«Άδειασε» το ΥΠΟΙΚ την Ράνια Αντωνοπούλου για τις 12 δόσεις «Άδειασε» το ΥΠΟΙΚ την Ράνια Αντωνοπούλου για τις 12 δόσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Άδειασε» το ΥΠΟΙΚ την Ράνια Αντωνοπούλου για τις 12 δόσεις

«Άδειασε» το ΥΠΟΙΚ την Ράνια Αντωνοπούλου για τις 12 δόσεις

Σαφείς αποστάσεις κράτησαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών από τις εξαγγελίες της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ράνιας Αντωνοπούλου για 12 δόσεις στην εφορία. Σύμφωνα δε με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών το μέτρο δεν εξετάζεται.
«Τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου για την πληρωμή φόρων σε 12 δόσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα  ανέφεραν χαρακτηριστικά από την πλατεία Συντάγματος, την ώρα που η υπουργός έλεγε πως το οικονομικό επιτελείο έχει εκπονήσει σχετική μελέτη, τα συμπεράσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά μέσα στον Ιανουάριο.
Το υπουργείο Οικονομικών, βέβαια, τόνιζαν οι πηγέρς της πλατείας Συντάγματος, εξετάζει διαρκώς μέτρα και ρυθμίσεις που αποσκοπούν στην είσπραξη των φόρων με τρόπο που να διασφαλίζεται και η οικονομική βιωσιμότητα επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων. 

«Πρόσφατο παράδειγμα η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση των οφειλών έως 50.000 ευρώ στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού» προσέθεταν. 
Epirusblog Gr
5 of 5
«Άδειασε» το ΥΠΟΙΚ την Ράνια Αντωνοπούλου για τις 12 δόσεις
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4127626019487914914
Σχόλια
item