Δεν κοιμάσαι εύκολα το βράδυ; ΔΕΙΤΕ 10 απλούς τρόπους για να έχεις τον ύπνο στο… τσεπακι!!!! Δεν κοιμάσαι εύκολα το βράδυ; ΔΕΙΤΕ 10 απλούς τρόπους για να έχεις τον ύπνο στο… τσεπακι!!!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δεν κοιμάσαι εύκολα το βράδυ; ΔΕΙΤΕ 10 απλούς τρόπους για να έχεις τον ύπνο στο… τσεπακι!!!!

Δεν κοιμάσαι εύκολα το βράδυ; ΔΕΙΤΕ 10 απλούς τρόπους για να έχεις τον ύπνο στο… τσεπακι!!!!
Αυτοί είναι 10 απλοί τρόποι για να κοιμηθείτε εύκολα!

1: Πάρτε ένα χαρτί, ένα λάπτοπ, μια γραφομηχανή και γράψτε ό,τι αηδία σας κατεβαίνει στο κεφάλι. Μη σας νοιάζουν τα ορθογραφικά και η σύνταξη του κειμένου. Είναι ένας απίστευτος τρόπος να ηρεμήσετε και ας μην το πιστεύετε.

2: Καλή θα ήταν να υιοθετήσετε μια ρουτίνα, δηλαδή: κοιμάμαι κάθε βράδυ στις 11 και ξυπνάω στις 9 το πρωί. Το σώμα συνηθίζει σε αυτή την ρουτίνα και η πρωινή ταλαιπωρία που νιώθουμε συνήθως παύει να υπάρχει. Think about it.

3: Όχι άλλοι ύπνοι κατά την διάρκεια της μέρας. Άμα γυρνάτε σπίτι το μεσημέρι και θέλετε μόνο να κοιμηθείτε, σας προτείνω να κρατηθείτε, πιείτε ένα καφεδάκι ή πηγαίνετε 
μια βόλτα. Υπομονή μέχρι το βράδυ να κοιμηθείτε μια και καλή και να το απολαύσετε!

4: Γλαρώστε από το φαΐ. Δεν ξέρετε πως γίνεται αυτό; Φάτε πολύ, θα ηρεμήσετε και απλά θα θέλετε να αράξετε και εκεί που θα είστε αραχτοί, θα σας πάρει ο ύπνος!

5: Το γαλατάκι σας το ήπιατε; Όχι; Να το πιείτε! Μια ζεστή σοκολάτα θα σας ηρεμήσει και είναι και εναλλακτική λύση για να μην φάτε σαν ζώα το βράδυ που πέφτει ο μεταβολισμός. Αν δεν γουστάρετε το γάλα, ένα τσάι θα κάνει την ίδια δουλειά.

6: Το απόλυτο βέβαια, είναι ένα ζεστό μπανάκι. Πάρτε τον χρόνο σας στην ντουζιέρα και ηρεμήστε. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο χαλαρωτικό. Επίσης, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η καθαριότητα είναι χαλαρωτική.

7: Αλλάξτε τον τρόπο που πέφτετε και προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Τέτοιες μικρούλες αλλαγές ίσως να σας φαίνονται χαζές, αλλά βοηθάνε. Όταν κοιμόμαστε με τον ίδιο τρόπο συνέχεια, αρχίζουμε να νιώθουμε άβολα με τον ίδιο μας τον εαυτό.

8: Στην περίπτωση που είχατε την πιο πιεστική και δύσκολη μέρα, πιεστείτε λίγο παραπάνω και κλάψτε. Το κλάμα είναι απίστευτος τρόπος εκτόνωσης ενέργειας. Λίγο ακραίο από την άλλη να κλαίτε μόνοι σας, αλλά βοηθάει, οπότε… καληνύχτα!

9: Γδυθείτε επιτέλους! Η ελευθερία και η άνεση που θα νιώσετε θα είναι απίστευτη, σας το εγγυώμαι. Ο γυμνισμός είναι απίστευτος, όχι δημόσια βέβαια, θα σας συλλάβουν.

10: Τώρα, αν όλα αυτά δεν σας βοήθησαν, σηκωθείτε γυμνοί, φρεσκολουσμένοι, κλαμένοι, φαγωμένοι και σερβίρετε στον εαυτό σας ένα ποτάκι. Το ξέρετε ότι το αλκοόλ μας χαλαρώνει, δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Δεν κοιμάσαι εύκολα το βράδυ; ΔΕΙΤΕ 10 απλούς τρόπους για να έχεις τον ύπνο στο… τσεπακι!!!!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6423384601085341631
Σχόλια
item