Γιάννενα: To…παραμύθι επιτέλους αρχίζει στα «Ασημένια Χριστούγεννα»!

Γιάννενα: To…παραμύθι επιτέλους αρχίζει στα «Ασημένια Χριστούγεννα»!

Ανοίγουν αύριο τις πύλες τους στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων.

Μία φαντασμαγορική τελετή εγκαινίων το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο σόου και πρωταγωνιστές τους ΟΝΑΡ Ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσει το… παραμύθι στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, που φέτος μεταμορφώνεται σε μία πόλη φτιαγμένη από ασήμι και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να την ανακαλύψουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές γιορτινής χαράς, δημιουργικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον. 

Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» ανοίγουν επίσημα αυτή την Παρασκευή τις πύλες τους και υπόσχονται σε όλους όσους τα επισκεφτούν ένα παραμυθένιο ταξίδι γεμάτο γιορτινές εκπλήξεις, με… ξεναγούς ξωτικά, ξυλοπόδαρους, μάγους, ταχυδακτυλουργούς, παραμυθάδες, γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και τον ίδιο τον Άη Βασίλη! 

Τα επίσημα εγκαίνια του γιορτινού θεματικού χωριού στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων θα γίνουν το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου και προβλέπονται φαντασμαγορικά! 

Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» θ’ αρχίσουν να ξετυλίγουν το παραμύθι τους από τις 18.30, σε μία τελετή με ξεχωριστό ρυθμό και χρώμα. Στις 19.00 η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών θα ταξιδέψει το κοινό στο κλίμα των ημερών παίζοντας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. 

Στις 19.30 εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων θα χαιρετίσει τον κόσμο και τα «Ασημένια Χριστούγεννα», ενώ η εκδήλωση θα κορυφωθεί στις 20.00 με συναυλία των μοναδικών ΟΝΑΡ. Τη συναυλία θα ανοίξει με τις μουσικές της η γνωστή Γιαννιώτικη μπάντα των Macondo.

epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: To…παραμύθι επιτέλους αρχίζει στα «Ασημένια Χριστούγεννα»!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3250303728574670466
item