Εξαιρετικά περίεργο εισερχόμενο σήμα ραντάρ καταγράφηκε πάνω από την Washington DC. (vid)

Εξαιρετικά περίεργο εισερχόμενο σήμα ραντάρ καταγράφηκε πάνω από την Washington DC. (vid)
Ένα μυστήριο εισερχόμενο σήμα ραντάρ εντοπίστηκε στην ατμόσφαιρα μας στις 2 Δεκεμβρίου 2017 με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας για την ανίχνευση της εισόδου των πυροβόλων όπλων στην ατμόσφαιρα της Γης - Live Meteors. 

Έτσι, για εκείνους που δεν ξέρουν, αυτός ο ιστότοπος παίρνει τα δεδομένα του χρησιμοποιώντας ραδιοφωνικά δέκτες για να πάρει ραδιοφωνικά σήματα που αναστέλλονται από τους εισερχόμενους μετεωρίτες / μετεωρίτες. 

Συνήθως, όταν αποσυντίθενται στην ατμόσφαιρά μας, οι διαστημικοί βράχοι προκαλούν μόνο στιγμιαίο "θόρυβο", που μεταφράζεται σε σύντομη έκρηξη στην κάτω οθόνη.

Τι συμβαίνει; Υπάρχει κάτι κοντά σε μία από τις κεραίες που εκπέμπουν αυτή τη συχνότητα; Ή μήπως είναι αυτό το παρατεταμένο σ
μα απόδειξη ενός τεράστιου συνεχούς συστήματος; Nemesis, Nibiru; 
Και είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει ιδέα για το σήμα που μεταδίδεται στο παρακάτω βίντεο:



Ο ανιχνευτής μετεωριτών στο LIVEMETEORS.com βρίσκεται στην Ουάσιγκτον DC και η [...] δείχνει προς το παρόν την κεραία Yagi σε τηλεοπτικό πύργο στον Καναδά που εκπέμπει στην αναλογική τηλεόραση του καναλιού 3, περίπου στα 61.260 MHz, που βρίσκεται πιθανώς στο Timmins, ON. Ο δέκτης είναι RTL / SDR και το λογισμικό είναι SDR # [...].

Εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός ότι ο αισθητήρας του μετεωρίτη δεν ανίχνευσε αντικείμενα που να εισέρχονται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, αλλά ένα σήμα και ήχο που διαρκεί επί 2 λεπτά.

Ένα τέτοιο μακρύ σήμα δεν μπορεί να είναι μετεωρίτης ή ηχώ από την είσοδό του στην ατμόσφαιρα. Είναι σαφώς κάτι άλλο.

Τα ραδιοκύματα UHF διαδίδονται μερικές φορές στο Sporadic E, μια ασυνήθιστη μορφή ραδιοπαράδοσης που χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά της ιονόσφαιρας της Γης. Το σποραδικό Ε είναι ένα μη φυσιολογικό γεγονός, που κορυφώνεται προβλέψιμα το καλοκαίρι και επίσης γύρω από το χειμερινό ηλιοστάσιο και στα δύο ημισφαίρια.

Έτσι, αν δεν ήταν "σποραδικό Ε", τότε τι προκάλεσε τα μυστηριώδη περίεργα ραδιοσήματα; Είναι μόνο ένα είδος παρεμβολής στην κεραία; Ή είναι αυτό το συνεχές σήμα απόδειξη ότι κάτι μεγάλο έχει εισέλθει στην ανώτερη ατμόσφαιρα μας, και αυτό το τεράστιο αντικείμενο έχει περάσει από την ατμόσφαιρά μας πολύ αργά.
epirusblog.gr
5 of 5
Εξαιρετικά περίεργο εισερχόμενο σήμα ραντάρ καταγράφηκε πάνω από την Washington DC. (vid)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 3699049582395482707
item