Διαζύγιο για διάσημο ζευγάρι της showbiz! Διαζύγιο για διάσημο ζευγάρι της showbiz! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαζύγιο για διάσημο ζευγάρι της showbiz!

Διαζύγιο για διάσημο ζευγάρι της showbiz! | tlife.gr
Ο λόγος για την Melissa Benoist και τον Blake Jenner, οι οποίοι πήραν διαζύγιο, ύστερα από δύο χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Glee, κατάφερε και έλυσε τις διαφορές τους στο δικαστήριο, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται. 
Οι δύο ηθοποιοί είχαν χωρίσει εδώ και έναν χρόνο, αλλά οι νομικές διαδικασίες είχαν καθυστερήσει, εξαιτίας κάποιων διαφορών τους για τα περιουσιακά στοιχεία.
Το γεγονός πως η 29χρονη ηθοποιός και ο 28χρονος τραγουδιστής δεν είχαν αποκτήσει παιδιά, επιτάχυνε αρκετά την δικαστική διαδικασία. Η πρωταγωνίστρια του Supergirl και ο νεαρός ηθοποιός αρραβωνιάστηκαν το 2013 και δυο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. 
Πριν έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2016, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου και μόλις πριν λίγες μέρες ο χωρισμός τους επισημοποιήθηκε. Η Melissa Benoist, μάλιστα, έχει προχωρήσει την ζωή της με τον συμπρωταγωνιστή της, Chris Wood.
Epirusblog Gr
5 of 5
Διαζύγιο για διάσημο ζευγάρι της showbiz!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5876984689516496987
Σχόλια
item