Στην 1η ΤΑΞΑΣ και στο 307 ΠΕΒ ο Α/ΓΕΣ …Η Αναβάθμιση της Α.Σ έρχεται!

Στην 1η ΤΑΞΑΣ και στο 307 ΠΕΒ ο Α/ΓΕΣ …Η Αναβάθμιση της Α.Σ έρχεται!
Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την 1η ΤΑΞΑΣ και το 307 ΠΕΒ (πρώην 307 ΤΣΥΑΥ), στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας….‘Όπως και προαναφέραμε !
Ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, καθώς και για τις δράσεις για τις οποίες το προσωπικό αισθάνεται υπερήφανο.
Ο Αρχηγός του ΓΕΣ  απέδωσε τα  Εύσημα στο Προσωπικό και συνεχάρη:
– Το προσωπικό της 1ης ΤΑΞΑΣ, διότι κατά το έτος 2017 παρουσίασε ανεκτίμητο έργο, τόσο στον επιχειρησιακό τομέα, όσο και στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς.
Στον επιχειρησιακό τομέα, η 1η ΤΑΞΑΣ συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία σε πλήθος απαιτητικών ασκήσεων στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό της Χώρας.
Ταυτόχρονα, στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, εκτέλεσε εκτός όλων των άλλων και 459 αεροδιακομιδές ασθενών και 1.406 ρίψεις αεροπυρόσβεσης. 
– Το προσωπικό του 307 ΠΕΒ, διότι κατά το έτος 2017, εργάσθηκε με μεθοδικότητα, απαράμιλλο ζήλο και ευσυνειδησία, με αποτέλεσμα να διασφαλίσει και να διατηρήσει σε υψηλότατο επίπεδο τους δείκτες παραγωγής και διαθεσιμότητας των αεροπορικών μέσων του Στρατού Ξηράς. 
Να επισημάνουμε εδώ οτι το προσωπικό του 307 ΠΕΒ ετοιμάζεται τις επόμενες εβδομάδες να παραδώσει ένα ακόμη ελικόπτερο στο Πολεμικό Ναυτικό το 4ο στη Σειρά, μετά απο το επιτυχημένο (OVER ALL) …
Στην ΕΑΒ τι κάνουν οι Τεχνικοί και Διοικητικοί ακόμη ψάχνουν Ανταλλακτικά; … Η Αναβάθμιση της Αεροπορίας Στρατού  σε όλους τους  Τομείς έρχεται  και  μάλιστα θα είναι σημαντικότατη!
http://veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Στην 1η ΤΑΞΑΣ και στο 307 ΠΕΒ ο Α/ΓΕΣ …Η Αναβάθμιση της Α.Σ έρχεται!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 399699962903051380
item