτερα δεν είναι απλά δικαίωμά σου, αλλά μια επιτακτική ανάγκη. Μπορείς, μάλιστα, να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου και σε εκείνους/ες που τη χρειάζονται άμεσα. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, τόσο στα προσωπικά, όσο και στις συνεργασίες σου, πιθανόν να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης κι ας φαίνονται όλα «μια χαρά». Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Λέοντα ενισχύει το εισόδημά σου κι ίσως συνάψεις και μια επωφελή συμφωνία.
Ερωτικά
Όσο «ειδυλλιακή» κι αν δείχνει μια κατάσταση, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού το πιθανότερο είναι να επιλέξεις ένα πρόσωπο που θα σε «φλομώσει» στο ψέμα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάνε πως δε βλέπεις, για να σου αποκαλυφθούν περισσότερα!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά


Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «φίρμα» και είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με διακεκριμένες προσωπικότητες ή να λάβεις μια σημαντική διάκριση. Κατά τα άλλα, η δυναμική σου είναι τέτοια που μπορεί να εμψυχώσει κάθε αδύναμο/η, αλλά και να παρασύρει τους πιο… ευφάνταστους χαρακτήρες σε έναν «πολλά υποσχόμενο» δρόμο. Να θυμάσαι όμως ότι κάποιοι/ες, κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, σε βλέπουν σαν σωτήρα, με συνέπεια να σου ζητούν διαρκώς πράγματα κι όταν δεν τα παίρνουν, να σε κατηγορούν ως «ανεπαρκή»!
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται παράλληλα με τις επιθυμίες σου, που δε γνωρίζουν όρια και είναι μάλλον απίθανο να καταφέρεις να μην υποκύψεις στο «μοιραίο». Αν, μάλιστα, πιείς κι ένα… ποτηράκι παραπάνω, τότε η «παράδοσή» σου πρέπει να θεωρείται σίγουρη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα βοηθά τους… άλλους να σου «περάσουν» ό,τι θέλουν κι όπως το θέλουν! Πρόσεξε, λοιπόν, μην πλανηθείς από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα ή μπεις σε μια συνεργασία με αβέβαιη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορείς να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου, αλλά και να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει. Επιπλέον, αν κάτι δεν σου «βγαίνει», μην επιμένεις, αφού η μη πραγματοποίησή του ενδεχομένως να είναι προς το συμφέρον σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σου αποκαλύψει «μυστικά και ντοκουμέντα».
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ρομαντική φάση, όπου όλα είναι… ροζ! Μπορείς, βέβαια, να ζήσεις την ευτυχία σου «εδώ και τώρα», αλλά αν αφεθείς σε προσδοκίες και μεγαλεπήβολα σχέδια, το πιθανότερο είναι ότι σε περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το ζητούμενο είναι να συνθέσεις τη φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και οι καλύτεροι τρόποι για να το κάνεις είναι, είτε μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία είτε αποκωδικοποιώντας μυστήρια και συμβολισμούς. Επιπλέον, μπορεί να διακοσμήσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Έχεις μια μάλλον ζωηρή διάθεση, που μπορεί μεν να σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες - ιδιαίτερα αν «εξέλθεις»- αλλά δεν προσφέρεται για κάτι σταθερό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις κι ενδιαφέροντα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα σε κάνει πιο κοινωνικό/η, ίσως μάλιστα μια από τις επαφές σου να αποδώσει κάτι σπουδαίο στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, θα λάβεις μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην ακύρωση μιας σειράς καθημερινών δράσεων ή ραντεβού, ας μην το πάρεις όμως «στραβά», αφού τελικά πρόκειται για το καλό σου κι ας νομίζεις το αντίθετο! Ακόμα, ένα μικρό ψέμα ίσως «σώσει την κατάσταση» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Ερωτικά
Πολλά συμβαίνουν γύρω σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις θύμα των εμμονών σου. Μερικές φορές αυτό που δείχνει «προφανές» δεν είναι παρά το προϊόν μιας παρεξήγησης ή ενός δικού σου υποκειμενισμού, που εκπορεύεται από το τι θα ήθελες να συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, ίσως, μάλιστα, έχεις μια σημαντική επαφή με το εξωτερικό. Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η απέναντι σε υποτιθέμενες οικονομικές προοπτικές. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν, εμφανίζοντάς σου «λογικά» πειστήρια αλλά εδώ είναι που οφείλεις να είσαι ακόμη πιο δύσπιστος/η! Μπορείς, ωστόσο, να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α ζητήσει τη βοήθειά σου.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, αφού ο Ποσειδώνας σε κάνει επιρρεπή στην απάτη ή την αυταπάτη. Ίσως, μάλιστα, εκπλαγείς από κάποιες αποκαλύψεις, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ξεπεράσεις το σοκ, ασχολούμενος/η με τα ενδιαφέροντά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα να σε επηρεάζει άμεσα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε να πλανηθείς είτε να πλανήσεις άθελά σου κάποια πρόσωπα που σε εμπιστεύονται. Αν, λοιπόν, κάνεις ένα λάθος, αντί να προσπαθήσεις να αποκρύψεις την πραγματικότητα με επιπλέον ψέματα, που δε θα βοηθήσουν κανέναν, δεν έχεις παρά να το παραδεχτείς. Αντίθετα, βέβαια, σε δράσεις που σχετίζονται με τις τέχνες και γενικότερα τη δημιουργική φαντασία, έχεις «το πάνω χέρι». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέονταμπορεί να σου φέρει μια πρόταση οικονομικής συνεργασίας.
Ερωτικά
Το να ζεις μια κατάσταση κι ύστερα να την «ξεχνάς», είναι ίσως ένα από τα πιο εύκολα πράγματα για σένα, ιδιαίτερα αν δε σε… συμφέρει να την θυμάσαι! Μερικές φορές, ωστόσο, υπάρχουν πειστήρια κι αποδείξεις, που ακόμη κι εσύ δε μπορείς να διαψεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που έχουν τον τρόπο και τη διάθεση να σε υποστηρίξουν, καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβασή σου στο κοινό. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας που διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου. Κατά τα άλλα όμως, δώσε μεγαλύτερη βάση στη διαίσθηση και την έμπνευσή σου, που είναι οι μόνες που μπορούν πραγματικά να σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η», αφού η λογική σου «μπάζει νερά». Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.
Ερωτικά
Παρότι οι προτεραιότητές σου δείχνουν να είναι κυρίως επαγγελματικές, υπάρχει… χώρος και για ερωτικές απολαύσεις, οι οποίες μάλιστα θα σε «απογειώσουν»!
Υπάρχει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης γι’ αυτό μην δίνεις βάση στα όσα ωραία σου παρουσιάζονται ως προοπτική. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας. Παράλληλα όμως, με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να δώσεις υποσχέσεις για κάτι που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η έμπνευσή σου κορυφώνεται, βοηθώντας σε να αποδώσεις νοήματα, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά. Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι εκείνη που θα σε καθοδηγήσει σωστά και όχι η λογική σου.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι μάλλον «νεφελώδης» κι είναι εύκολο να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματά» σου ή έναν «λαθραίο» έρωτα. Και μακάρι να ευοδωθούν οι επιθυμίες σου, αλλά το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα όσα ωραία μπορεί να σου προσφέρει η φαντασία σου! 
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 8211008023899819710
Σχόλια
item