Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Προ απροόπτου!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Όσο «καθώς πρέπει» κι αν δείχνει ένα πλαίσιο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, οι εγγενείς «ανωμαλίες» του βγαίνουν στην επιφάνεια! Αυτή ίσως είναι μια ενδιαφέρουσα διαπίστωσή σου, ύστερα από όσα «περίεργα» θα συμβούν σήμερα. Και βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα ήταν προς το συμφέρον σου να ενστερνιστείς τις νέες ιδέες και τα πρωτοποριακά σχήματα. Επιπλέον, μπορείς να αλλάξεις και την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη εξυπηρετεί άριστα τα σχέδιά σου για ταξίδια κι εκδρομές.
Ερωτικά
Αν προσδοκάς μια «νορμάλ» σχέση με ένα «νορμάλ» άτομο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα την έχεις, όσο κι αν προσπαθήσεις. Αντίθετα, μια «ασύμβατη» επιλογή σου, έχει πολύ καλύτερη τύχη ως προς την εξέλιξή της, γι’ αυτό απελευθέρωσε το μυαλό σου από προκαταλήψεις!ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως προβληματιστείς από σκαμπανεβάσματα, που όμως δεν θα έχουν συνέχεια. Κατά τα άλλα, σε σχέση με την επικοινωνιακή σου πολιτική, το πιο «σοφό» εκ μέρους σου θα ήταν να επιμείνεις στην διαφορετικότητά σου κι όχι να «στρογγυλέψεις» τα πράγματα, θεωρώντας λανθασμένα ότι έτσι θα έχεις μεγαλύτερη αποδοχή. Δώσε, λοιπόν, περισσότερο χώρο στην αλήθεια, την πρωτοτυπία και την πειραματική σου διάθεση, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα σε δικαιώσει, κόντρα σε κάθε λογική!
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να απαρνηθείς κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις προδιαγραφές σου, προκειμένου να κάνεις το χατίρι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και το κακό είναι ότι αν αρνηθείς να το πράξεις, τότε μπορεί να «σοκαριστείς» από την αντίδρασή του!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει ακόμη πιο κοινωνικό/η, κάτι που μπορείς να «εξαργυρώσεις» βελτιώνοντας τις δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό πιθανόν να σου στερήσει έσοδα που θεωρούσες ως δεδομένα, στον αντίποδα όμως σε καλεί να αναζητήσεις άλλες πηγές χρηματοδότησης κι εδώ δε θα πρέπει να «κολλήσεις» σε πεποιθήσεις ή πάγιες τακτικές, που ενδεχομένως να ισχύουν γενικά, όχι όμως σήμερα. Ίσα-ίσα κυνηγώντας την έκπληξη έχεις πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις τον σκοπό σου.
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται πλέον πιο ευνοϊκά απέναντί σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις, αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, ορμώμενος/η από μάλλον «εγκεφαλικά» κίνητρα. Η συνέχεια, μάλιστα, αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
#AstroDaily {13 Ιανουαρίου 2018} | Ανατροπή
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αναθεωρήσειςκι αλλαγές, πριν έρθουν εκείνες να σε συναντήσουν παρά τη θέλησή σου! Επιπλέον, επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ καλό είναι να θυμάσαι ότι μια «ήρεμη» κατάσταση μπορεί να γίνει «κόλαση» μέσα σε μια στιγμή ή το αντίθετο, μια θεωρητικά δύσκολη υπόθεση να εξελιχθεί απρόσμενα θετικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από εργασίες, χωρίς όμως να υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού το πρόβλημα καιροφυλακτεί!
Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει μια μεγάλη και αμφίδρομη δυσκολία στο συντονισμό των επιθυμιών σου με εκείνες των άλλων, αφού ακόμη κι αν αλλάζεις διαρκώς τακτική, θα πέφτεις πάνω σε αντιθέσεις και «κόντρες». Γι’ αυτό αν θες κάποιον/α, απλά… αδιαφόρησε!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο παιχνιδιάρη/α και «θεατράλε», φέρνοντας επιπλέον κοινό! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό πιθανόν να διαταράξει την πορεία των εργασιακών σου σχέσεων, ιδιαίτερα αν δείξεις μια «δυσκαμψία» απέναντι σε ιδέες, που δείχνουν μεν ανεδαφικές ή «τρελές», αλλά, όπως θα αποδειχθεί στην πράξη, δεν είναι! Στον αντίποδα, μπορείς να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές, ώστε να γίνει πιο λειτουργική η δουλειά σου, έστω κι αν αυτές αντιβαίνουν κάποιους κανόνες ή έχουν ριζοσπαστικό χαρακτήρα.
Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει κι αν είσαι μόνος/η, ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση, η οποία, μάλιστα, πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αναστατώσει το οικογενειακό σου περιβάλλον, πρόκειται όμως για κάτι προσωρινό, οπότε κάνε υπομονή! Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό διαμορφώνει μια «ασυνήθιστη» πραγματικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις ανάλογα τις κινήσεις, αλλά και την ψυχολογία σου. Παρόμοιες καταστάσεις προμηνύονται και στα οικονομικά σου, όπου αναμένονται τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ερωτικά
Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που δε συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται, τουλάχιστον με τους «κλασικούς» όρους μιας δέσμευσης!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
ενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, οι διπλωματικές αρετές σου θα πάνε στράφι μπροστά στις ακρότητες, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας αλλόκοτης ή ανεξήγητης αντίδρασης, που απλά δεν έχει λογική! Αντίθετα, το παράδοξο είναι ότι μπορεί να βρεις κατανόηση και συμπαράσταση από κάποιους «ξένους» ή από ένα άτομο που μέχρι χθες ήσασταν «στα μαχαίρια». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με εμφανή, ωστόσο, την έλλειψη σχεδίου και προγραμματισμού.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι αναζητάς κάτι το διαφορετικό, ίσως ήρθε η στιγμή να το βιώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι πρόθυμος/η να «σπάσεις» ταμπού και να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις πριν «καεί».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη ανακινεί οικονομικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να ενισχύσει και την καταναλωτική σου διάθεση. Παράλληλα, σε μια ημέρα που η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία έχουν τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να αναδείξεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου. Αντίθετα, αν κινηθείς πάνω σε «κλισέ», το πιθανότερο είναι να μην έχεις τις θετικές αντιδράσεις που περιμένεις, αλλά να «τα ακούσεις» κι από πάνω! Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα συμβάλλει σε αποκαλύψεις, αλλά κι ένα ξαφνικό ταξίδι.
Ερωτικά
Δεν σου είναι βέβαια εύκολο να κατανοείς συμπεριφορές που κινούνται έξω από τα όρια, ιδιαίτερα αν αυτό «θίγει» τα προσωπικά σου. Πριν όμως αρχίσεις να εξοργίζεσαι, σκέψου μήπως τελικά αυτός ήταν κι ο σκοπός της πρόκλησης, να εκθέσει, δηλαδή, τις αδυναμίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει κοινωνό ποικίλων καταστάσεων, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως τελικά τα κάνεις πραγματικά «σαλάτα» με τις συναισθηματικές παλινδρομήσεις σου! Κατά τα άλλα, υποτίθεται ότι οι «δικοί σου» άνθρωποι θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα σου σταθούν, είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά, σήμερα όμως είναι πιθανότερο να σε συνδράμουν άτομα, με τα οποία δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο. Μην… πτοείσαι όμως, αφού υπό το καθεστώς ενός τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού κάτι τέτοιο κρίνεται ως φυσιολογικό!
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, ίσως μάλιστα βιώσεις κάτι πολύ δυνατό. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόσεξε μήπως κάνεις κινήσεις, που θα επιφέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να «βγάζει τη γλώσσα» σε κανόνες και στατιστικές δε σου μένει παρά μόνο μια λύση: Να επιλέξεις την πιο «απίθανη» εκδοχή ή να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει για τις «αιρετικές» επιλογές του, αφού μια τέτοια επαφή είναι που θα σε βοηθήσει να πας ψηλότερα. Επιπλέον, καλείσαι να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση, υιοθετώντας μια ασυνήθιστη «γραμμή». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Η γοητεία σου είναι δεδομένη, μπορεί όμως να αποδειχθεί και μεγάλη παγίδα, φέρνοντάς σε κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε γιατί θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς είτε επειδή έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
#AstroDaily {13 Ιανουαρίου 2018} | Αποκαλύψεις
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να έχεις μια συνάντηση, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα δώσει μια άλλη προοπτική στα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά, βγάζοντας στην επιφάνεια μυστικά που ίσως σε σοκάρουν, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να έχεις μια «καθαρή» εικόνα για τα πράγματα, παρά να τρέφεις ψευδαισθήσεις. Επιπλέον, σε καλεί να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή μέθοδο σχετική με την υγεία ή τη διατροφήσου.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να κινηθείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι μάλλον απίθανο να εκπληρωθεί, αφού παντού παραμονεύουν οι «καλοθελητές». Καλύτερα, λοιπόν, να δράσεις ανοικτά, έστω κι αν από κάποιους/ες θεωρηθεί ότι «προκαλείς την τύχη σου»!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις μια σειρά από ζητήματα, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολο είναι να έχεις ένα απροσδόκητο έσοδο, άλλο τόσο είναι να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε αγορές ειδών που δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά εξυπηρετούν μια ιδιοτροπία σου. Επιπλέον, διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, για την ώρα όμως σου «τυχαίνουν» όσοι/ες έχουν κάτι το σπάνιο ή το διαφορετικό.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά κι ίσως να περάσεις πολύ όμορφα, αλλά από την στιγμή που θα δεις το θέμα σοβαρά, κάτι θα… χαλάσει! Άσε, λοιπόν, τα πράγματα πιο ελεύθερα.
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5325131393472613727
Σχόλια
item