Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018
«Τραμπάλα».

ΚΡΙΟΣ ♈ 

ΓενικάΚάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου είτε στην δουλειά σου. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς «να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό». Παράλληλα ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να πρωτοτυπήσεις, αφού στην παρούσα φάση κάθε τι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό αναδεικνύεται πολύ πιο εύκολα. Αντίθετα, οι συμβατικές επιλογές δεν έχουν τύχη.
ΕρωτικάΤο σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να… του πας κόντρα! Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να συμβάλλει με τις αλήθειες ή τις αποκαλύψεις του κι ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην καθημερινότητά σου, «βγάζοντας» διαρκώς εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά γι’ αυτό είναι σκόπιμο να επιβάλλεις έγκαιρα την… τάξη, βάζοντας πρωτίστως στην άκρη τις φαινομενικές «αναγκαιότητες» που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων «κακομαθημένων». Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια», υιοθετώντας νέες πρακτικές, αφού μόνον μέσω αυτών θα μπορέσεις να πετύχεις και μάλιστα με «ανέλπιστο» τρόπο!
ΕρωτικάΌταν πάνε να σου πάρουν «κάτι», που θεωρείς πως σου ανήκει δεν θέλει και πολύ για να μεταμορφωθείς σε «μαινόμενο ταύρο», πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό», που προέκυψε από λόγια ή σχόλια μη αξιόπιστων ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου σε καλεί να δράσεις άμεσα, ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, έχοντας μάλιστα πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες, αρκεί να έχεις σχέδιο και στρατηγική. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου φέρει νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα. Επιπλέον, δείχνει πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους.
ΕρωτικάΜια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα, τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις, όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο… σύμπαν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, προσφέροντάς σου περισσότερες ευκολίες αλλά και την τύχη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Μόνο πρόβλημά σου για σήμερα είναι η συναισθηματική σου αστάθεια, που σε κάποιες περιπτώσεις θα κλονίσει τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη των άλλων προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό προκαλεί αλλαγές κι ανατροπές στην καριέρα σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να σε φέρει προσωρινά σε αμηχανία.

ΕρωτικάΜια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μην βιαστείς να κρίνεις, αφού όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση και λυθούν οι παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ ♌
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και αν τα αφήσεις να εξελιχθούν, τότε σίγουρα θα τα βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριόμπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που γενικά θεωρούνται κάπως «ιδιόμορφα», αλλά τελικά είναι εκείνα με τα οποία μπορείς «να κάνεις χωριό». Ίσως ακόμη να σου φέρει ένα ξαφνικό ταξίδι.
ΕρωτικάΌσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι… καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
ΓενικάΜε την Πανσέληνο του Ιανουαρίου να «μπερδεύει» τις σχέσεις σου, έχεις την τάση να κάψεις και τα «χλωρά» μαζί με τα ξερά, γι’ αυτό, πριν δράσεις, προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και βέβαια μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις, που μπορεί να είναι και παραπλανητικές. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο». Επιπλέον, σε καλεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου πολιτική, αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις!
ΕρωτικάΗ αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο… άλλοθι!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου σε κάνει περισσότερο αναποφάσιστο/η στις επιδιώξεις σου και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού ενδέχεται να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στην ζωή σου. Αν όμως κινηθείς με την συνήθη διπλωματικότητά σου και μάλιστα σε τομείς που γνωρίζεις καλά, τότε η επιτυχία σου είναι θέμα χρόνου. Ωστόσο, οφείλεις να θυμάσαι ότι ο Ουρανός στον Κριό καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις υπάρχουσες, που μάλλον «υποφέρουν»!
ΕρωτικάΟ Ουρανός απέναντί σου απελευθερώνει τις δυνατότητές σου για κάτι… καλό και ανατρεπτικό! Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει κι εσύ να εγκαταλείψεις οριστικά τα κάθε είδους «κλισέ», αλλάζοντας πρωτίστως εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κατά τα άλλα όμως μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές στην συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις και να κινηθείς με μέτρο και στρατηγική, θέτοντας έναν στόχο την φορά. Παράλληλα, Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις σε καλεί να υιοθετήσεις αλλαγές στη δουλειά σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα ως έχουν, τότε θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα.
ΕρωτικάΟ Άρης στο ζώδιό σου έχει τον τρόπο να απελευθερώσει τις επιθυμίες αλλά και τα… πάθη σου, ανανεώνοντας 100% την προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, θα προσδώσει μια ξεκάθαρη εικόνα στα πράγματα κάτι που θα σε βοηθήσει να δράσεις, απαλλαγμένος/η από κάθε είδους «σκιές».

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος. Από την άλλη πλευρά, αν προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνισμοί, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης και των αμοιβαίων παραχωρήσεων, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα επικρατήσει το… χάος στις συναλλαγές σου! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια ιδιαίτερη αναζήτηση «για λίγους». Επιπλέον, τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
ΕρωτικάΈνας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου, κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή έχεις μάθει να κινείσαι με «κλισέ». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από… παράξενες συνθήκες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου προσδίδει μια αστάθεια, τόσο στη δική σου διάθεση όσο και των άλλων κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα αποκαλυφθούν δυνατά και αδύνατα σημεία του καθενός, πέρα από κάθε είδους… ψευδαίσθηση! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό παραπέμπει σε αλλαγές στο σπίτι σου κι εκείνο που προέχει είναι να εφοδιαστείς με συσκευές ή αντικείμενα που ακόμη και να σε ξενίζουν, πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές σου.
ΕρωτικάΟι «μετοχές» σου εξακολουθούν να είναι ανεβασμένες και σίγουρα θα έχεις περισσότερες επιλογές στην διάθεσή σου. Παράλληλα όμως, ενδέχεται να σε απασχολήσουν προβλήματα και «κατορθώματα» φίλων, σε τέτοιο βαθμό που να παραμελήσεις τα δικά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου δίνει έμφαση στα εργασιακά σου, σπέρνοντας όμως στο διάβα σου άτομα που μάλλον δεν ξέρουν τι θέλουν κι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις για την υγεία και τη διατροφή σου, πριν βρεθείς «στο καναβάτσο»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να φύγεις από τα συνηθισμένα και να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα, χωρίς «κολλήματα» και ταμπού που θα σε εμπνεύσουν δημιουργικά.
ΕρωτικάΑν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποια πράγματα που γίνονται «κάτω από την μύτη σου», μπορεί τελικά να σε κάνουν έξω φρενών, αλλά το βέβαιο είναι ότι υπερβάλλεις! Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις μια γνωριμία στην δουλειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
ΓενικάΗ Πανσέληνος του Ιανουαρίου σε προσανατολίζει σε θέματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν, αλλά τελικά όπως θα διαπιστώσεις γίνεται πολύ κακό για το τίποτα! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε θέλει πρόθυμο/η να υιοθετήσεις αλλαγές που ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σε ξενίζουν, αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις, ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις. Ίσως μάλιστα να έχεις ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος.
ΕρωτικάΜια συναισθηματική αστάθεια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και προστριβές με το ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αναμένεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έστω και… προσωρινά, δείχνουν πρόθυμα να ενδώσουν στην ιδιαίτερη γοητεία σου!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 2711419220716502077
Σχόλια
item