Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Αλλαγή πλεύσης.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς από ένα σημαντικό βάρος ή να αποκτήσεις κάτι που θες. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε μια επωφελή ρύθμιση χρεών, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οφείλεις να διαπραγματευτείς, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις ένα κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Ερωτικά
Όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο περισσότερο θα το γλεντήσεις! Να θυμάσαι όμως ότι στην περίπτωση που μπεις σε μια σχέση, δεν είναι εξασφαλισμένη η διάρκειά της κι αν δεν σου αρέσει αυτό, μείνε στις φιλοφρονήσεις και την ανταλλαγή ενδιαφερόντων.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
ΓενικάΦαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξεβολευτείς λιγάκι, όμως, παρά τις όποιες «αψιμαχίες» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, αρκεί να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σου και τη δημοσιοποίηση του έργου σου, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να είσαι πιο δεκτικός/ηστις προτροπές των άλλων.
Ερωτικά
Η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις για την προσωπική σου ζωή, αφού αναμένεται να γνωρίσεις ένα άτομο φαινομενικά ασύμβατο με τα θέλω σου, που όμως θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα και θα σε δελεάσει ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
ΓενικάΜε τον Δία στον Σκορπιό, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου ή να αναζητήσεις εργασία μέσω ενός γνωστού. Επιπλέον, μπορεί να βρεθεί μια καλή λύση για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόοαναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια αποκαλυπτική είδηση. Καλό είναι, βέβαια, να μην αποσπάσαι διαρκώς από το τι γίνεται γύρω σου και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στη βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η περιέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σχέση που χαρακτηρίζεται περισσότερο από «εγκεφαλικότητα», παρά από έρωτα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μη χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο με ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις μια οικονομική ευκαιρία ή μια χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να πέσεις «θύμα» μιας καταναλωτικής διάθεσης που δεν έχει όρια, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιόαναδεικνύει πολλά από τα ταλέντα σου, ίσως, μάλιστα, αποκομίσεις συγκεκριμένα οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη, μέσα από μια γνωριμία ή απλά με την βοήθεια της τύχης! Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα παιδί σου.
Ερωτικά
Από υποσχέσεις και προοπτικές άλλο τίποτα, αλλά το θετικό κλίμα μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις, αφού υπάρχουν προβλήματα που δε φαίνονται ή δε δηλώνονται εξ αρχής. Καλύτερα, λοιπόν, να κρατήσεις μικρό «καλάθι».

ΛΕΩΝ ♌ 
ΓενικάΜε την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να προσεταιριστείς άτομα που έχουν κάτι το διαφορετικό και τα οποία καταλαβαίνουν πολύ καλά την απέχθειά σου στην μετριότητα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους, σύντομα όμως οι ισορροπίες θα επανέλθουν. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό δίνει έναν αναπτυξιακό τόνο σε ζητήματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου είτε στην καριέρα σου και είναι μια καλή στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως μια συναρπαστική περιπέτεια σε περιμένει εκεί έξω και δεν έχεις παρά να «χορέψεις» στους συμπαντικούς ρυθμούς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις και να την εμπλουτίσεις, πριν την φθείρει ο χρόνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει τον φόρτο εργασίας σου, αλλά και να αλλάξει προσωρινά τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης είτε για τη διατροφή σου. Αν, βέβαια, έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και γι’ αυτά! Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό πιθανόν να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων και των επαφών σου, δίνοντάς σου συνάμα την ευκαιρία να «κλέψεις» τις εντυπώσεις!
Ερωτικά
Μια μάλλον επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί αρκετά… ενδιαφέρουσα, αφού φαίνεται να προκύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Πρόκειται όμως πιθανότατα για μια σχέση που είναι δύσκολο να κρατήσει για πολύ, παρά τα θετικά της στοιχεία.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
ΓενικάΟ Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει νέα και θετικά δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή να συνάψεις μια συμφωνία που μπορεί να σου προσδώσει μια νέα δυναμική. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείτε συναισθηματικά και νοητικά και επιπλέον σε απελευθερώνουν με τη στάση τους. Δεν αποκλείεται, δε, να βρεθείς στην ευχάριστη θέση να βιώσεις κάτι πραγματικά μοναδικό, την ίδια στιγμή όμως πιθανόν να προβληματιστείς για ένα παιδί σου.
Ερωτικά
Οι προτάσεις μπορεί να «πέφτουν βροχή», είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα αποφασίσεις να ενδώσεις σε κάποια από αυτές, αφού η κάθε μια έχει τα υπέρ και τα κατά της. Μπορείς, ωστόσο, να εμπλουτίσεις το καρνέ των γνωριμιών σου κι ύστερα… βλέπεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
ΓενικάΗ Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να διευθετήσεις ένα περιουσιακό θέμα σου. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» ή μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι, όλα αυτά όμως είναι προσωρινά. Το καλό πάντως είναι πως ο Δίας στο ζώδιό σου θα συμβάλει στην αναγνώριση και την αποδοχή σου ή σε μια σπουδαία επιτυχία. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα, αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε υπάρχουν καλά νέα, ίσως μάλιστα το «ευτυχές γεγονός» να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής μάζωξης ή της φιλοξενίας σου κάπου «εκτός έδρας». Αν, πάλι, είσαι δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται έξτρα αγκαλιές και συγκινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
ΓενικάΟ Δίας στον Σκορπιό μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, αναγκάζοντάς σε να λάβεις τα μέτρα σου για την προάσπιση των συμφερόντων σου. Επιπλέον, ενδέχεται να συμβάλλει και σε μια μυστική συμφωνία ή βοήθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε, ωστόσο, να μη χάσεις πολύτιμο χρόνο σε κακεντρέχειες και κουτσομπολιά για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα, θα αποκομίσεις διακριτά οφέλη σε μια πιο επιμορφωτική κατεύθυνση.
Ερωτικά
Τα διλήμματα καλά κρατούν, αλλά από το να «μαδάς τη μαργαρίτα», είναι προτιμότερο να πάρεις μια πρωτοβουλία που θα σε ξεμπλοκάρει, δίνοντας «σήμα» και στην άλλη πλευρά. Είναι, μάλιστα, πιθανό το «θέατρο» του έρωτά σου να είναι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο στα οικονομικά σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις και ένα έκτακτο επίδομα, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ξοδευτείς για να αποκτήσεις είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, αλλά «τρέφουν» το prestige σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου επισημαίνει ότι σε αυτήν τη φάση ο πιο πρόσφορος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από μια συλλογική δράση, ενώ αν διαθέτεις κάποιες «άκρες», καλά θα κάνεις να τις χρησιμοποιήσεις, αφού υπάρχει και η εύκολη οδός!
Ερωτικά
Οι προσφορές είναι πολλές, αλλά από την στιγμή που άλλα νιώθει η καρδιά σου κι άλλα προστάζει το μυαλό σου, είναι προτιμότερο να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση, αφού μπορεί να τη μετανιώσεις. Το χειρότερο, δε, απ’ όλα θα ήταν να κάνεις μια «κίνηση απελπισίας».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τις πιο ξεχωριστές πτυχές του χαρακτήρα και των ενδιαφερόντων σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να εξαντλήσεις τις παραξενιές και τις νοητικές ακροβασίες σου, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει τη ζωή όσων σε περιβάλλουν, αλλά και τη δική σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, το καλό είναι πως ο Δίας στον Σκορπιό δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται, αλλά παράλληλα δημιουργείται μια σχετική αβεβαιότητα στα προσωπικά σου, που μια «περπατάνε» και μια όχι. Όλα αυτά όμως μπορεί να συνιστούν πρόβλημα μόνο στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο και σταθερό.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό την ψυχαγωγία σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Υδροχόομπορεί να σου βάλει κάποιες «τρικλοποδιές», κυρίως μέσω μιας φυσικής κατάστασης που δεν ενδείκνυται για πολλά-πολλά ή μιας λανθασμένης διατροφής. Δεν αποκλείεται βέβαια, να πρόκειται για προβλήματα άλλων στα οποία θα κληθείς να συνδράμεις.

Ερωτικά
Κάποιες ιδιαίτερες ευαισθησίες σου μπορεί να γίνουν εμπόδιο στην απρόσκοπτη πορεία της ερωτικής σου ζωής και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά «να βγεις από το πρόβλημα», αφού διαφορετικά κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο συναισθηματικών παλινδρομήσεων.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 8615764518020007872
Σχόλια
item