Η Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε μια εγκυμονούσα θαυμάστριά της που ήταν άστεγη! Η Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε μια εγκυμονούσα θαυμάστριά της που ήταν άστεγη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε μια εγκυμονούσα θαυμάστριά της που ήταν άστεγη!

Η Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε μια εγκυμονούσα θαυμάστριά της που ήταν άστεγη!
Η Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε μια θαυμάστριά της, που ήταν έγκυος και άστεγη και την κίνηση αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια η γυναίκα, κοινοποιώντας την συγκινητική ιστορία στο app της τραγουδίστριας.
Η Stephanie, όπως ονομάζεται η νεαρή γυναίκα, αποκάλυψε τα όσα έκανε για εκείνη η Taylor Swift στο «The Swift Life», μια εφαρμογή σχεδιασμένη να δίνει τους θαυμαστές της πρόσβαση σε αποκλειστικές φωτογραφίες, βίντεο ενώ λειτουργεί και ως πλατφόρμα επικοινωνίας για να συνομιλούν μεταξύ τους και μαζί της οι φαν. 

«Σκεφτόμουν πολύ καιρό να δημοσιοποιήσω αυτήν την ιστορία. Τελικά αποφάσισα να σας πω όλα όσα έκανε για μένα η Taylor Swift εκείνη τη νύχτα. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζετε είναι πως για τους 8 μήνες της εγκυμοσύνης μου υπήρξα άστεγη. 
Για να μην τα πολυλογώ, το πρώτο μας διαμέρισμα χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας και χάσαμε τα πάντα.
Και σαν να μην φτάνει αυτό, εκείνη την περίοδο ο Μάθιου έχασε και την δουλειά του», έγραψε η Stephanie, εξηγώντας στη συνέχεια πως η μητέρα της ήταν εκείνη που επικοινώνησε με την Taylor. 
«Η μητέρα μου το είπε στην Taylor και απλώς της ζήτησε να με κάνει να νιώσω λίγο ξεχωριστή σε μια συναυλία της στο Μάντσεστερ, που εγώ είχα σκοπό να πάω. Μετά το σόου η Taylor μας πήρε πίσω στο καμαρίνι της κι εκεί μου είπε, " Stephanie, είσαι στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και ποτέ δεν μου ζήτησες τίποτα. Θα μπορούσες να μου μιλήσεις και να σε βοηθήσω. Αλλά δεν το έκανες. Η μαμά σου μου είπε...".
Μετά μου είπε πως ήθελε να μου επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου. Εκείνο που έκανε στην πραγματικότητα ήταν να μας βοηθήσει να αγοράσουμε ένα σπίτι και όσα χρειαζόμουν για το μωρό μου. 
Μου είπε, "Θέλω να μπορείς να απολαύσεις την κορούλα σου, να μην έχεις να ανησυχείς για όλα αυτά"», συνεχίζει στο μήνυμά της η Stephanie, που μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια. 
«Εκείνη τη νύχτα μου έδωσε ένα χέρι βοηθείας και με σήκωσε από το έδαφος. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εδώ και 12 χρόνια», καταλήγει στην ανάρτησή της η Stephanie.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε μια εγκυμονούσα θαυμάστριά της που ήταν άστεγη!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3825293360941131354
Σχόλια
item