Γιάννενα: Οι REC live στα «Ασημένια Χριστούγεννα» Γιάννενα: Οι REC live στα «Ασημένια Χριστούγεννα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Οι REC live στα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Γιάννενα: Οι REC live στα «Ασημένια Χριστούγεννα»
Οι γιορτές φτάνουν και συναυλίες στα «Ασημένια Χριστούγεννα» για να κάνουν τις μέρες όλων των επισκεπτών του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων πιο διασκεδαστικές και χαρούμενες.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του γιορτινού θεματικού χωριού περιλαμβάνει, μεταξύ όλων των άλλων και συναυλίες από γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. 
Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Τρίτη, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στις 19.00, στην ανοιχτή σκηνή στα «Ασημένια Χριστούγεννα» θ’ ανέβει το δημοφιλές ελληνικό urbanpop συγκρότημα των REC για ένα live γεμάτο από τις μεγάλες επιτυχίες τους.
Οι REC (Άρης Λουμάκης, Mike Vasileiadis, Xenia Evven) θα παίξουν για τους φίλους τους αγαπημένα κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφική τους πορεία όπως τα «Κενό», «Μπες», «Σώσε Με», «Έχω εσένα, «Καρδιά», «Έτσι γίνεται» και πολλές ακόμα επιτυχίες τους που κατέκτησαν την κορυφή των ραδιοφωνικών charts.
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Οι REC live στα «Ασημένια Χριστούγεννα»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7488479712575062980
Σχόλια
item