Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Έναρξη μετ’ εμποδίων!

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σου, θέτοντας ως «προαπαιτούμενο» την εντατική ενασχόλησή σου με υποχρεώσεις και καθήκοντα, που κατά ένα μέρος μπορεί να μην είναι καν δικά σου! Ωστόσο, η λογική σου υπαγορεύει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, θυσιάζοντας για την ώρα τον ελεύθερο χρόνο σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό ζήτημα στο σπίτι ή τη δουλειά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να κινηθείς ελεύθερα ή να σπάσεις «με τη μία» ταμπού και προκαταλήψεις θα συναντήσει ισχυρή αντίσταση κι αν τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, απλά θα μεγαλώσεις την απόσταση που σε χωρίζει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο ενός φίλου ή μιας φίλης από το παρελθόν στα προσωπικά σου, ενδέχεται όμως να συμβάλλει και σε ισχυρά πάθη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να απομακρύνεις όλα εκείνα τα πρόσωπα που αποδείχτηκαν ανάξια της εμπιστοσύνης σου κι εξακολουθούν να σε περιβάλλουν. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου φρόντισε να τηρήσεις τη δεοντολογία. Πάντως, υπάρχουν στη διάθεσή σου και δημιουργικές επιλογές, όπως είναι η επιμόρφωσή σου.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας πιθανόν να συμβάλλει σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ανάλογες «επαναφορές» όμως μπορεί να προκύψουν κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση κι εκεί τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα, αφού υπάρχουν συναισθηματικά ερείσματα που δε γίνεται να αγνοηθούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά

Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα ενδέχεται να αναζωπυρώσει πάθη και αντιζηλίες στη δουλειά σου, αλλά και μια παλιά προοπτική. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δρομολογήσεις πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Επιπλέον, οφείλεις να θυμάσαι ότι δεν είναι ώρα για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, πολύ περισσότερο που κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες θα σου «τραβήξουν» χρήματα. Όσο, δε, για δανεικά, ούτε να το σκέφτεσαι! Μπορείς βέβαια να προσφέρεις άλλου τύπου βοήθειες σε άτομα, που έχουν την ανάγκη σου.
Ερωτικά
Παρά τους θετικούς οιωνούς που λαμβάνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι κοινωνικές ή επαγγελματικές-οικονομικές υποχρεώσεις σου, κάτι που δεν θα σου επιτρέψει να… χαρείς τον έρωτά σου, όπως θα ήθελες! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως σε «ρίξει» ψυχολογικά, ενώ στα πρακτικά θέματα σου συνιστά να δράσεις προνοητικά, αφού ακόμη κι ένα απλό ζήτημα μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε μια περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία ή να μην έχει την επιθυμητή εξέλιξη. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις συνεργασίες και να μην αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού, αντί για «ευχαριστώ», θα εισπράξεις κατηγορίες. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα αναζωπυρώνει έντονες συμπάθειες, αλλά και αντιπάθειες προς το πρόσωπό σου.
Ερωτικά
Μια ξαφνική «έκρηξη» συναισθημάτων μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε… καλή διασκέδαση! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς για τη συνοχή της και το κακό είναι ότι θα πρέπει να βρεις μόνος/η σου τη λύση. 

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε μια οικογενειακή ή οικονομική υπόθεση, ξέροντας όμως ότι πολλά υπαγορεύονται από κρυφά πάθη και αντιζηλίες. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί μεν να βοηθήσεις κόσμο που έχει προβλήματα, αλλά και, όπου κρίνεις, να θέσεις τον καθένα προ των ευθυνών του. Επιπλέον, στη δουλειά σου αναμένεται να προκύψουν περίπλοκες καταστάσεις, ενώ αν σχεδιάζεις να εξοπλιστείς με συσκευές ή εργαλεία, είναι προτιμότερο να περιμένεις μια καλύτερη συγκυρία.
Ερωτικά
Μπορεί να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν έχετε … κλείσει όλους τους «λογαριασμούς» σας. Μάλιστα, ακόμη και μια «παρηγορητική» αγκαλιά, ενδεχομένως να λάβει άλλες διαστάσεις, κάτι που δε θα σε «χαλάσει» καθόλου, αρκεί βέβαια να μην είσαι ήδη σε μια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ψάξεις για να βρεις την αφετηρία ενός προβλήματος, αλλά και για λύσεις που σε είχαν «ξελασπώσει» στο παρελθόν. Μπορεί, ωστόσο, να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικά ζητήματα, είτε αυτά αφορούν σε φίλους/ες είτε σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Κι εδώ είναι που από πλευράς σου απαιτούνται έργα, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «γίνεις χαλί να σε πατήσουν» κιόλας, δίνοντας το δικαίωμα να σε εκμεταλλευτούν!
Ερωτικά
Καλείσαι να λύσεις τα όποια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να φορτωθείς με επιπλέον ενοχές. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, οι ευθύνες, όπως και τα δικαιώματα, είναι εξ ημισείας κι αυτό να τονίσεις σε όποιον/α προσπαθήσει να σου ρίξει όλο το φταίξιμο.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
#AstroDaily {17 Ιανουαρίου 2018} | Θέσε προαπαιτούμενα
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα του σπιτιού και των οικείων σου, καλό είναι όμως να θέσεις κάποια προαπαιτούμενα, ώστε να μην πέσεις θύμα συμφερόντων. Αν, μάλιστα, δεις ότι «σε ρίχνουν», μη διστάσεις «να πατήσεις πόδι», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργηθούν τετελεσμένα που δε σε συμφέρουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για νοικοκυριό και τακτοποίηση πραγμάτων, Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σου φέρει μια αποζημίωση ή κληρονομιά.
Ερωτικά
Η μέρα δεν προσφέρεται για… πολλά-πολλά, αλλά μόνο για διερευνητικές συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα γι’ αυτά που πραγματικά μπορεί να γίνουν στην προσωπική σου ζωή, πέρα από κάθε «ευχολόγιο» ή προσδοκία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες, που δε μπορείς να ελέγξεις εύκολα και… μακάρι να σου βγει σε καλό! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ πιθανόν να προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιον/α γνωστό/η σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η καλύτερη διαχείριση της κοσμικής ενέργειας είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως το διάβασμα και γενικότερα την επιμόρφωσή σου.
Ερωτικά
Οι απαιτήσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται κι είναι λογικό να μη «βολεύεσαι» στα λίγα, αλλά σε αυτήν τη φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αντίθετα, θα κληθείς να «φορτωθείς» προβλήματα των άλλων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».  

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να αξιοποιήσεις εξοπλισμό ή αντικείμενα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο σπίτι ή τον χώρο σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου συστήνει να περιορίσεις τις οικονομικές προσδοκίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να πουλήσεις κάτι που δε χρειάζεσαι, αποκομίζοντας ένα σημαντικό όφελος. Ωστόσο, δε θα έπρεπε να τα μπλέξεις με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να χάσεις και στα δύο.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι «κομβικής» σημασίας, με αφορμή ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσεις πλέον να πορευτείς, χωρίς αυταπάτες και συναισθηματικά «φαντάσματα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η ημέρα προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, να θυμάσαι όμως ότι τελικά θα περάσουν όλα από τα χέρια σου, αφού οι άλλοι δε συντονίζονται με τη στρατηγική και τη μεθοδολογία σου. Επιπλέον, καλείσαι να δώσεις λύσεις σε προσωπικά σου θέματα και βέβαια, το κλειδί μιας επιτυχούς αντιμετώπισης είναι η έγκαιρη οριοθέτησή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα, αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος.
Ερωτικά
Πιέζεσαι και πιέζεις, αλλά στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα, είτε από είτε προς εσένα. Κι αν βρίσκεσαι σε δίλημμα, πάρε την απόφαση να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σου κρύβουν την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική ή επαγγελματική προοπτική, αλλά και να ξυπνήσει ανταγωνισμούς, που θεωρούσες παρελθόντες. Κατά τα άλλα, οι πιέσεις που σου ασκούνται σε ωθούν να εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες, αλλά και να μεριμνήσεις για τη δική σου υγεία.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, είναι προτιμότερο να μην κάνεις σήμερα κάποια κίνηση, αφού τα πράγματα δείχνουν κάπως «μπερδεμένα» ή αδιέξοδα. Υπάρχουν, δηλαδή, κρυφές ή άγνωστες παράμετροι, που η αποκάλυψή τους θα αλλάξει σίγουρα το «τοπίο». 

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα ενισχύει την τάση σου να ανατρέξεις στο παρελθόν, προκειμένου να αναζητήσεις τα αίτια μιας κατάστασης που σε «καταδυναστεύει» συναισθηματικά. Επιπλέον όμως, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις και σε παραδοσιακές τεχνικές ή ιστορικές μελέτες. Παράλληλα βέβαια, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στη ζωή ενός προσώπου, που εκτιμάς, ενώ αν αφιερώσεις χρόνο και κόπο, συνδράμοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, το πιθανότερο είναι να σε εκμεταλλευτούν.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη, πρόσεξε μήπως ένα φιλικό σου πρόσωπο σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές, που τελικά θα «πληρώσεις» μόνο εσύ! 
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 6658560541152480316
item