Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

 Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
 Πρώτα οι υποχρεώσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει ρεαλιστή/α και πιο συγκεντρωμένο/η στους στόχους σου, αφού πρόκειται να επωμιστείς επιπλέον ευθύνες. Ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια προσπάθεια, η οποία είναι υπεράνω των δυνάμεών σου και σε μια τέτοια περίπτωση, όσο κι αν δε θες να στενοχωρήσεις κάποιους, καλό είναι να πεις «όχι». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να έχεις επιπλέον έσοδα ή να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, με απρόσμενα εύκολο τρόπο.

Ερωτικά
Η προδιάθεσή σου να «αφεθείς» σε μια πρόκληση μπορεί να σε οδηγήσει σε μπελάδες, αφού από την άλλη πλευρά υπάρχει μια νοοτροπία απαγορευτική για μια ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να πάρεις μια στενοχώρια από το ταίρι σου.





ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Ο Δίας απέναντί σου κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να σου διευκολύνει τη ζωή και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει ένας συνεργάτης ή κάποιος δικός σου άνθρωπος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου (μετακινήσεις, επικοινωνία κλπ) ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και «εμπλοκές», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσεις για κάθε πιθανή αναποδιά.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε «σχέση ζωής», αφού όμως πρώτα «ξεμπλέξουν» τα πράγματα, καθώς φαίνεται να υπάρχουν εκατέρωθεν δεσμεύσεις που για την ώρα δεν επιτρέπουν μια ομαλή μετάβαση από το ένα… καθεστώς στο άλλο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προοιωνίζεται ένα οικονομικό «σφίξιμο» κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα, όσο και υποχρεωτικά έξοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αγορές που δεν επείγουν. Αντίθετα, μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιόευνοεί τα εργασιακά σου και είτε αναζητάς εργασία ή θες να «στήσεις» μια επιχείρηση είτε, απλά, να πάρεις μια άδεια που θα σε ανανεώσει, όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αντιμετωπίσεις τυχόν θέματα υγείας.

Ερωτικά
Ο Κρόνος αυξάνει την ανασφάλειά σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει είτε σε ένα «κλείσιμο» είτε, αντίθετα, σε μια προσπάθεια να «αποδείξεις» την επάρκειά σου, προσεγγίζοντας άτομα που μάλλον «σου πέφτουν λίγα». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιου είδους σεξουαλική «αφλογιστία».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει πιο δυσλειτουργικές τις συνεργασίες σου, με πιθανή συνέπεια να «φορτωθείς» υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν. Αλλά, πριν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, μπορείς να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων και το αν τελικά είναι στο πλευρό σου ή σου «κόβουν» την τύχη και τις προοπτικές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα τυχερά παιχνίδια, ενώ προσδίδει στις συναναστροφές σου έναν ευχάριστο χαρακτήρα. Επιπλέον, ενδεχομένως να πάρεις και μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Στενοχώριες μεν, αλλά ο Δίας σου συνιστά να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία. Το πιθανότερο μάλιστα είναι το «ευτυχές» γεγονός να συμβεί σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια μεγάλη παρέα.

ΛΕΩΝ ♌ 
ΓενικάΟ Δίας στον Σκορπιό ευνοεί κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, αλλά και να διαμορφώσεις πιο αρμονικές συνθήκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως μάλιστα λάβεις και βοήθειες από τους οικείους σου ή ένα κληροδότημα. Ωστόσο, κάποιες έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις απαιτούν να μην τεμπελιάσεις και να είσαι οργανωμένος/η, ώστε να μη χάσεις τον χρόνο σου με άστοχες κινήσεις. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τους διαύλους επικοινωνίας σου με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή αποκτήσεις ένα χρήσιμο αξεσουάρ-εργαλείο. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο ώριμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, προκειμένου να διαχειριστείς μια μάλλον σοβαρή κατάσταση. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα προστατέψεις από μια κακή ψυχολογία και ενδεχόμενες «κακοτοπιές». Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να αναζητήσεις βοήθειες και συμβουλές από γνωστούς ή συγγενείς.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες» και… πονηρά «μονοπάτια». Ωστόσο, στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια ιστορία που δεν είναι διόλου ξεκάθαρη και τελικά να σε ταλαιπωρήσει.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
ΓενικάΗ Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί δυσκολίες σε σχέση με το σπίτι, αλλά και τη δουλειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού θα τις βρεις μπροστά σου. Δυσχέρειες αναμένονται και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σε τονώσει με μια σημαντική οικονομική επιτυχία, αλλά και τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε μια… ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας, αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει τη συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
ΓενικάΟ Δίας στο ζώδιό σου σε ωθεί να διασκεδάσεις και να δεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, καθώς, επίσης, μπορεί να ζήσεις κι ένα «όνειρο» ή απωθημένο σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα αναμένεται να είναι κάπως κουραστική ως προς τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά, μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, φροντίζοντας μάλιστα να έχεις όλες τις τυπικές προϋποθέσεις και τα απαραίτητα έγγραφα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρξει και κάτι πιο… διαρκές! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι χρειάζεται ανανέωση, πρόσεξε όμως μήπως την επιδιώξεις με έναν «παρεξηγήσιμο» τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
ΓενικάΟ Δίας στον Σκορπιό σου παρέχει προστασία, ίσως μάλιστα να σε γλιτώσει κι από ένα «χουνέρι» που σου ετοιμάζουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα μυστικό της δουλειάς αλλά και να εξυπηρετηθείς κρυφά ή να «καλυφθείς» από ένα πρόσωπο που σε συμπαθεί. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να αντεπεξέλθεις, προχωρώντας σε «διορθωτικές» κινήσεις, περικοπές των μη αναγκαίων ή μια πώληση που θα σε «ξελασπώσει».
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί στην «παρανομία» και δεν αποκλείεται να «μπλεχτείς» σε μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να μη δει το φως της δημοσιότητας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να μάθεις κάτι… σχετικό για το ταίρι σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου πιθανόν να σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, είτε αυτό οφείλεται σε πραγματικά περιστατικά είτε απλά πρόκειται για μια δική σου «βαριά» ψυχολογία. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν ωφελεί να «κλείνεσαι στο καβούκι σου», ούτε να τα βλέπεις όλα «μαύρα». Μάλιστα, με τη συνδρομή του Δία στον Σκορπιό, μπορείς να αξιοποιήσεις τη στήριξη και την καλή διάθεση φίλων και γνωστών κι αν δεν σου φτάσει αυτό, τότε δεν έχεις παρά να «φιλοσοφήσεις» τη ζωή, προσμετρώντας και αξιολογώντας όλα εκείνα που τελικά έχουν για σένα πρωτεύουσα σημασία.

Ερωτικά
Τα «κολλήματά» σου σε εμποδίζουν να δεις καθαρά το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και κυρίως ποιά είναι τα όριά σου. Κι επειδή με την Σελήνη στο ζώδιό σου έχεις την τάση να θεωρείς τον εαυτό σου κέντρο του κόσμου, δε θες και πολύ για να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο παρεξηγήσεων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
ΓενικάΟ Δίας στον Σκορπιό συμβάλλει στην πρόοδό σου, προσφέροντάς σου σημαντικές βοήθειες από ισχυρά πρόσωπα. Το αν θα τις αποδεχθείς ή όχι, επαφίεται στη διακριτική σου ευχέρεια, καλό είναι όμως να μην δυσκολεύεις από μόνος/η σου τα πράγματα ή να «κλωτσήσεις» την τύχη σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μια σημαντική «νίκη». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να σε «φορτώσει» με επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά σου, αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομό σου είτε για την σχέση σου, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατάγραψέ τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
ΓενικάΈνα κοντινό ή φιλικό σου πρόσωπο φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα και χρειάζεται συμπαράσταση, κάτι που θα μειώσει τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογική προσπάθειας, από τη στιγμή όμως που νοιώθεις καλά με το να προσφέρεις, δεν τίθεται θέμα. Παράλληλα βέβαια,ο Δίας στον Σκορπιό σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Επιπλέον, ίσως δεις ή μάθεις κάτι ευχάριστο, ενώ ευνοούνται και τα ταξίδια.
Ερωτικά
Ένα άτομο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια μπορεί να σου κάνει μια «κρούση», αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να προχωρήσεις, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο μήπως από την άλλη πλευρά υποκρύπτεται κάποια σκοπιμότητα.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
 
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
 
ζώδια 1747856470927376385
item