Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Πρώτα το καθήκον.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κάνεις την ανάγκη φιλοτιμία και να υπομείνεις πρόσωπα ή καταστάσεις. Αυτό, βέβαια, μπορεί να «μετρήσει» θετικά στην περίπτωση που δώσεις λύση σε προβλήματα, βοηθώντας τους άλλους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δείχνει άδικο το να φορτώνεσαι με ευθύνες που δε σου αναλογούν κι ίσως τελικά θα έπρεπε να θέσεις τα όριά σου, πριν σε «καβαλήσουν». Επιπλέον, είναι σκόπιμο να επιδείξεις πρακτικό πνεύμα, φροντίζοντας πρωτίστως για την καταγραφή των δεδομένων και την προετοιμασία ενός εγχειρήματός σου.
Ερωτικά
Είτε λόγω της «πεσμένης» διάθεσής σου είτε εξ αιτίας κάποιων έκτακτων περιστατικών που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, κάθε τι ερωτικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα μέχρι… νεωτέρας!

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις και καθήκοντα, δίνοντας στην Παρασκευή σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα. Μάλιστα, είτε πρόκειται για τη διεκπεραίωση χρονοβόρων υποθέσεων είτε για μια εξυπηρέτηση ενός τρίτου προσώπου, θα πρέπει να αναλάβεις εσύ το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ψυχαγωγικού χαρακτήρα ή δεν έχεις τα απαραίτητα έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα συστήνεται για διαβάσματα και μελέτες.
Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός «τρίτου» προσώπου στα ερωτικά σου, δίκην «συμβουλάτορα», μπορεί να υποκρύπτει ένα ενδιαφέρον για σένα από την πλευρά του/της, καλό είναι όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις, μέχρι να διαπιστώσεις «τι καπνό φουμάρει»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να απαλλαγείς από ό,τι δε χρειάζεσαι και να αρκεστείς στα απολύτως αναγκαία, περιορίζοντας τις ορέξεις και τις αγορές σου. Αν, μάλιστα, σου ζητήσουν δανεικά, καλό είναι να αρνηθείς ευγενικά, αφού δύσκολα θα τα πάρεις πίσω, με κίνδυνο να χαλάσεις και τις σχέσεις σου. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στη διατροφή σου, ιδιαίτερα αν γευματίσεις ή δειπνήσεις έξω. Όσο για τη διασκέδασή σου, φαίνεται να υποχωρεί υπέρ κάποιων καθηκόντων ή υποχρεώσεων που περνάνε σε πρώτο πλάνο στη ζωή σου.
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο ήδη δεσμευμένο ή... αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και σε μια τέτοια περίπτωση, πριν αποφασίσεις οριστικά για το τι θα πράξεις, θα πρέπει να «ακούσεις» κι αυτό που λέει η καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να υιοθετήσεις ένα μάλλον συντηρητικό κώδικα συμπεριφοράς και να μην αγνοήσεις τις τυπικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, σε προτρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα των άλλων, που είτε επιδιώκουν να… σου κάνουν τη ζωή δύσκολη είτε βασανίζονται από προβλήματα και χρειάζονται τη συμπαράστασή σου. Επιπλέον, αν σε καλέσουν κάπου, το πιθανότερο είναι να πλήξεις. Όπως κι αν έχει, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σου φαίνεται να μπαίνουν στο περιθώριο, την ίδια στιγμή που τα καθήκοντά σου αυξάνονται.
Ερωτικά
Είναι πιθανό να προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες στους άλλους, βοηθώντας τους να καταλάβουν τι ακριβώς «παίζεται» στην προσωπική τους ζωή. Όμως, στα δικά σου θέματα δεν έχεις μια τόσο καθαρή ματιά και μπορεί εύκολα να λαθέψεις!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις διατροφικές και άλλες συνήθειες που σε βλάπτουν. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις ή καθήκοντα που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Ωστόσο, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην προετοιμασία ενός εγχειρήματος, γνωρίζοντας ότι «αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»! Επιπλέον, στη δουλειά σου μπορεί να μπλοκάρει μια εξέλιξη ή να δοκιμαστείς από τεχνικές βλάβες που θα σε αναγκάσουν να κάνεις πράγματα με τον δύσκολο τρόπο.
Ερωτικά
Κάποιες «αναποδιές» της καθημερινότητας μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή για να διαπιστώσεις ποιος/α νοιάζεται για σένα και ποιος/α όχι. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι αυτό το ενδιαφέρον δεν είναι απαραίτητα ερωτικό, αλλά κυρίως ανθρώπινο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου, ίσως στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ περιορισμοί τίθενται και στην… τύχη σου ή στις κάθε είδους ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εκτός κι αν πρόκειται για παιχνίδια επιμορφωτικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Βέβαια, το να έρθεις αντιμέτωπος/η με την σκληρή πραγματικότητα δεν είναι κάτι καινούριο για σένα, ίσα-ίσα μάλιστα που το ρεαλιστικό πνεύμα σου θα βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι αδυνατούν να το πράξουν ή δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλείσαι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπό σου, που μάλλον περνά δύσκολες ώρες. Όσο για τις νέες γνωριμίες, είναι σκόπιμο να τις βάλεις στο «ψυγείο», αφού δεν έχουν να σου δώσουν τίποτε άλλο, πέρα από μπελάδες και προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να δώσεις λύση σε χρόνια προβλήματαπου σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, σήμερα δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να δεχθείς κόσμο στον χώρο σου, αφού θα κουραστείς και θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς ενδεχομένως να ακούσεις ένα «ευχαριστώ». Ίσως όμως να έχεις κι εσύ τις δικές σου ευθύνες, ιδιαίτερα αν δώσεις το δικαίωμα σε κάποιους/ες να νομίζουν ότι μπορούν να σε εκμεταλλεύονται εσαεί. Παράλληλα βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να «ξεσκαρτάρεις» υλικό με τη βοήθεια του… παλιατζή!
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται κυρίως για την αξιολόγηση προσώπων ή καταστάσεων που δείχνουν να «χωλαίνουν». Καλό είναι βέβαια να κάνεις και την αυτοκριτική σου σε σχέση με τον χειρισμό ενός θέματος που από την πλευρά σου ήταν μάλλον επιπόλαιος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου ενδέχεται να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, μπορεί όμως απλά να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις ή τεχνικά προβλήματα που δεν θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις και να χαρείς την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ίσως αναδείξει τις δυσκολίες που περνά ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μελετήσεις, να μάθεις μια τεχνική και να εφαρμόσεις στην πράξη μικρές πρακτικές συμβουλές στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή «εμπλοκές» με συγγενείς ή γνωστούς/ες, που έχουν την άποψή τους για τα τεκταινόμενα. Όμως η σχέση είναι δική σου κι όχι δική τους, οπότε… άσε τους να λένε και πράξε όπως νιώθεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου δεν ευνοεί οικονομικά «ανοίγματα» κι αν σου μπει η ιδέα να  επενδύσεις τα χρήματά σου ή να κάνεις μια σημαντική αγορά, καλύτερα να το… ξεχάσεις! Ίσως μάλιστα να προκύψει μια έκτακτη υποχρέωση που θα σε «προσγειώσει» στην πραγματικότητα. Αντίθετα, αν θελήσεις να πουλήσεις ή να «ξεφορτωθείς» κάτι, το πιθανότερο είναι να γίνει το θέλημά σου και μάλιστα με επωφελή για σένα κατάληξη. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να καταγράψεις κέρδη και ζημιές, προβαίνοντας στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις.
Ερωτικά
Κάτι «δυνατό», όσο και «κρυφό» είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σου και το ότι θα επωμιστείς το όποιο κόστος. Αν όμως αφορά στο ταίρι σου, τότε αναμένονται «φουρτούνες»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου στο ζώδιό σου καλείσαι να αναλάβεις καθήκοντα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, περιορίζοντας κατ’ ανάγκη τις λοιπές βλέψεις σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «φορτωθείς» με ευθύνες ή υποχρεώσεις άλλων, κρίνοντας ότι έχουν βασικές ανεπάρκειες, το σωστό όμως θα ήταν να βάλεις τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, τονίζοντας τις εκάστοτε ευθύνες του. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από τις αρθρώσεις σου ή να «καταληφθείς» από μια μελαγχολία ή απογοήτευση, είτε υπάρχει αντικειμενικός λόγος είτε όχι.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και η προτίμησή σου στις «σίγουρες» λύσειςμπορούν να γίνουν το «όχημα» μιας σημαντικής προσωπικής επιτυχίας, αρκεί να διώξεις από μέσα σου οτιδήποτε το ενοχικό. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, είτε δικά σου είτε ενός προσφιλούς σου προσώπου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να χρειαστεί να επιβληθούν κάποιοι αναγκαίοι περιορισμοί. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για ενδεχόμενες προσβολές, αλλά και για εκείνα που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, στη δουλειά σου οφείλεις να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στην τακτοποίηση ζητημάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αφήνοντας τα «μεγάλα σχέδια» για αργότερα.
Ερωτικά
Με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν, είναι κάπως δύσκολο να επικεντρωθείς σε συναισθηματικά θέματα κι αν κάποιος/α δίπλα σου επιμένει να ασχολείται με αυτά, δώσε του να καταλάβει ότι… «κάθε πράγμα στην ώρα του»!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
#AstroDaily {12 Ιανουαρίου 2018} | Συμπαράσταση
Γενικά
Κατ’ αρχάς, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου δεν ενδείκνυται για συλλογικές δράσεις, καθώς κάποιοι/ες θα εκμεταλλευτούν το φιλότιμό σου προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να βγεις με φίλους/ες για να «ξεσκάσεις», μάλλον το αντίθετο θα συμβεί τελικά, αφού θα «πήξεις» στα προβλήματα! Με τα δικά σου όμως ποιος/α και πότε θα ασχοληθεί; Βάλε τα όριά σου, λοιπόν, ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα που συνηθίζουν να επαναλαμβάνουν τα σφάλματά τους, έχοντας καλομάθει στη βοήθειά σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην δανείσεις χρήματα, αφού δεν θα σου επιστραφούν.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να κατασταλάξεις σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητεςμιας σχέσης, που ενδεχομένως να ξεκίνησε ως «πολλά υποσχόμενη», αλλά στην πορεία έδειξε τις αδυναμίες της. Ωστόσο, μην απογοητεύεσαι, αφού θα έρθουν και καλύτερες μέρες.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 8324241439718571569
Σχόλια
item