Μαρία Κορινθίου: Το “χακάρισμα” στα social media, η σκληρή κριτική και η καθημερινότητα μετά από όλα αυτά! Μαρία Κορινθίου: Το “χακάρισμα” στα social media, η σκληρή κριτική και η καθημερινότητα μετά από όλα αυτά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Το “χακάρισμα” στα social media, η σκληρή κριτική και η καθημερινότητα μετά από όλα αυτά!

Μαρία Κορινθίου: Το “χακάρισμα” στα social media, η σκληρή κριτική  και η καθημερινότητα μετά από όλα αυτά!

Έγινε χωρίς να το θέλει το πρόσωπο των ημερών. Όχι ότι ήταν κάτι που δεν περίμενε. Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες” σχολιάστηκε όσο τίποτα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μπαίνει στο “στόχαστρο” για κάτι αντίστοιχο. Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να πούμε ότι το να της ασκούν σκληρή κριτική είναι κάτι που έχει συνηθίσει. Για αυτό και δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και την καλή της διάθεση.

Ούτε και όταν της “χάκαραν” όλους τους λογαριασμούς της στα social media. “Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα, με πήρε τηλέφωνο η Κατερίνα Τσάβαλου και μου είπε «σου χάκαραν τα πάντα» και ανέβαζαν μηνύματα στο instagram, έστελναν μηνύματα…”, εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου. 

Το πρόβλημα λύθηκε μετά από αρκετό αγώνα και την βοήθεια του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη.

Το TLIFE τη συνάντησε λίγες μέρες μετά από όλα αυτά σε βόλτα της στους δρόμους του Πειραιά. Με casual look και καφέ στο χέρι έτρεχε για να προλάβει τις καθημερινές της δουλειές.tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Το “χακάρισμα” στα social media, η σκληρή κριτική και η καθημερινότητα μετά από όλα αυτά!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3602585409023449937
Σχόλια
item