Άρτα: ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - Το Rouista Tzoumerka Resort γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει !

Άρτα: ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - Το Rouista Tzoumerka Resort γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει !

Ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων όπου κυριαρχεί η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Ένας ανερχόμενος, ορεινός προορισμός, τα Τζουμέρκα, αποκτούν κάθε χρόνο όλο  και περισσότερους επισκέπτες οι οποίοι μαγεύονται από την άγρια ομορφιά της  περιοχής. Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, και πιο συγκεκριμένα στο Βουργαρέλι, το  Rouista Tzoumerka Resort αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς.

Στο ελατοσκέπαστο Βουργαρέλι, περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση,κατάφυτες βουνοκορφές, πετρόχτιστα παραδοσιακά σπίτια, πέτρινες βρύσες και...άφθονα τρεχούμενα νερά, προστέθηκε πριν ένα χρόνο το σύγχρονο ξενοδοχειακό  συγκρότημα Rouista Tzoumerka Resort.  

Ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων όπου κυριαρχεί η παραδοσιακή αρχιτεκτονική  της περιοχής, και όπου συνδυάζονται αρμονικά η ελληνική φύση, οι σύγχρονες  ανέσεις, οι δραστηριότητες , η άγρια ομορφιά και η μοναδική γοητεία των  Τζουμέρκων.  

Το συγκρότημα αποτελείται από δωμάτια διαφόρων κατηγοριών (standard, deluxe,  family, suites ) καλύπτοντας τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις όλων των  επισκεπτών. 

Ευρύχωρα και ατμοσφαιρικά δωμάτια διακοσμημένα σε γήινους τόνους,  με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο και την πέτρα, προσδίδουν ζεστασιά και την αίσθηση  της απόλυτης χαλάρωσης σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο.  

Στο μεγάλο lounge – cafe με την ψηλή ξύλινη οροφή και το μεγάλο τζάκι που  δεσπόζει στο κέντρο του χώρου, μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του  καθώς επίσης και τα χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά του ξενοδοχείου, με θέα το  επιβλητικό βουνό και την ξεχωριστή, ελληνική φύση.  

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, νέοι σε ηλικία, δραστήριοι και γεμάτοι όρεξη,  αναλαμβάνουν οι ίδιοι τον ρόλο του οικοδεσπότη με μοναδική τους αποστολή να  παρέχουν στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία.  

Στο πλαίσιο των εορτασμών των Χριστουγέννων αλλά και της πετυχημένης  ολοκλήρωσης του πρώτου χρόνου λειτουργίας του, το Rouista Tzoumerka Resort  διοργανώνει ανήμερα των Χριστουγέννων ένα μοναδικό event με ζωντανή μουσική  από τους Moledro, μια μπάντα με επιρροές από την swing, jazz, pop και rock  μουσική.

epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - Το Rouista Tzoumerka Resort γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει !
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1537766138311990560
item