Το μίνι χρυσό φόρεμα της Ζυγούλη και το styling που λατρέψαμε! Το μίνι χρυσό φόρεμα της Ζυγούλη και το styling που λατρέψαμε! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το μίνι χρυσό φόρεμα της Ζυγούλη και το styling που λατρέψαμε!

Το μίνι χρυσό φόρεμα της Ζυγούλη και το styling που λατρέψαμε!
Κάτια μου, κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Όπως κι εσείς φυσικά, όταν είδατε την εικόνα σας στον καθρέφτη!
Και δεν είναι μόνο η πλήρως ακομπλεξάριστη πόζα σας - φτου σκόρδα παιδιά γιατί είσαστε μακράν ΤΟ ζευγάρι- είναι και το γενικότερο styling και η επιλογή του ρούχου της Κάτιας Ζυγούλη για την πρεμιέρα του, συζύγου, Σάκη Ρουβά. 
Όχι, οτι δεν μας αρέσει και στις πιο -τις λες και- συντηρητικές για την ηλικία της ενδυματολογικές επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της. Και η αλήθεια είναι πως και σακί να βάλει πάνω της και πάλι κούκλα θα είναι με αυτό το κορμί και αυτό το σώμα και μάλιστα μετά από 4 παιδιά! 
Όμως, το παραδεχόμαστε η πιο glam-rock εκδοχή της, της πάει απεριόριστα. Δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν το λέμε εμείς... Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Το μίνι χρυσό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη που επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα του Σάκη στο Estate, σε συνδυασμό με το δερμάτινο κολάν, το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα και το σωστό μακιγιάζ για βραδινή έξοδο, την έκαναν απλά ακαταμάχητη. Αμφιβάλλετε; Δείτε τις φωτογραφίες!
Epirusblog Gr
5 of 5
Το μίνι χρυσό φόρεμα της Ζυγούλη και το styling που λατρέψαμε!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2958511974811555078
Σχόλια
item