Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Θεαματική ανατροπή.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά

Ο ενεργός Δίας συμβάλλει σε διακρίσεις, αλλά και επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα. Επιπλέον, γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι, πρόθυμοι να σου σταθούν, ακόμη κι αν δεν σε… ξέρουν! Σε αυτό, βέβαια, μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ, αν μοιραστείς τους προβληματισμούς σου, αφού η δημοσιοποίηση τους θα απλουστεύσει κατά πολύ και τη διαδικασία επίλυσής τους. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να πρωτοτυπήσεις και να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, που σήμερα είναι το κλειδί της επιτυχίας σου.

Ερωτικά
Πάνω που κόντευες να τα «βάψεις μαύρα», το σύμπαν σου αποδεικνύει ότι μάλλον υπερέβαλες. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ, αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σου, που αργά ή γρήγορα θα βρουν τον… στόχο τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα δεις να διαλύονται όλες οι «σκιές».


ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά

Ο ενεργός Δίας σε διευκολύνει στο να διαδόσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή μια επιμορφωτική δραστηριότητα. Αν μάλιστα ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», είναι πιο πιθανό να το βρεις στους… ξένους ή το εξωτερικό! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από τη συμπτωματική αποκάλυψη ενός μυστικού, ωστόσο, αν έχεις να κρύψεις κάτι, μάλλον δε θα τα καταφέρεις, οπότε είναι προτιμότερο να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα δημοσιοποιώντας το «λάθος» σου.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, είναι καλύτερα να ταξιδέψεις ή να «στοχεύσεις» προς ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό, αφού οι ερωτικές εμπειρίεςπου θα αποκομίσεις θα σε… αποζημιώσουν για τον κόπο σου! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την πλαισιώσεις με μια καλή παρέα φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση κάθε οικονομικού θέματος που σε απασχολεί κι αν ψάχνεις για χρηματοδότες, θα τους… βρεις! Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, ύστερα από τη μεσολάβηση ενός ισχυρού παράγοντα. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα σχετικά εξεζητημένο αντικείμενο, αλλά και να γνωρίσεις άτομα που ξεχωρίζουν για το ταλέντο ή τον τρόπο ζωής τους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως διαταραχθεί μια τρέχουσα φιλία σου.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση, το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να σου προσφέρει μια νέα ευκαιρία, που καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς, έστω κι αν αρχικά διαφαίνεται πως δεν παραπέμπει σε κάτι μόνιμο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε «παίξε» χωρίς να εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Όλα συνηγορούν σε μια διάκρισή σου ή σε ευκολίες που θα απλουστεύσουν κατά πολύ τη ζωή σου! Ίσως μάλιστα συναντήσεις ένα «σημαίνον» πρόσωπο, που ο λόγος του είναι καταλυτικός για τη θετική έκβαση μιας υπόθεσής σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα που ναι μεν σε «ξενίζουν», αλλά είναι εκείνα που κρατούν την τύχη σου στα χέρια τους. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να αποκαταστήσει κάθε «ζημιά» που έχει γίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε με μια ουσιώδη αλλαγή κλίματος είτε μέσα από μια νέα πρόταση.
Ερωτικά
Οι ευκαιρίες για κάτι νέο δε θα σου λείψουν, ίσως μάλιστα σου γίνει μια επίσημη πρόταση, όμως καλό είναι να «ξεμπερδέψεις» πρώτα με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από το πρόσφατο παρελθόν σου. Ακόμα, πρόσεξε μήπως μπλέξεις άθελά σου σε μια παράλληλη κατάσταση.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Την ίδια στιγμή που το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού αλλάζει τα δεδομένα στα εργασιακά σου, ο ενεργός Δίας φροντίζει, ώστε να έχεις στην απόλυτη διάθεσή σου εκείνες τις εναλλακτικές που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα. Μη διστάσεις, λοιπόν, να προβείς σε αλλαγές, ούτε να σε τρομάζει το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα και φορείς του εξωτερικού. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας φροντίζει για την οικογενειακή σου ευτυχία, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να περάσεις όμορφα και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα κόλλημά σου να στο στερήσει και πολύ περισσότερο σε απαγορεύσεις, που απορρέουν από άλλους. Βγες, λοιπόν, έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου και τα… υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Με τον ενεργό Δία να παραπέμπει σε ευχάριστες καταστάσεις, η ημέρα σου μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, ιδιαίτερα σε σχέση με επαφές ή μετακινήσεις που θα προσθέσουν «χρώμα» στη ζωή σου. Ίσως μάλιστα μάθεις κάτι που θα σε χαροποιήσει και θα αλλάξει «άρδην» το κλίμα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να εκπαιδευτείς σε μια τεχνική. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν «σημαίνουσες» εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου τίποτε πια δεν θα είναι ίδιο.
Ερωτικά
Το σεξαπίλ σου είναι ακαταμάχητο, αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επαφές σου με αγνώστους. Κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στην πρόκληση, μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέσα προφύλαξης. 

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε καλεί να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, επιλέγοντας να διασκεδάσεις κοντά σε δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα σου γίνει και μια πρόταση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου ή λάβεις μια έξτρα παροχή. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, καλείσαι να προσπεράσεις ταμπού και προκαταλήψεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού η… πηγή της ευτυχίας σου βρίσκεται εκεί που δε φαντάζεσαι και η όποια ανατροπή θα σου βγει σε καλό!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις άλματα για να συναντήσεις την ευτυχία σου ή ακόμα καλύτερα να έρθει να σε βρει εκείνη, με έναν μάλλον απροσδόκητο τρόπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια δυσάρεστη τροπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σου δίνει «πόντους» σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο, με συνέπεια πολλά από εκείνα που επιζητάς να γίνουν αβίαστα και γρήγορα, συχνά με την βοήθεια της τύχης. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ μπορεί να αποκτήσεις και κάτι που διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου, αλλά δεν έχεις παρά να συνταχθείς με το νέο καθεστώς, προσδοκώντας τα καλύτερα.
Ερωτικά
Δεν «σηκώνεις» πια περιορισμούς -που βέβαια μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν σε ενοχλούσαν- και δεν αποκλείεται να προκαλέσεις κάποιεςκαταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Πιθανόν, μάλιστα, να σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι, έστω και… κατά λάθος, έχεις επιλέξει σωστά!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Ο ενεργός Δίας συμβάλλει θετικά στα οικονομικά, αλλά και τα επαγγελματικά σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να… αφήσεις τον «φύλακα άγγελό» σου να δουλέψει για λογαριασμό σου! Επιπλέον, μην κρατάς κρυφές τις προθέσεις ή τους προβληματισμούς σου, αφού θα ωφεληθείς από την δημοσιοποίησή τους. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ιδιαίτερους ανθρώπους, που, παρά την «τρέλα» που κουβαλάνε, είναι εκείνοι τελικά που θα συμβάλλουν στην προώθηση των σχεδίων σου και την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την ζωή σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια ερωτική εμπειρία, που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις. Εννοείται, βέβαια, ότι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, όλα αυτά συνιστούν… πρόβλημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Όσο κι αν προσπαθείς να δυσκολέψεις τα πράγματα από μόνος/η σου, επιμένοντας δογματικά στις απόψεις σου, υπάρχουν δίπλα σου κάποια πρόσωπα πρόθυμα να σου προσφέρουν τις λύσεις που ζητάς «στο πιάτο»! Άφησε, λοιπόν, τον ενεργό Δία να σε… ευεργετήσει και ιδίως μην κλείνεις την πόρτα σε προτάσεις που θα σε ωφελήσουν. Επιπλέον, φαίνεται να γεννιέται μια σημαντική φιλία. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανούσε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, μπορεί όμως να προκαλέσει και μια οικογενειακή αναστάτωση «στα καλά καθούμενα».
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση έχεις τη δύναμη να… αναστήσεις ακόμη και πεθαμένους, πολύ περισσότερο, δε, τα συναισθήματα και την ερωτική σου διάθεση. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να τραβήξεις κοντά σου ένα πρόσωπο κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
ΓενικάΜε τον Δία και τον Ουρανό να «κάνουν παιχνίδι», αναμένεται, όχι μόνον να περάσεις καλά, αλλά και να συναντήσεις πολύ ενδιαφέροντα άτομα με ιδιαίτερες αναζητήσεις. Ίσως μάλιστα κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι ή συμμετάσχεις σε μια «πανηγυρική» εκδήλωση. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα, αν επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου κι αποφασίσεις να μοιραστείς με τους άλλους τις έγνοιες και τους προβληματισμούς σου. Παράλληλα, βέβαια μπορεί να μαθευτεί και κάτι προσωπικό, που θα προτιμούσες να μείνει κρυφό.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, κινδυνεύεις, ωστόσο, να παραμείνεις «κολλημένος/η» σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, που δεν σου «έκατσε»! Κι είναι πραγματικά κρίμα, αφού σου προσφέρονται πολύ αξιόλογες «εναλλακτικές», έστω και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
ΓενικάΟ ενεργός Δίας σε καλεί να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε κοινωνικές δράσεις ή ένα ταξίδι. Κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα… τερτίπια της, αποφεύγοντας να χαράξεις ένα αυστηρό πρόγραμμα! Επιπλέον, φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη σου δίνει μια χαρά από εκείνες που δεν έρχονται κάθε μέρα. Παράλληλα, στα οικονομικά σου τίποτα δεν εξελίσσεται όπως υπολόγιζες, αυτό όμως δεν είναι για κακό, οπότε έχε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.
Ερωτικά
Τα προσωπικά προβλήματα και οι ζωές των… άλλων ίσως απορροφήσουν σημαντικό μέρος του χρόνου σου. Όμως, αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στα ερωτικά σου, τότε το σύμπαν μπορεί να σε ανταμείψει με ένα απρόσμενο «δώρο», ιδιαίτερα αν «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 6500241071237068523
Σχόλια
item